Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

POZIOM POŁOWY LUDZI Z KAFE-BYĆ MĘSKĄ ALBO DAMSKĄ KU.RWĄ

Polecane posty

Gość gosc

Taki wasz poziom,każdy,każda chętna może skorzystać

Gość Gość

Czytając niektóre tematy można dojść do wniosku jacy ludzie tu przesiadują,faktycznie łatwi do zaliczenia.Pozdro

Gość ona

też się zgadzam i nic i nikt mnie tu już nie zdziwi,chętne du.poda.jki za parę słówek na kafe już by się umawiały na zdjęcie majtek a Panowie nie lepsi,na prawo i lewo szukanie atrakcji

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Czytając niektóre tematy można dojść do wniosku jacy ludzie tu przesiadują,faktycznie łatwi do zaliczenia.Pozdro

Biorąc pod uwagę,  że podszywają się pod innych, to jeszcze są zakompleksieni i zwyczajnie głupi, dodatkowo niektórzy wulgarni. Najlepsze jest to, że faktyczne szmaty nazywają prawdziwymi kobietami a porządne kobiety próbują zeszmacić,  z marnym skutkiem zresztą.

Gość gość

Uważaj,bo zaraz za prawdę połowa będzie się obrażać-oczywiście ta ku.rewska połowa co by się zaliczali nawzajem.Ale prawda to,że rynsztok tu przebywa

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Biorąc pod uwagę,  że podszywają się pod innych, to jeszcze są zakompleksieni i zwyczajnie głupi, dodatkowo niektórzy wulgarni. Najlepsze jest to, że faktyczne szmaty nazywają prawdziwymi kobietami a porządne kobiety próbują zeszmacić,  z marnym skutkiem zresztą.

Kobieta z silnym charakterem nie da się zeszm.acić tym pustakom kafetaryjnym,niech wycierają się nawzajem w siebie

Gość Gość gość

Zanik wartości poziom przedszkolny, 

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Gość gość napisał:

Zanik wartości poziom przedszkolny, 

Ci alfonsi i ich zdobycze-czyli kur-wisz-ony przez duże K uważają,że są wyjątkowe w swej zaje-bist-ości bo tak faceci za nimi latają,oże zacznijmy kto za kim lata...panie ,których życiowym osiągnięciem jest szybkie zdjęcie majtek-rekord życia

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Kobieta z silnym charakterem nie da się zeszm.acić tym pustakom kafetaryjnym,niech wycierają się nawzajem w siebie

Oczywiście,  że nie. Godności nikt nikomu odebrać nie może, możemy to zrobić tylko własnymi działaniami kierowani wolna wolą. Dlatego tak jest ważna w ocenie człowieka.

Gość gość

Ktoś napisał to co czytając kafe sama zrozumiałam .

Gość Gosc

Też mnie połowa ludzi tu rozczarowała, a dopiero to szambo czytam od paru miesięcy,ale przestane

Gość gość

Będziesz tu wracać z nadzieją, że trafisz na mądrych ludzi, nic mylnego szambo zawsze będzie szambem.

Gość prawda boli

czekam na hejt tych o których temat:))))jak wstaną szma-tki to będę sie pieklić, kto?co?ja?JA JESTEM BOGINIĄ NA KAFE...HAHAHAAH

Gość prawda boli
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Będziesz tu wracać z nadzieją, że trafisz na mądrych ludzi, nic mylnego szambo zawsze będzie szambem.

NIE BĘDĘ TU WRACAĆ, BO NIE WPADŁAM W TO G.OW.NO JAK RESZTA, BO GO.WNEM NIE JESTEM..I SZYBKO WYPŁYNĘŁAM NA POWIERZCHNIĘ

Gość Gosc

i co tam panienki pustaczki???oczy nakredowane?majtki wybrane?weekend idzie,może będzie branie na kafe i da się z kim podupczyć???

Gość pora już

Już pora udowdnić co niektórym na kafe kim są.Bogowie netu a tak naprawdę zwykli kur....

Gość Panie i Panowie

Najpierw kończy się jdeno a zaczyna potem drugie a nie przeskakuje jak kur.wista małpa z jednej gałezi na drugą albo siedzi na obu

Gość uwaga

Co niektórzy z połowy tych śmierdzących na kafe już się obudzili-witamy

Gość pora obudziliscie sie
30 minut temu, Gość pora już napisał:

Już pora udowdnić co niektórym na kafe kim są.Bogowie netu a tak naprawdę zwykli kur....

pora, sluzby dostaly bogata dokumentacje,pora udowodnic tym co sie podszywali wypisujac obrzydliwosci,dalej to robia wystarczy przeczytac,pora udowodnic tym co wypisywali od co najmniej 2010 rpodszywajac sie i dalej to robia 

Gość Gość

Znowu ten zakompleksiony koniotrzep zakłada tematy.

Gość pora obudziliscie sie
1 godzinę temu, Gość pora już napisał:

udowadniaj tym tez co maja mozliwosci podgladac ,filmowac i podsluchiwac -----witajcie sluzby goncie swoich

Gość gość
Przed chwilą, Gość pora obudziliscie sie napisał:

udowadniaj tym tez co maja mozliwosci podgladac ,filmowac i podsluchiwac -----witajcie sluzby goncie swoich

wiem moim głupim sąsiadom,dowody mam więc jakby co wykorzystać mozna

Gość Gość

Żałosne smęty prawiczka-onanisty.