Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w depresji

matka nie dopuściła do ślubu i wyrzuciła narzeczonego z domu

Polecane posty

Gość jestem w depresji

moja matka zawsze była toksyczna i w przeszłości zniszczyła mi już kilka związków, a nawet wylądowałam przez nią w psychiatryku kilka razy. Tym razem kazała nam odwołać ślub podając różne argumenty... najedliśmy sie wstydu, pieniądze przepadły, ślub odwołany bo matka tak chciała , a wczoraj kazała w trybie natychmiastowym szukać narzeczonemu mieszkania, ma sie wynieść, a ja mam zostać z nią. wie, że i tak zostanę bo nie mogę zabrać ze sobą zwierząt (mam pokaźną hodowlę papug i kilka psów). Czuję się jakbym nagle stała się pusta w środku. Może powiecie, że to nie koniec świata, ale mam 33 lata i naprawde odechciało mi sie żyć. Mam ochotę uciec gdzieś, zniknąć.

Gość Gość

A cóż to za desperado, że nie tylko chciał sie żenić, ale nawet zamieszkał z 33 letnią wielokrotną pensjonariuszką psychiatryka, jej mocno zakręconą matką i hodowlą papug i psów? 

To musiał być jakiś mocno poszkodowany na umyśle biedaczek - i chyba dobrze że został przegnany...

Gość lola1234

No stara panna i jeszcze slucha mamusi. to tak masz! Nie masz wlasnego rozumu? a jak nie masz co zrobic ze stadem, to je oddaj, albo znajdz miejsce gdzie mozesz ze soba wziac.

Gość Monika

Mialas okazje uciec, a posluchalas mamy.

Nie rozumiem jak to : mama kazala odwolac slub?

Czy ona Cie szantazuje?

Dobrze, ze narzeczony szuka mieszkania- bedziesz miala gdzie uciec :)

Powodzenia :)

Gość rfvbnm

Nie wierzę w to co czytam. Kazała, 33-letniej kobiecie??? Zrób wielka awanturę żeby nie miała odwagi już się wtrącać, zostaw jej te wszystkie papugi i spadaj do narzeczonego. W tej sytuacji niech związek będzie dla ciebie priorytetem, nie zwierzęta. 

Gość Jestem w depresji

Hej. Dziękuję za wszystkie porady. Macie rację. Zdecydowałam się odejść od matki wreszcie po 33 latach szantażu gróźb i upokorzenia. 

Gość Gość
23 minuty temu, Gość Jestem w depresji napisał:

Hej. Dziękuję za wszystkie porady. Macie rację. Zdecydowałam się odejść od matki wreszcie po 33 latach szantażu gróźb i upokorzenia. 

Gratuluje

Gość gość

Tak trzymaj, nie daj się.