Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiatea

Szkody w mieszkaniu!!! POMOCY

Polecane posty

Kilka dni temu urządziłam w mieszkaniu imprezę dla kilku przyjaciół. Niestety jeden z nich przesadził z alkoholem i połamał stół, opierając się o niego. Wyłamały się nogi, odpadły kawalki drewna. To jedyna, ale za to bardzo duża szkoda. Na koniec dodam, że za pare dni wracają moi rodzice i mam mało czasu aby to ogarnąć. Co zrobić? Jest ktoś kto sie zajmuje takimi rzeczami i jest w stanie przyjechać do mojego domu? Czy może skorzystać z proponowanej przez wujka pomocy przy naprawie? Proszę o pomoc i przemyślane odpowiedzi. Kupno nowego, działanie na własną rękę czy naprawa stołu przez kolegę, który jest ząb to odpowiedzialny nie wchodzi w grę. Dla jasności gdyby miał się tym zająć jakiś specjalista to kolega poniesie koszt naprawy.

Gość mam takie

Oj tam, powiedz rodzicom, że stół szlag trafił i już. Mają dziecko to musza się liczyć ze stratami

A jak będą dociekali jak to się stało to wytłumacz, że urządziłaś gangbang i pięciu kolegów cię na nim brało no i nie wytrzymał ciężaru gatunkowego zabawy, ot co!