Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ludzie mnie irytują

Czemu ludzie mi wytykają cały czas brak dziewczyny?

Polecane posty

Gość Ludzie mnie irytują

Ja po prostu nie chce mieć dziewczyny/żony. Wolę się zająć czymś innym.

A poza tym ludzie kto się żeni w tych czasach?

Mamy XXI wiek a są ludzie na świecie co mają większe problemy niż miłość np. choroby od urodzenia, głód, brak dostępu do czystej wody.

Więc czemu ludzie się mnie czepiają mimo że mam 26 lat że nigdy nie miałem dziewczyny i tak naprawdę nie chcę mieć bo po co?

Ja jakoś się nie interesuje życiem innych i nikogo się nie czepiam.

Gość Znawca życia

Ludzie tak mają by zakryć swoje wady lub problemy to czepiają się innych.

Po prostu ich ignoruj. Jak to są tylko ludzie z pracy to po prostu okłam i powiedz, że masz kogoś i tyle. Dzięki temu dadzą ci spokój.

A jak by się pytali o fb czy coś. To powiesz że takich rzeczy nie umieszczasz na profilu lub po prostu nie masz fb bo nie masz potrzeby by go mieć bo masz o wiele ciekawsze zajęcia niż przeglądanie głupot.

Aha jakbyś powiedział prawdę to wtedy niepotrzebnie się pojawią dziwne plotki na twój temat.

Ludzie to żałosne stworzenia.

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Znawca życia napisał:

Ludzie tak mają by zakryć swoje wady lub problemy to czepiają się innych.

Po prostu ich ignoruj. Jak to są tylko ludzie z pracy to po prostu okłam i powiedz, że masz kogoś i tyle. Dzięki temu dadzą ci spokój.

A jak by się pytali o fb czy coś. To powiesz że takich rzeczy nie umieszczasz na profilu lub po prostu nie masz fb bo nie masz potrzeby by go mieć bo masz o wiele ciekawsze zajęcia niż przeglądanie głupot.

Aha jakbyś powiedział prawdę to wtedy niepotrzebnie się pojawią dziwne plotki na twój temat.

Ludzie to żałosne stworzenia.

A mi się wydaje, że ludzie mają tak, że nie potrafią być szczerzy samemu ze sobą. Na przykład autor - woli nie robić nic, by sytuacja się zmieniła, tylko dorobił ideologie do własnej porażki i mu z tym dobrze 😄 Genialne 😄