Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Geniusz

Wiecie czemu nie warto sie szlajać i zmieniać partnerów/ki? Dlaczego im więcej tym gorzej? Bo jak komuś wsadzicie nawet nie siurka a język do buzi to już koniec, do konca życia będziecie pamiętali te usta. Jesteście już naznaczeni.

Polecane posty

Gość Geniusz

Ja pamiętam moją pierwszą dziewczyne jak mi język do buzi wsadziła jakby to wczoraj było, potem ją rzuciłem a dziś żałuje po 15 latach bo fajna laska sie zrobiła i wygląda jak prezenterka w TV.

i tak każdą bliższą znajomość pamiętam i żałuje, bo człowiek taki jest, a potem prześladują te wszystkie kobiety mnie w myślach, one też mnie pamiętają, pewnie mocniej ode mnie.

i co i nic, za nastepnom trzeba sie brać bo nie będę wiecznie sam spał i sie sam siurkiem bawił hehe

Gość Seriina
11 minut temu, Gość Geniusz napisał:

Ja pamiętam moją pierwszą dziewczyne jak mi język do buzi wsadziła jakby to wczoraj było, potem ją rzuciłem a dziś żałuje po 15 latach bo fajna laska sie zrobiła i wygląda jak prezenterka w TV.

i tak każdą bliższą znajomość pamiętam i żałuje, bo człowiek taki jest, a potem prześladują te wszystkie kobiety mnie w myślach, one też mnie pamiętają, pewnie mocniej ode mnie.

i co i nic, za nastepnom trzeba sie brać bo nie będę wiecznie sam spał i sie sam siurkiem bawił hehe

Ja nie myślę o żadnym byłym więc się nie podniecają że one też myślą 

Gość Gość

6 lat byłam z kolesiem i pamiętam to jak przez mgłe, jakoś nie mam z nim żadnych wspomnień, ja nie wiem co my robiliśmy, a chwil imntymnych to już w ogóle nie pamiętam, mam wrażenie, że to był krótki sen,a nie długi związek. 

Gość gość

wobec powyższego widać, że kobiety będące w związkach nie kochają naprawdę swoich partnerów... po prostu tylko dupy dają

Gość Hahaha
2 minuty temu, Gość gość napisał:

wobec powyższego widać, że kobiety będące w związkach nie kochają naprawdę swoich partnerów... po prostu tylko dupy dają

Nieprawda, kochamy i to bardzo, chcialybysny żeby świat cały był jak jedna rodzina. 

Gość Geniusz

A więc wraz z geniuszem przychodzi też wrażliwość. Ciekawe ciekawe. 

Gość Gosc
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

6 lat byłam z kolesiem i pamiętam to jak przez mgłe, jakoś nie mam z nim żadnych wspomnień, ja nie wiem co my robiliśmy, a chwil imntymnych to już w ogóle nie pamiętam, mam wrażenie, że to był krótki sen,a nie długi związek. 

Bo jestes dojrzala emocjonalnie. A tu jakich placzek wraca do pierwszych i kolejnych milostek i placze

Gość Gość

Geniusz to trol z uposledzeniem który pisze kocpoly.