Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Realista

Polki w Polsce udają wielkie księżniczki a za granicą dają doopy pierwszemu lepszemu ciapciakowi

Polecane posty

Gość Realista

W takiej Anglii Polski prowadzają się z najgorszym ścierwem typu Pakistańczycy i generalnie mają tam opinię dziffek

Ale w Polsce to hoho, podbijasz do niej to księżniczkuje i myśli sobie za wysokie progi na twoje nogi, kmiocie

Gość pravda

No niestety masz rację.

Gość gość

chuuj im w dupe 

Gość Proste

Ty się od takiego scierrwa niczym nie roznisz mentalnie. Tylko, ze oni są przystojni, potrafią zaspokoić kobiete i jest z nimi dobry seks. Ty jesteś nudny, masz małego, dochodzisz po 3 minutach i jesteś po prostu męczący. 

Gość Realista
10 minut temu, Gość Proste napisał:

Ty się od takiego scierrwa niczym nie roznisz mentalnie. Tylko, ze oni są przystojni, potrafią zaspokoić kobiete i jest z nimi dobry seks. Ty jesteś nudny, masz małego, dochodzisz po 3 minutach i jesteś po prostu męczący. 

Pakistańczycy przystojni xD czy ty wiesz co mówisz tępa peeezdo? 

Ale fakt, dla Polki facet nie musi być przystojny, wystaczy że jest ciapciaty i już kisiel w majtach

Gość hahahehehehehe

Incele w akcji

Gość gość
3 minuty temu, Gość Realista napisał:

Ale fakt, dla Polki facet nie musi być przystojny, wystaczy że jest ciapciaty i już kisiel w majtach

widzisz odpadzie, ja za granicą nikomu nie daję i nie będę dawać, a bywałam za róznymi granicami, za to w Polsce zdarza mi sie popuśćić szpary  rodakowi i to wcale nie przystojnemu, ale tobie odpadzie  bym nie dala jakbyś był jedynym facetem w kraju.

Gość gość
6 minut temu, Gość Realista napisał:

nie podobają mi się Pakistańczycy, zreszta kto by cchiał z takim, ale widać sa i tak lepsi od ciebie bo seks mają

Gość gość

jak ci sie zyje ze świadomościa, że byle koślawy, paskudny Pakistańczyk jest od ciebie atrakcyjniejszy?

Gość On2897

Seks to niebezpieczeństwo, można wpadkę zaliczyć. Dlatego nigdy nie ruchałem mimo prawie 30 stki na koncie. 

Od dawna tak jest i było, wcale to nie sekret, że nasze baby lecą na obcy akcent i ciapatą karnację.

Gość On2897

Seks to niebezpieczeństwo, można wpadkę zaliczyć. Dlatego nigdy nie wsadzałem mimo prawie 30 stki na koncie. 

Gość gość
1 minutę temu, Gość On2897 napisał:

Seks to niebezpieczeństwo, można wpadkę zaliczyć. Dlatego nigdy nie wsadzałem mimo prawie 30 stki na koncie. 

i słusznie, pilnuj sie