Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Moja matka i jej facet byla taka sytuacja...napiszcie co sadzicie.

Polecane posty

Gość Gość

Moja mama ma 62 lata jej siostra ma 65 lat. Tak wiem wedlug was obie juz stare ale moja mama jest bardzo atrakcyjna kobieta niektorzy daja jej 40 lat. Jej siostra jest grubsza ale tez zadbana. O co chodzi. Ond nie odzywaja sie do siebie. Ale moja matka poznala takiego faceta wdowca poznala sie z nim u takich znajomych. Wiedziala ze ten facet wczesniej chodzil na kawe do jej siostry zalil sie do niej po smierci zony. Po tym spotkaniu powiedzial ze kocha.moja mame. Spotkali sie dwa razy i czesto dzwonili. Po czym on do niej kiedys zadzwonil i powiedzial ze pogadal w siostra mojej matki i ze pogodzil sie z nia i sie z nia dalej spotyka. Mojej matce zrobilo sie przykro tak mysle a ten facet moim zdaniem zachowal sie jak ostatni dupek.Tak chcial zalatwic sprawe zeby tylko on mial gdzie wsadzic dupe. Moja matka twierdzi ze on byl juz wczesniej ze jej siostra i ze oni sie poklocili wtedy zaczal z moja matka a jak sie pogodzil z siostra to zostawil moja matke. Przeciez to jest chora sytuacja. Ta siostra nie wiw o tej sytuacji ale pewnie sie dowie. Co o ttm wszystkim sadzicie ? Jak mozna tak tlumaczyc jakiego dlupka kto normalny sie tak zachowuje?

Gość gość

kobiety same się nie rozumieją, tu zadziałał instynkt macieżyński. Jego potraktowała jak małe dziecko, skrzywdzone przez los któremu musi pomóc i wszystko wybaczyć. Nie zdziw się jak on je pogodzi i będzie sypiał z oboma bo każda będzie go wybielała tym bardziej że zakochały sie w nim. Za pare lat gdy motylki padną to zobaczą w jakiej patologi żyły. ZABEZPIECZ finanse, majątek (namów by już przepisała tylko bardzo delikatnie) bo zaślepiona może przepisać na niego.

Gość Malinowy krem

Jeśli dojdzie do absurdalnych zachowań między twoją matką i ciotką, to uświadom jednej i drugiej męski punkt widzenia. Obie powinny odpuścić gościa, powinny być dla siebie ważniejsze. 

Gość gość

Zachował się jak cham, ale że rypał obie siostrzyczki to fakt.

Gość Gosc
9 minut temu, Gość gość napisał:

Zachował się jak cham, ale że rypał obie siostrzyczki to fakt.

Nie rypal. Nikt z nim nie spal za stare sa na to. Bardziej chodzi o takie spotkania.

Gość Rooochacz
40 minut temu, Gość Gosc napisał:

Nie rypal. Nikt z nim nie spal za stare sa na to. Bardziej chodzi o takie spotkania.

A Ty spałaś? Albo byś chciała? Jesteś zazdrosna?

Gość Gosc
20 minut temu, Gość Rooochacz napisał:

A Ty spałaś? Albo byś chciała? Jesteś zazdrosna?

Tu smeiciu

Gość Rooochacz
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Tu smeiciu

To jak, chcesz?