Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reksio

Dlaczego kobiety lecą na doopków a na fajnych facetów nie?

Polecane posty

Gość reksio

a potem beczą że to czy tamto..... 

Gość to proste
2 minuty temu, Gość reksio napisał:

a potem beczą że to czy tamto..... 

bo lubią beczeć 

Gość Gosc

Tylko najczesciej ten ,,tajny facet", czyli opiekunczy, odpowiedzialny, spokojny, szanujacy kobietę, jest przy tym mameja bez własnego zdania., bez poczucia humoru, spontaniczności, często mamisynek i taki który nie potrafiłby obronić kobiety. Niemeski i nudny jest. Gdyby porządku faceci znaleźli ,,zloty środek" i pokazali ze maja jaja to ustawialyby się do nich kolejki kobiet! A tak, to tylko skrajności wśród facetów...

Gość xyz

Jak to mówią swój do swego ciągnie

Gość Gość

Krzywdzące uogólnienie. 

Gość vvv
6 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Tylko najczesciej ten ,,tajny facet", czyli opiekunczy, odpowiedzialny, spokojny, szanujacy kobietę, jest przy tym mameja bez własnego zdania., bez poczucia humoru, spontaniczności, często mamisynek i taki który nie potrafiłby obronić kobiety. Niemeski i nudny jest. Gdyby porządku faceci znaleźli ,,zloty środek" i pokazali ze maja jaja to ustawialyby się do nich kolejki kobiet! A tak, to tylko skrajności wśród facetów...

Nie zgadzam się. Mam poczucie humoru i własne zdanie, nie jestem maminsynkiem, a jednocześnie szanuję kobiety, jestem odpowiedzialny, opiekuńczy i spokojny. Mimo to nie mogę znaleźć nawet jednej zainteresowanej, a co tu mówić o "kolejkach".

Gość Starociotka

Do mnie kurrewki sie ustawiaja hehe

Gość Gosc
15 minut temu, Gość vvv napisał:

Nie zgadzam się. Mam poczucie humoru i własne zdanie, nie jestem maminsynkiem, a jednocześnie szanuję kobiety, jestem odpowiedzialny, opiekuńczy i spokojny. Mimo to nie mogę znaleźć nawet jednej zainteresowanej, a co tu mówić o "kolejkach".

To pewnie z uroda u Ciebie poniżej przecietnej... Niestety w parze z tym musi iść wygląd, niekoniecznie wygląd modela ale przynajmniej przeciętna uroda i trzeba byc zadbanym. Obie płcie patrzą na wygląd, nie tylko faceci. 

7 minut temu, Gość Gosc napisał:

To pewnie z uroda u Ciebie poniżej przecietnej... Niestety w parze z tym musi iść wygląd, niekoniecznie wygląd modela ale przynajmniej przeciętna uroda i trzeba byc zadbanym. Obie płcie patrzą na wygląd, nie tylko faceci. 

Kobiety patrzą na wygląd nieporównywalnie bardziej niż faceci; przy tym charakter, poglądy, zainteresowania, wartości faceta to tyle co goowno dla kobiet jeśli facet nie jest chociaż umiarkowanie przystojny i wysoki.

Gość Makowa panienka

"Reksio" hahahahah.... fajny Nick

Gość Gość

Dlaczego wszystkim przegrywom präwikom umysłowym wydaje się że są fajni? 

Gość vvv
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

No właśnie nie. Przeciętny wygląd, dbam o siebie.

Gość taki obraz wasz
1 godzinę temu, Etatowy Samotnik napisał:

Kobiety patrzą na wygląd nieporównywalnie bardziej niż faceci; przy tym charakter, poglądy, zainteresowania, wartości faceta to tyle co goowno dla kobiet jeśli facet nie jest chociaż umiarkowanie przystojny i wysoki.

Teraz to już nawet "umiarkowanie" nie wystarcza. Nawet brzydkie kobiety nie chcą przeciętnego. Musi być przystojniak i już, nieważne jaki ma charakter. Ale ogólnie się zgadzam.

Gość taki obraz wasz
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Dlaczego wszystkim przegrywom präwikom umysłowym wydaje się że są fajni? 

Bo są (przynajmniej niektórzy), tylko ze względu na wygląd nie dostają szansy.

Gość mobi
2 godziny temu, Gość vvv napisał:

tragedia XXI wieku, jesteśmy niestety przegrywami w oczach kobiet, one wolą byłych więźniów z zakładów karnych

Gość bembenek
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

no kurrfa pisz że musi być ideałem albo ni hooja, to zaakceptuje szybiej niż te farmazony