Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HAES

WYDAŁEM W TEN WEEKEND 1000ZŁ NA DIVVKI

Polecane posty

Gość HAES

WZIALEM SOBIE TAKA PARE KOLEZANEK Z ROKSY I POWIEM WAM ZE TO CIEKAWE DOSWIADCZENIE JAK JEDNA CI LOBI LODA A DRUGA LIZE DUPE I JAJA IKSDE BECZULKA KIEDYS CZYTALEM O TAKIM KOLESIU CO CHCIAL UMRZEC I POJECHAC DO KOLUMBII ZEBY POPELNIC SAMOBOJA IKSDE TAM SPROBOWAL KOKAINY I TROJKATA I POSTANOWIL ZYC BECZULKA HUH TEZ TAK MAM TYLKO MOJE ZYCIE MA JEDEN CEL. TEN CEL JEST JASNO OKRESLONY I JEST NIM ZEMSTA ZA 2 LATA KTORE ZOSTALY MI ODEBRANE. CHCESZ SIE POJEDNAC SMERFETKO TO ODDAJ MI TWOJE 2 LATA, NIE ZROBISZ TEGO PRAWDA? HUH TO MI NIE PRZESZKADZA, JUZ MAM PLAN OPRACOWANY I WSZYSTKO KUPIONE KAZDY SKLADNIK, KOMIARKA KWAS PALKA I LUBRYKANT GDYBYS MI JEDNAK POSTANOWILA DAC TO OD RAZU CI MOWIE, ZE ZASTANOWIE SIE NAD PROPOZYCJA ANALA IKSDE INNY SEKS NIE WCHODZI W GRE, MUSISZ ZOSTAC ZERZNIETA JAK SU'KA OD TYLU. ZROBIMY TO W LAZIENCE I BEDE CIE POSUWAL W TYLEK I MACZAL TWOJ RYJ W KIBLU TY KUR'WO ZLODZIEJSKA ZNISZCZYLAS MI ZYCIE PRZEZ CIEBIE JESTEM TYM KIM JESTEM, TO TY MNIE TAKIM STWORZYLAS I TERAZ MUSISZ Z TYM ZYC, ZYC Z TYM CO CI ZROBIE KOCHANIE :*

Gość XDDD

widziałem twój plakat z twoją twarzą na kilku drzewach w Poznaniu i na kilku przystankach autobusowych nawet .Sławny jesteś w całym mieście na wszystkich osiedlach porozwieszany byłeś nie tak dawno .

Gość beka xD
1 minutę temu, Gość XDDD napisał:

widziałem twój plakat z twoją twarzą na kilku drzewach w Poznaniu i na kilku przystankach autobusowych nawet .Sławny jesteś w całym mieście na wszystkich osiedlach porozwieszany byłeś nie tak dawno .

borze powiedz mi że to prawda xDD

Gość xdddddd
4 minuty temu, Gość beka xD napisał:

borze powiedz mi że to prawda xDD

no tak było sławny jest chłopak na całym mieście ktoś naprawdę musiał go bardzo lubić że mu tak dowalił na całego .

Gość witam was katolickie psy
1 minutę temu, Gość xdddddd napisał:

no tak było sławny jest chłopak na całym mieście ktoś naprawdę musiał go bardzo lubić że mu tak dowalił na całego .

witam was katolickie psy

moj pan lucyfer przyszedl do mnie w nocy i rozkazal mi srac na groby

jestem jego uczniem jego wlasnoscia i nie mam wyboru zrobie to w poczuciu najwyzszej ekstazy

aby wykazac sie inicjatywa a nie slepo spelnia wole mego pana bede srac na groby malych dzieci

pojde tam w nocy i oproznie jelita na grob jakiegos bahora w imie mego mistrza lucyfera

poczekam do rana w krzakach az przyjde rodzina tego dziecka i bede sie masturbowal

do widoku ich lez i zgorszenia na widok mojej kupy na grobie ich dziecka

z powarzaniem, krzysztof wybraniec lucyfera

Gość Gość
22 minuty temu, Gość HAES napisał:

WZIALEM SOBIE TAKA PARE KOLEZANEK Z ROKSY I POWIEM WAM ZE TO CIEKAWE DOSWIADCZENIE JAK JEDNA CI LOBI LODA A DRUGA LIZE DUPE I JAJA IKSDE BECZULKA KIEDYS CZYTALEM O TAKIM KOLESIU CO CHCIAL UMRZEC I POJECHAC DO KOLUMBII ZEBY POPELNIC SAMOBOJA IKSDE TAM SPROBOWAL KOKAINY I TROJKATA I POSTANOWIL ZYC BECZULKA HUH TEZ TAK MAM TYLKO MOJE ZYCIE MA JEDEN CEL. TEN CEL JEST JASNO OKRESLONY I JEST NIM ZEMSTA ZA 2 LATA KTORE ZOSTALY MI ODEBRANE. CHCESZ SIE POJEDNAC SMERFETKO TO ODDAJ MI TWOJE 2 LATA, NIE ZROBISZ TEGO PRAWDA? HUH TO MI NIE PRZESZKADZA, JUZ MAM PLAN OPRACOWANY I WSZYSTKO KUPIONE KAZDY SKLADNIK, KOMIARKA KWAS PALKA I LUBRYKANT GDYBYS MI JEDNAK POSTANOWILA DAC TO OD RAZU CI MOWIE, ZE ZASTANOWIE SIE NAD PROPOZYCJA ANALA IKSDE INNY SEKS NIE WCHODZI W GRE, MUSISZ ZOSTAC ZERZNIETA JAK SU'KA OD TYLU. ZROBIMY TO W LAZIENCE I BEDE CIE POSUWAL W TYLEK I MACZAL TWOJ RYJ W KIBLU TY KUR'WO ZLODZIEJSKA ZNISZCZYLAS MI ZYCIE PRZEZ CIEBIE JESTEM TYM KIM JESTEM, TO TY MNIE TAKIM STWORZYLAS I TERAZ MUSISZ Z TYM ZYC, ZYC Z TYM CO CI ZROBIE KOCHANIE 😘

Wstyd mi za Ciebie coraz bardziej.. 

Gość ???
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Wstyd mi za Ciebie coraz bardziej.. 

dlaczego?

Gość won
Przed chwilą, akimuszki napisał:

a odnosnie Seta, to zaraz napisze Wam jak rozpoznac dzialania tego kogo nalezy sie bac.
z faktu ze Bestia Swiatow Uludy Sansary jest tym ktory nas trzyma w Niewiedzy.
Duch upadajacy w swiaty materii na ziemi ma kontakt z Silami Antymaterii. Obu Przejawien Absolutu a Set Dewa 9 poziomu pomiedzy Silami owymi Wlada za posrednictwem

Pustki.
🐱 Zlotej. 👹😩 Akashy.

spie;rdalaj stary cwelu 

Gość gość A

kim jest autor?

Gość gosc
12 minut temu, akimuszki napisał:

Jestem akimuszki

Ja wiem kim Ty jesteś. Tylko nie wiem kto jest autorem tematu i gróźb?

Gość ahaa
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

Ja wiem kim Ty jesteś. Tylko nie wiem kto jest autorem tematu i gróźb?

to jest byczy z kowbojek taki jeden co tam tak samo się zachowywał i robił takie chore akcje .On takie już ma zachowanie i tak zawsze postępuje .Nie ma co się dziwić on już taki jest od dawna ,tam robił takie same akcje różne które były chore .

Gość gosc
1 minutę temu, Gość ahaa napisał:

to jest byczy z kowbojek taki jeden co tam tak samo się zachowywał i robił takie chore akcje .On takie już ma zachowanie i tak zawsze postępuje .Nie ma co się dziwić on już taki jest od dawna ,tam robił takie same akcje różne które były chore .

A kim jest byczy?

Gość ahaa

NOSZ JA PRD AUTOR TEGO TEMATU .....ten co zaklada te tematy ale to jest podszyw naśladowca to nawet nie jest prawdziwy on tylko ktoś jego zachowanie kopiiuje i go udaje .No podobno byczy prawdziwy się ma żenić z jakąś laską z roksy zapoznaną i nawet zapomniał o tej nymphette .Tylko ktoś go tutaj udaje i jego styl zachowania ,chociaż wuj wie czy to prawdziwy on czy jakaś kopia co tylko udaje .

Gość byczy kwiczy xD
6 minut temu, Gość ahaa napisał:

NOSZ JA PRD AUTOR TEGO TEMATU .....ten co zaklada te tematy ale to jest podszyw naśladowca to nawet nie jest prawdziwy on tylko ktoś jego zachowanie kopiiuje i go udaje .No podobno byczy prawdziwy się ma żenić z jakąś laską z roksy zapoznaną i nawet zapomniał o tej nymphette .Tylko ktoś go tutaj udaje i jego styl zachowania ,chociaż wuj wie czy to prawdziwy on czy jakaś kopia co tylko udaje .

😄 

Gość gosc

To chyba nie pierwszy raz się z nimi spotykasz  co? Widziałem na kafe fotke dwóch w krótkich plisowanych spodnicach z tyłkiem na wierzchu to te?

Gość Gość

Kto to jest Akimuszki? 

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Czy byczy to Robciu?

Gość Gosc
44 minuty temu, Gość gość A napisał:

kim jest autor?

Chyba tym co go mmm olala??

Gość gosc
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Chyba tym co go mmm olala??

Nie olała.Czy to on się ...i ?

Gość gosc

Artur spotykasz się na sex z tymi dwoma kurvami ?

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Kto to jest Akimuszki? 

Bezrobotna patologia.

Gość JAKIE DAŁNY
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

Artur spotykasz się na sex z tymi dwoma kurvami ?

3 minuty temu, Gość gosc napisał:

Czy byczy to Robciu?

TO NIE JEST NIKT Z KAFETERII NIE ZNACIE GO

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Bezrobotna patologia.

Acha

Gość B.I.G
2 godziny temu, Gość HAES napisał:

WZIALEM SOBIE TAKA PARE KOLEZANEK Z ROKSY I POWIEM WAM ZE TO CIEKAWE DOSWIADCZENIE JAK JEDNA CI LOBI LODA A DRUGA LIZE DUPE I JAJA IKSDE BECZULKA KIEDYS CZYTALEM O TAKIM KOLESIU CO CHCIAL UMRZEC I POJECHAC DO KOLUMBII ZEBY POPELNIC SAMOBOJA IKSDE TAM SPROBOWAL KOKAINY I TROJKATA I POSTANOWIL ZYC BECZULKA HUH TEZ TAK MAM TYLKO MOJE ZYCIE MA JEDEN CEL. TEN CEL JEST JASNO OKRESLONY I JEST NIM ZEMSTA ZA 2 LATA KTORE ZOSTALY MI ODEBRANE. CHCESZ SIE POJEDNAC SMERFETKO TO ODDAJ MI TWOJE 2 LATA, NIE ZROBISZ TEGO PRAWDA? HUH TO MI NIE PRZESZKADZA, JUZ MAM PLAN OPRACOWANY I WSZYSTKO KUPIONE KAZDY SKLADNIK, KOMIARKA KWAS PALKA I LUBRYKANT GDYBYS MI JEDNAK POSTANOWILA DAC TO OD RAZU CI MOWIE, ZE ZASTANOWIE SIE NAD PROPOZYCJA ANALA IKSDE INNY SEKS NIE WCHODZI W GRE, MUSISZ ZOSTAC ZERZNIETA JAK SU'KA OD TYLU. ZROBIMY TO W LAZIENCE I BEDE CIE POSUWAL W TYLEK I MACZAL TWOJ RYJ W KIBLU TY KUR'WO ZLODZIEJSKA ZNISZCZYLAS MI ZYCIE PRZEZ CIEBIE JESTEM TYM KIM JESTEM, TO TY MNIE TAKIM STWORZYLAS I TERAZ MUSISZ Z TYM ZYC, ZYC Z TYM CO CI ZROBIE KOCHANIE :*

Hahah.

Gość xdddddd

byczy to legenda kowbojek znany tam user który różne akcje tam odwalał których nie byłby w stanie zrobić ktokolwiek inny .Zawsze to co robił przechodził samego siebie ,było go stać na to co innemu by nie przyszło na myśl .Jego zachowanie było czasami takie że nie zrozumiecie tego bo to trzeba by po kilku głębszych harnasiach zrozumieć xd On po prostu jest taki że lepiej nie mysleć o tym co on robi bo można sobie uszkodzić mózg na dobre xd jak ktoś chce zrozumieć postępowanie takiej osoby to jest to naprawdę ciężko bo to osoba której nie da się zrozumieć samym sobą xd to jest osoba która jest zagadką tutaj nie wiecie nic co zrobi co uczyni co będzie w kolejnym odcinku jego przygód xdd

Gość Cipk@rz złośliwy
2 godziny temu, Gość HAES napisał:

Hahah.

Gość Gość

Dlaczego nymphette nie reaguje? To gorsze teksty niż wieczornej.

Gość gosc A
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Kto to jest Akimuszki? 

Ja już nic nie chce wiedzieć, mam dość życia.

40 minut temu, Gość Gość napisał:

Boże jakie żałosne korzystać ze szma.a.t i się chwalić publicznie byciem kur.wia.rzem i facetem bez klasy

1 godzinę temu, Gość JAKIE DAŁNY napisał:

TO NIE JEST NIKT Z KAFETERII NIE ZNACIE GO

Jak nie z kafeterii jak tu został umieszczony temat.Dlaczego go chronicie? Ja doskonale wiem kto lubi lizanie swojego tylka.

Gość gosc A

Czy to te ukrainki ...e?