Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Namys艂贸w wojew opolsk

Jestem teraz od niedzieli w Zakopanem, jutro jad臋 w Pieniny i na sp艂yw Dunajcem po S艂owackiej stronie :)

Polecane posty

馃檪

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach

馃檪

Udost臋pnij ten post

馃檪

Udost臋pnij ten post

馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

W Zakopanym.nadal taki t艂ok?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gej radar

no i znowu biedawakacje w domku z dykty w wie艣niackim zakopcu dla burak贸w, januszy i gra偶yn ? 馃槷

biedne macie to 偶ycie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
3 minuty temu, Go艣膰 gej radar napisa艂:

no i znowu biedawakacje w domku z dykty w wie艣niackim zakopcu dla burak贸w, januszy i gra偶yn ? 馃槷

biedne macie to 偶ycie

Inni nie lubi膮 jak kto艣 si臋 cieszy,聽

Udost臋pnij ten post

16 minut temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Inni nie lubi膮 jak kto艣 si臋 cieszy,聽

Dzi臋kuj臋

niestety nie sta膰 nas na 偶adne fajne wakacje i od lat je偶d偶臋 z rodzicami na kemping do zakopanego

sam nie mog臋 nigdzie indziej pojecha膰 bo nie mam pieni臋dzy i jestem na utrzymaniu rodzic贸w mimo 偶e jestem pe艂noletni niestety jestem nieprzystosowany i ubezw艂asnowolniony i to rodzice decyduj膮 gdzie i jak sp臋dz臋 wakacje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
6 minut temu, Go艣膰 Namys艂贸w wojew opolsk napisa艂:

Dzi臋kuj臋

niestety nie sta膰 nas na 偶adne fajne wakacje i od lat je偶d偶臋 z rodzicami na kemping do zakopanego

sam nie mog臋 nigdzie indziej pojecha膰 bo nie mam pieni臋dzy i jestem na utrzymaniu rodzic贸w mimo 偶e jestem pe艂noletni niestety jestem nieprzystosowany i ubezw艂asnowolniony i to rodzice decyduj膮 gdzie i jak sp臋dz臋 wakacje

Nocowanie na kempingu jest naprawd臋 fajne, jeste艣 ca艂y czas na 艂onie natury a nie w budynku w kt贸rym de facto sp臋dza si臋 przecie偶 ca艂y rok, a poza tym twoja聽wypowied藕 jest dojrza艂a i jeste艣 m膮drzejszy od niejednego bezm贸zgowcy z tego forum

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
13 minut temu, Go艣膰 Namys艂贸w wojew opolsk napisa艂:

Dzi臋kuj臋

Nie wierzy膰 mu on siedzi w psychiatryku

Udost臋pnij ten post

35 minut temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Ten kto pisa艂 偶e mnie nie sta膰 na nic innego ni偶 Zakopane to pisa艂 podszyw ja na w艂asnym koncie (nie rodzic贸w) mam 6 tysi臋cy na koncie czyli sta膰 mnie na wczasy chocia偶by w Hiszpanii czy Egipcie

Udost臋pnij ten post

52 minuty temu, Go艣膰 Namys艂贸w wojew opolsk napisa艂:

Dzi臋kuj臋

To pisa艂 podszyw! Sta膰 mnie na wiele rzeczy bo na moim w艂asnym koncie mam 6 tysi臋cy z艂otych a moi rodzice maj膮 kilka razy wi臋cej kasy ni偶 ja, bo maj膮 w艂asn膮 firm臋 stolarski, a po drugie nie jestem podszywie ubezw艂asnowolniony, ani cz臋艣ciowo ani ca艂kowicie, bo mam pe艂n膮 zdolno艣膰 do czynno艣ci prawnych, ps za rok jad臋 w Bieszczady, a jesieni膮 wybieram si臋 poci膮giem do Warszawy聽

Udost臋pnij ten post

19 minut temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

nie siedz臋 w 偶adnym psychiatryku聽mam teraz przepustk臋 na wakacje

Udost臋pnij ten post

42 minuty temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Nocowanie na kempingu jest naprawd臋 fajne, jeste艣 ca艂y czas na 艂onie natury a nie w budynku w kt贸rym de facto sp臋dza si臋 przecie偶 ca艂y rok, a poza tym twoja聽wypowied藕 jest dojrza艂a i jeste艣 m膮drzejszy od niejednego bezm贸zgowcy z tego forum

To pisa艂 podszyw, ja mam sporo kasy, i nie jestem ubezw艂asnowolniony聽

Udost臋pnij ten post

Przed chwil膮, Go艣膰 Namys艂贸w wojew opolsk napisa艂:

nie siedz臋 w 偶adnym psychiatryku聽mam teraz przepustk臋 na wakacje

Podszyw

Udost臋pnij ten post

1 godzin臋 temu, Go艣膰 gej radar napisa艂:

biedne macie to 偶ycie

Biedawakacje tak? To dlaczego miliony ludzi z ca艂ego 艣wiata przyje偶d偶a do Zakopanego? Widzia艂em mn贸stwo obcokrajowc贸w w Zakopanem nawet Arab贸w, W艂och贸w, Holendr贸w, Niemc贸w, Austriak贸w, Francuz贸w, czy nawet Chi艅czyk贸w i jako艣 oni przemierzaj膮c p贸艂 艣wiata do Zakopanego nie uwa偶aj膮 偶e Zakopane jest wie艣niackie i 偶e to biedawakacje durniu聽

Udost臋pnij ten post

7 minut temu, Go艣膰 Namys艂贸w wojew opolsk napisa艂:

Podszyw

podszyw

Udost臋pnij ten post

Co za idi /ota聽

Udost臋pnij ten post