Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chlopak

Przyczyny dla których rzuciłem dziewczynę

Polecane posty

Gość Chlopak

Co ciekawe była to szczupła i niska 22-letnia dziewczyna a nie jakiś potężny babochłop

Oto przyczyny: 

- siadanie w męski sposób z rozkraczonymi nogami albo kostka kładziona na kolanie drugiej nogi

- męski śmiech grubym głosem

- męskie zainteresowania (np. elektronika)

- nadmierne interesowanie się polityką

- niechęć do jedzenia fast-foodów (lubię sobie z dziewczyną skoczyć na śmieciowe żarcie i nie lubię gdy stęka)

- czytanie dziwnych książek (np biografia Stalina)

- miałem wrażenie że nie dosłyszy bo często jak coś mówiłem to się pytała "co" i musiałem powtarzać, mocno irytujące

- spore jak na wiek zmarszczki pod oczami oraz cienie pod oczami

- mocny meszek na ciele, np na twarzy albo brzuchu i rękach, jak jej zwróciłem uwagę to zaczęła go golić

- męski sposób chodzenia jak jakiś paker z siłowni bujający się na boki zamiast płynnego i lekkiego kobiecego chodu

- opadające powieki w obu oczach przez co jej spojrzenie wyglądało na zmęczone lub agresywne

- mocno zarysowana szczęka

- sporo piegów na nosie

- słabe wcięcie w talii

- dosyć wąskie biodra

- mało jędrne, szeroko rozstawione piersi z rozstępami, kiedyś była dużo grubsza ale schudła więc chyba zostały jej takie obwisłe po odchudzaniu

- nie malowała paznokci u stóp

- suche i pękające pięty

Gdybym miał wymienić co mi się w niej podobało to były by to:

- ładne zęby

- mocno niebieskie oczy

- staranne golenie miejsc intymnych na całkowite zero, zarówno pipka jak i tyłek

- wyćwiczony, odstający tyłek, fajnie było za niego chwytać albo go klepać, także fajna amotyzacja przy pozycji na pieska

- wysokie libido i zgadzała się praktycznie na wszystko w łóżku

- często mi stawiała różne rzeczy z własnej woli i zapraszała w różne miejsca, nie było tak że musiałem zawsze i wszędzie za wszystko płacić i ciągle wychodzić z inicjatywą i wymyślać gdzie wyjść

- nie miała problemu by mi gotować

Gość gość

Pobudką do rzucenia Jej, był brak miłości. Dobrze Ci było, to korzystałeś, jak się znudziłeś to ją porzuciłes.

Gość Baba

Masz babski umysl, plotkarski i kokoszowaty:)

Gość Chlopak
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Pobudką do rzucenia Jej, był brak miłości. Dobrze Ci było, to korzystałeś, jak się znudziłeś to ją porzuciłes.

Brak miłości wynikał właśnie ze zbht wielu cech które mi w niej nie pasowały. Z tych cech które wymieniłem

Gość gość
1 minutę temu, Gość Chlopak napisał:

Brak miłości wynikał właśnie ze zbht wielu cech które mi w niej nie pasowały. Z tych cech które wymieniłem

Większość to drobiazgi łatwe do skorygowania. Po co Jej głowę zawracałeś jak nie żywiłes do niej uczuć?

Gość hyhyhyf

jestes jak wiekszosc facetow-niudacznikow, czyli wykorzystales ja i rzuciles. W sumie zalosne z Twojej strony

Gość Chlopak
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Większość to drobiazgi łatwe do skorygowania. Po co Jej głowę zawracałeś jak nie żywiłes do niej uczuć?

Niby jak do skorygowania? Nie zrobię jej operacji plastycznej ani nie przeprogramuję osobowości. Rozstanie to było najlepsze wyjście

Gość gość

Do skorygowania: siadanie w męski sposob, śmiech, meszek na ciele(zgoliła dla Ciebie), sposob chodzenia, słabe wcięcie, malowanie paznokci, popękane pięty. To wszystko można poprawić nie wydając gosza.

Jej fizyczność Ci nie odpowiadała, więc sie zabawiłeś i sio.

Życzę Jej wszystkiego co najlepsze a Ty się zastanów następnym razem z jakich pobudek wchodzisz w związek.

Gość gość

Do skorygowania: siadanie w męski sposob, śmiech, meszek na ciele(zgoliła dla Ciebie), sposob chodzenia, słabe wcięcie, malowanie paznokci, popękane pięty. To wszystko można poprawić nie wydając gosza.

Jej fizyczność Ci nie odpowiadała, więc sie zabawiłeś i sio.

Życzę Jej wszystkiego co najlepsze a Ty się zastanów następnym razem z jakich pobudek wchodzisz w związek.

Gość Gość

co za ... XD

Gość Gość

kre/t/y/n* zapomniałam, że cenzura 🙂

Gość Gosc

Haha juz dawno nie czytalam glupszej prowokacji 😅

Gość Gosc
30 minut temu, Gość Chlopak napisał:

Ale nikogo to nie obchodzi. Ty jestes biedakiem z malym kūtasem prostakiem i nieudacznikiem.

Gość Gosc
26 minut temu, Gość Chlopak napisał:

Niby jak do skorygowania? Nie zrobię jej operacji plastycznej ani nie przeprogramuję osobowości. Rozstanie to było najlepsze wyjście

Marzenie co nie ?

Gość hehehehe
7 minut temu, Gość Gosc napisał:

Haha juz dawno nie czytalam glupszej prowokacji 😅

prowokacje napisalo meskie lajno

Gość Fff
4 minuty temu, Gość hehehehe napisał:

prowokacje napisalo meskie lajno

Watpie, to napisala baba