Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1991j

Co mam zrobić skoro kocham inną kobietę a jestem w związku z facetem

Polecane posty

Gość 1991j

Naprawdę jestem w mega trudnej sytuacji, mam 29 lat, za rok mamy brac slub, jestem z nim juz 5 lat w związku, wiem ze nie chcialabym byc z innym facetem ale problem polegana tym ze ja wolę jednak kobiety.. jakies 3 miesiące temu odezwala się do mnie kolezanka z którą byłam w parze 6 lat temu, potem ona mnie rzucila i zwiazalam się z obecnym chłopakiem. Ale teraz jak się odezwała i spotkaliśmy się to wszystko odzylo. Od 3 miesięcy zdradzam regularnie swojego faceta właśnie z nią, muszę co chwila wymyślać bajeczki ze np jade babci pomagac itp a w rzeczywistości jadę do niej.. mam taki metlik w glowie ze masakra, a najgorsze że ona nie moze mi zagwarantować tego ze będzie ze mną do konca zycia... , bo gdybym chociaż miala taką pewność to zerwalabym zareczyny a takto? Dodam ze w ogole nie mam obecnie ochoty na seks ze swoim narzeczonym bo ją mam w glowie.. i on to zauważa ze jestem jakas inna.. od niechcenia mu dam taz na tydzień i to wszystko, a kiedyś robiliśmy to kilka razy dziennie.  Chcialabym miec go.. ale tak przyjacielskona z nia się kochać ale to nierealne

Gość Nsbdb

Yebana lesba

Gość Gosć
33 minuty temu, Gość Nsbdb napisał:

Yebana lesba

Yebany homofob. A kysz. 

Gość gość

Widać, że ta twoja "dziewczyna" to jakaś niezdecydowana. Cóż, jeżeli na serio kochasz faceta i jest wam bardzo dobrze, to szkoda to psuć. A z nią? Przejdzie Ci pewnie. Póki co to się głównie hormony odezwały. Sypiać na boku z nią możesz. Z kobietą to tam żadna zdrada. 

Gość gosc

przeciez ta ex chce cie tylko dla seksu

nie warto psuć narzeczeństwa dla kogoś takiego!