Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcę urosnąć

Niestety w miarę przystojna twarz to za mało, liczy się wzrost

Polecane posty

Gość Chcę urosnąć

Mam 170 cm wzrostu (Właściwie 169), 23 lata, mimo że jestem wysportowany i przystojny z twarzy to nie mam i tak szans u najładniejszych dziewczyn. Te najbardziej atrakcyjne dla mnie mają tak 173-177cm wzrostu, czyli sa wyzsze niz ja. Dziewczyny patrza na wzrost wiec juz z automatu moga widziec we mnie jedynie kolege. Podobaja mi sie tez dziewczyny w okolicach mojego wzrostu czyli 165-170 niestety hak maja do wyboru mnie lub kogos z przecietnym wzrostem 175-185 wybiora tego drugiego. Moge jeszcze nadrobic charakterem lecz to bardzo trudne bo nie jestem dusza towarzystwa niestety. Czemu dziewczyny w moim typie i w moim wieku lub młodsze są takie wysokie?

Co radzicie? Ubior sylwrtke zawsze moge poprawic ale na wzrost niestety nie mam wpływu, a buty podwyzszajace to tylko okłamywanie samego siebie bo wszystko wyjdzie na jaw i tak.

Czy da sie popracowac nad osobowoscia i byc bardziej charyzmatycznym? Jak myslicie? Zapraszam do dyskusji

No z tego co widzę, to większość kobiet rzeczywiście preferuje facetów wysokich i postawnych. Nie dziwię się - chcą przy nich wyglądać na filigranowe i mieć poczucie bezpieczeństwa. A  Tobie radzę nabrać troszeczkę pokory. Sam nie wyglądasz jak apollo, ale oczywiście chciałbyś mieć modelkę. Widocznie takie kobiety to nie Twoja liga, także zejdź chłopie na ziemię :)

Gość Gość
6 minut temu, Mizo napisał:

No z tego co widzę, to większość kobiet rzeczywiście preferuje facetów wysokich i postawnych. Nie dziwię się - chcą przy nich wyglądać na filigranowe i mieć poczucie bezpieczeństwa. A  Tobie radzę nabrać troszeczkę pokory. Sam nie wyglądasz jak apollo, ale oczywiście chciałbyś mieć modelkę. Widocznie takie kobiety to nie Twoja liga, także zejdź chłopie na ziemię 🙂

🤣🤣 nic już nie muszę pisać dzięki tobie na kafe 👍

Gość Ola

Ja mam 163 cm i bardzo źle sie czuje Przy facecie poniżej 180 cm.  Mężczyzna to mężczyzna, ma miec ch0ja dużego twardego, jaja i  byc postawny. Tyle ode mnie. I popiera post Mizo. 

Gość gosc

To prawda. Bardzo przystojny ale niski ma szanse tylko u tych jeszcze niższych niż on sam kobiet. Taka prawda. Sama odrzuciłam niskiego bo czułam sie przy nim jak jego matka. 

4 minuty temu, Gość Gość napisał:

🤣🤣 nic już nie muszę pisać dzięki tobie na kafe 👍

Napisz, ja też chcę się pośmiać... Może jeszcze coś lepszego wymyślisz :D 

Gość lol

Co ty pieerdolisz małe sa najfajniejsze, mam taka na pku ma niecale 160 super figura kobieca, a ja tyle co to i jej sie podobam

Gość gosc
4 minuty temu, Gość Ola napisał:

Ja mam 163 cm i bardzo źle sie czuje Przy facecie poniżej 180 cm.  Mężczyzna to mężczyzna, ma miec ch0ja dużego twardego, jaja i  byc postawny. Tyle ode mnie. I popiera post Mizo. 

Jaka deb/ilka xD

Gość dkt
20 minut temu, Mizo napisał:

No z tego co widzę, to większość kobiet rzeczywiście preferuje facetów wysokich i postawnych. Nie dziwię się - chcą przy nich wyglądać na filigranowe i mieć poczucie bezpieczeństwa. A  Tobie radzę nabrać troszeczkę pokory. Sam nie wyglądasz jak apollo, ale oczywiście chciałbyś mieć modelkę. Widocznie takie kobiety to nie Twoja liga, także zejdź chłopie na ziemię :)

Ciekawe czemu kobietom nie powiesz, żeby obniżyły wymagania? Nawet brzydkie kobiety mają wysokie mniemanie o sobie i chcą przystojniaka, a przeciętnych i brzydkich olewają.

Gość Gość
10 minut temu, Mizo napisał:

Napisz, ja też chcę się pośmiać... Może jeszcze coś lepszego wymyślisz 😄

Nawet ja juz cie nie przebije.

Gość Aga

Oj to fakt, przerabane masz na całej linii. Współczuję. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość dkt napisał:

Ciekawe czemu kobietom nie powiesz, żeby obniżyły wymagania? Nawet brzydkie kobiety mają wysokie mniemanie o sobie i chcą przystojniaka, a przeciętnych i brzydkich olewają.

Bo mają wielu adoratorów i nie muszą obniżać wymagań tak jak faceci. Sorry ale taki mamy klimat. 

1 minutę temu, Gość dkt napisał:

Bo tylko faceci z tak straszliwą pogardą wypowiadają się o mało atrakcyjnych kobietach. Każdą musicie ocenić przez pryzmat swojego swojego przyrodzenia. Jak wacuś nie staje, to dla Was taka kobieta jest niczym śmieć. My pod tym względem nie jesteśmy tak okrutne. Jak nam się jakiś nie podoba, to po prostu go odtrącamy i dajemy do zrozumienia, że nie jesteśmy zainteresowane niczym więcej poza koleżeństwem, ale dalej traktujemy takiego faceta jak człowieka. Wy tego nie potraficie.  

Poza tym, kobieta woli być sama niż z facetem, który jej się nie podoba. Nie musi obniżać swoich wymagań, bo może przebierać w mężczyznach i woli poczekać na takiego, który jej odpowiada niż brać byle kogo :)

Gość Jej przemyslenia

169? Ojej jak krasnal 

Gość Gość
2 minuty temu, Mizo napisał:

Bo tylko faceci z tak straszliwą pogardą wypowiadają się o mało atrakcyjnych kobietach. Każdą musicie ocenić przez pryzmat swojego swojego przyrodzenia. Jak wacuś nie staje, to dla Was taka kobieta jest niczym śmieć. My pod tym względem nie jesteśmy tak okrutne. Jak nam się jakiś nie podoba, to po prostu go odtrącamy i dajemy do zrozumienia, że nie jesteśmy zainteresowane niczym więcej poza koleżeństwem, ale dalej traktujemy takiego faceta jak człowieka. Wy tego nie potraficie.  

Poza tym, kobieta woli być sama niż z facetem, który jej się nie podoba. Nie musi obniżać swoich wymagań, bo może przebierać w mężczyznach i woli poczekać na takiego, który jej odpowiada niż brać byle kogo 🙂

wszystko co piszesz sprowadza sie do jednego: lepsza jest masturbacja bo faceci są be i fe i cie zdradzą, bo jesteś beznadziejna z charakteru i nikt z tobą nie wytrzyma 😂

Fajnych lasek nikt nie zdradza i nie zostawia, tylko gnuśne toksyczne lochy idą w odstawke

Gość technik

bariery chłopaku są tylko w Twojej głowie kręcą Cie wysokie laleczki to do takich zagaduj i daj im do zrozumienia w jakim celu to robisz - kobiety lubią facetów pewnych siebie , tajemniczych i dzielą się na " tylko " 2 rodzaje jedna szuka w facecie dziecka druga taty jak  rozkminisz z jaką masz do czynienia i poświecisz jej czas to każda ulegnie - powodzenia 

Gość Gość

Moja koleżanka mówiła - w łóżku się wyrówna😊, mąż jest niższy od niej. W związku cechy inne sa istotne, nie wzrost. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

wszystko co piszesz sprowadza sie do jednego: lepsza jest masturbacja bo faceci są be i fe i cie zdradzą, bo jesteś beznadziejna z charakteru i nikt z tobą nie wytrzyma 😂

Fajnych lasek nikt nie zdradza i nie zostawia, tylko gnuśne toksyczne lochy idą w odstawke

Życie jest bardziej skomplikowane niż myślisz, ale proste umysły tego nie ogarną.

2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Kompletnie nic nie zrozumiałeś z tego, co napisałam. Wyciągnąłeś jakieś chore wnioski na podstawie mojej wypowiedzi, wcale niezwiązane z tematem i tym, co chciałam przekazać. Inteligencją to Ty niestety nie błyszczysz.  Nie dogadamy się, cześć.

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Życie jest bardziej skomplikowane niż myślisz, ale proste umysły tego nie ogarną.

to bardzo skomplikowane, bowiem widzisz, ona miała lepsze cycki to i on musiał zdradzić i zostawić, to jest logika mizo 😂

Gość Gosc
14 minut temu, Mizo napisał:

Poza tym, kobieta woli być sama niż z facetem, który jej się nie podoba. Nie musi obniżać swoich wymagań, bo może przebierać w mężczyznach i woli poczekać na takiego, który jej odpowiada niż brać byle kogo 🙂

I całe twoje pozowanie na mądra pryslo jak bańka generalizujac w ten sposób. Owszem nieatrakcyjna kobieta to może byc tylko koleżanka ale z traktowaniem jak śmieć to polecialas. Żałosne

Gość Beta

Powinieneś szukać dziewczyny wzrostu ok.155-160 cm. 

Gość Prawda
11 minut temu, Gość Gosc napisał:

I całe twoje pozowanie na mądra pryslo jak bańka generalizujac w ten sposób. Owszem nieatrakcyjna kobieta to może byc tylko koleżanka ale z traktowaniem jak śmieć to polecialas. Żałosne

Rację ma kobieta. Nieatrakcyjnej nie pomoże nikt nawet walizki wniesc do pociągu. Jak stoi na drodze z zepsutym samochodem to nikt nawet sie nie zatrzyma, nie zapyta. Ch0j z wami 

Gość Kobieta

Gdybyś ty chlopcze jeszcze miał tą przystojna twarz... 😂 

Gość Gosc

W miarę to znaczy że przecietniak. Ja jestem bardzo przystojny ten 171 wzrost i mam branie

Gość Gosc

A facet 185  jakiej powinien szukać dziewczyny? Lubię takie ok 165 myślicie że taka by chciała wyższego od siebie?

Gość gosc
33 minuty temu, Gość Gosc napisał:

A facet 185  jakiej powinien szukać dziewczyny? Lubię takie ok 165 myślicie że taka by chciała wyższego od siebie?

Za niski jesteś.  Dla takiej to minimum 190, a najlepiej 197.

Gość Gość
46 minut temu, Gość Gosc napisał:

W miarę to znaczy że przecietniak. Ja jestem bardzo przystojny ten 171 wzrost i mam branie

Na słowo przystojny składa się w dużej mierze wzrost. Twarz u faceta to za mało. Życje . 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

to bardzo skomplikowane, bowiem widzisz, ona miała lepsze cycki to i on musiał zdradzić i zostawić, to jest logika mizo 😂

Dalej nic nie rozumiesz i nie jestem Mizio.

Gość Gosc
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Na słowo przystojny składa się w dużej mierze wzrost. Twarz u faceta to za mało. Życje . 

Nie, przystojnosc to uroda twarzy. Wzrost może wplywac na atrakcyjnosc, nie przystojny wygląd