Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polish Kylie Jenner

Jak namówić rodziców na operacje plastyczne?

Polecane posty

Gość Polish Kylie Jenner

Witam. Jestem dziewczyną, mam 19 lat i bardzo chciałabym zrobić sobie kilka operacji plastycznych. Moją największą inspiracją i ideałem piękna jest Kylie Jenner, wzoruję się na niej cały czas, mam włosy identyczne jak ona, makijaż jak ona, ubieram się jak ona, mam nawet wszystkie kosmetyki z jej serii. Pochodzę z bogatej rodziny i moich rodziców stać na takie rzeczy jak operacje plastyczne, ale nie chcą mi na nie dać :( Na wszystko inne mi dają, ale nie chcą mi  dać na operacje bo uważają mi że nie są mi potrzebne. Może i nie, ale Kylie Jenner też jest po operacjach plastycznych, a ona serio jest dla mnie największym wzorem do naśladowania. Może to głupie aż tak się kimś wzorować, ale ona jest dla mnie ideałem. Jak namówić rodziców na te operacje? 

Gość marta

Mój brat jako dziecko strasznie źle czuł się z faktem, że ma odstające uszy. Po prośbach i namowach, rodzice pomogli mu zrealizować marzenie o operacji plastycznej. Dr Pabiańczyk wykonał niesamowitą pracę i brat w końcu poczuł się pewniej i lepiej we własnej skórze. Szczerze polecam takie rozwiązania gdy są konieczne bądź naprawdę źle wpływają na naszą psychikę. Jednak kreowanie się na idolkę chyba nie bardzo..