Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja 💃

ile razy dziennie robicie kupę❓

Polecane posty

Gość pytalaki

zależy, nieraz ... kilka razy dziennie, zależy co zjem, mam sraczke po wielu rzeczach więc wtedy od razu mnie bierze,  zdarza się że 5-6 razy, a nieraz tylko 2. Podobno czym częściej się sra tym lepiej, bo wtedy system trawienny jest zdrowy. Jak chcecie znaleźć dobrego lekarza to pytać go ile raze dziennie sra, serio.

Gość pracuś

Wczoraj jadłem kupę. No i muszę przyznać, że smakowała okropnie. Co więcej, nie dałem rady zjeść całej kupy, po dwóch kęsach zwymiotowałem, tak bardzo to jest niesmaczne i śmierdzące. Jakby tego było mało, straciłem 400 zł i zostałem zwyzywany i wykpiony przez prostytutkę, która  miała mi zrobić scat.

Gość Dżony LGBT
42 minuty temu, Gość pracuś napisał:

Wczoraj jadłem kupę. No i muszę przyznać, że smakowała okropnie. Co więcej, nie dałem rady zjeść całej kupy, po dwóch kęsach zwymiotowałem, tak bardzo to jest niesmaczne i śmierdzące. Jakby tego było mało, straciłem 400 zł i zostałem zwyzywany i wykpiony przez prostytutkę, która  miała mi zrobić scat.

zdrętwiał mi

Gość pracuś

Po wczorajszym doświadczeniu już wiem, że czeka mnie długi etap hartowania miecza do scat'u.