Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Gotowanie rosolu-kilka pytań dla osób które gotuje

Polecane posty

Gość Gosc

1. Jak dlugo gotowac. Co robic z miesem z rosolu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość

1 tak długo jak możliwe, wtedy rosół będzie bogatszy w smaku

2 wyrzucić, a co

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc

Do kosza i szczury zjedzs.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Gość
59 minut temu, Gość Gosc napisał:

1. Jak dlugo gotowac. Co robic z miesem z rosolu.

Mój tato gotuje 10 godzin. Mięso mieli i robi farsz do pierogów pół na pół z kaszą gryczaną - pyszne 😄

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc

10 h to chyba rosol krem od razu 😂😍

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Znudzona

1,5 godz.na malym ogniu.Mieso poleje oliwa z oliwek   i  lux.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość :):)
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

10 h to chyba rosol krem od razu 😂😍

🤣😂🤣

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Gość

Gotował ktoś rosół z gołębia? Jak byłam mała, to ojciec chodował gołębie i mama jak gotowała rosół, to tylko z gołębia. Mięsko było delikatne, ssało się delikatne kosteczki, pyszne. Dziś kupuję skrzydełka i nóżki kurczaka i z tego gotuję rosół. Jedynie co nie lubię, to skórę, ale mąż ją zjada.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×