Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotr35

Podobają mi się tylko dominujące kobiety o silnym charakterze jak taką znaleźć ?

Polecane posty

Gość Piotr35

Jestem po 30 i mam problem bo tak naprawdę szaleje tylko za kobietami i męskim dominującymi  charakterze ,zajmujące wysokie stanowiska albo trenujące sporty walki. Nie mam problemów z powodzeniem u płci przeciwnej, jestem wysokim, przystojnym blondynem typ nordycki, ale przy żadnej byłej partnerce nie zaznałem spełniania, były typowymi kobietami. Jak znaleźć taką  partnerkę na stałe ? Gdzie szukać ? I jak ? Czy w ogóle istnieją kobiety które chcą być strona dominującą w związku ?

Gość Gość

Xena wojownicza księżniczka taka chcesz? Co to znaczy typowa kobieta?

Gość Hihi

Wiesz co dominujące kobiety zazwyczaj marza o dominującym mężczyźnie a nawet takim które je zdominuje ponieważ żadna silna kobieta nie wytrzyma że słabym wrażliwym facetem bo go zgnoi, facet to ma być facet a nie baba, za to dominującą kobieta może być też kobieca nie musi być babochlopem 

Gość Piotr35
15 godzin temu, Gość Gość napisał:

Xena wojownicza księżniczka taka chcesz? Co to znaczy typowa kobieta?

Xena może być 🙂  typowa to znaczy uległa i nieśmiała

15 godzin temu, Gość Hihi napisał:

Wiesz co dominujące kobiety zazwyczaj marza o dominującym mężczyźnie a nawet takim które je zdominuje ponieważ żadna silna kobieta nie wytrzyma że słabym wrażliwym facetem bo go zgnoi, facet to ma być facet a nie baba, za to dominującą kobieta może być też kobieca nie musi być babochlopem 

Nie uważam siebie za nazbyt słabego i wrażliwego, choć wiadomym jest ze każdy łącznie ze mną ma jakieś słabości i jest na coś wrażliwy. Chodziło mi raczej  o taką delikatna przewagę na partnerem 🙂