Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nauczyciel namawia uczniów do ateizmu

Polecane posty

Gość gość

Gdzieś ty napisała? Prosisz o zdanie ateistów? Zrób kobieto, co ci serce mów. Powiem ci, ja jako matka złożyłabym na niego doniesienie na policję, poszłabym tam z policją i zabrała dziecko z zajęć. NIE MA PRAWA TEGO ROBIĆ, POWTARZAM!

Gość gość

Moja córka też z dnia na dzień zaczęła pluć na wiarę i kościół. DZIŚ WIEM, ŻE TO SPRAWA KTÓREGOŚ Z NAUCZYCIELI...NIECH TYLKO DOJDĘ...CZYJA TO WINA!!!

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Moja córka też z dnia na dzień zaczęła pluć na wiarę i kościół. DZIŚ WIEM, ŻE TO SPRAWA KTÓREGOŚ Z NAUCZYCIELI...NIECH TYLKO DOJDĘ...CZYJA TO WINA!!!

Ja wiem, po prostu wykorzystał ją uwielbiany w twoim ciemnogródku ksiądz...

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Ja wiem, po prostu wykorzystał ją uwielbiany w twoim ciemnogródku ksiądz...

pownnaś/nineś odpowiadać w sądzie, i pohamuj się bo będziesz odpowiadać

Gość Monika
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Jest wolność słowa, facet ma prawo mówić o czym chce

Zgadza sie.

W czasie prywatnym.

Wyobraz sobie kasjera w sklepie albo pracownika banku, ktory zamiast Cie obsluzyc nawraca na wiare badz od niej odwoluje;)

10 minut temu, Gość Gość napisał:

gdzie trener byl buddystą i również o tym rozmawialismy

Jezeli rozmowy wynikaly z ciekawosci uczniow i byly odpowiedziami na ich pytania, informacjami o wierze, a nie narzucaniem pogladow poprzez stosowanie technik wysmiewania, umniejszania itp. to nie widze w tym nic zlego. Jest to inna rzecz, niz opisane przez Autorke manipulowanie mlodym umyslem przy wykorzystywaniu posiadanego w oczach dzieci "autorytetu".

Gość Gość

na jakiej podstawie ma isć na policję? jakie on niby lamie prawo?

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Monika napisał:

Zgadza sie.

W czasie prywatnym.

Wyobraz sobie kasjera w sklepie albo pracownika banku, ktory zamiast Cie obsluzyc nawraca na wiare badz od niej odwoluje;)

Jezeli rozmowy wynikaly z ciekawosci uczniow i byly odpowiedziami na ich pytania, informacjami o wierze, a nie narzucaniem pogladow poprzez stosowanie technik wysmiewania, umniejszania itp. to nie widze w tym nic zlego. Jest to inna rzecz, niz opisane przez Autorke manipulowanie mlodym umyslem przy wykorzystywaniu posiadanego w oczach dzieci "autorytetu".

To po prostu były jego komentarze, w kraju tak katolickim jak polska wzmianek o religii zawsze jest sporo (chociażby przez to, że co miesiąc jest jakieś święto)

Gość Gość

a jeszcze taka uwaga, że autorka napisała, że o tym rozmawiają. Więc w rozmowie ma prawo powiedzieć co myśli 🙂

Gość Monika
6 minut temu, Gość Gość napisał:

w kraju tak katolickim jak polska wzmianek o religii zawsze jest sporo

Zgodze sie, ale slowo "ciemniak" nie powinno pojawic sie w ustach nauczyciela w zadnym kontekscie, nie tylko w temacie wiary.

Pan przekracza kompetencje i nie dziwi mnie niepokoj rodzicow.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Monika napisał:

Zgodze sie, ale slowo "ciemniak" nie powinno pojawic sie w ustach nauczyciela w zadnym kontekscie, nie tylko w temacie wiary.

Pan przekracza kompetencje i nie dziwi mnie niepokoj rodzicow.

brak kultury nie jest przestępstwem, rodzicom może się to nie podobać i mogą wypisać syna z zajęć...ale jak myślisz czym to się skończy? Ich syn ma 17 lat, a nie 7. Najwyraźniej poglądy trenera mu odpowiadają bo gdyby bylo inaczej to sam by czuł się niekomfortowo i przestal chodzić na zajęcia

Gość Monika
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Ich syn ma 17 lat, a nie 7. Najwyraźniej poglądy trenera mu odpowiadają bo gdyby bylo inaczej to sam by czuł się niekomfortowo i przestal chodzić na zajęcia

Wiem, pisalam o tym wczesniej:)

Gość Gość

teraz o tym pomyślałam...trolle sugerujące wzywanie policji chyba chcą autorce zrobić na złość. Z tego co kojarzę to za marnowanie czasu policji można dostać mandat. 

Gość gość

Buhahaha, policje wzywać! Może jeszcze i papieża, co? Hahaha!

Gość Gość

Bait, bait... 🙂

Gość Gość
14 minut temu, Gość Gość napisał:

Bait, bait... 🙂

Jak wszystko tutaj.

Gość Gość

Mało praktykujący katolicy... Dobre sobie! Żadni z was katolicy, pewnie w kościele bywacie tylko na ślubach, chrztach i pogrzebach:/ Przykład idzie z góry, więc nie dziwne że wasz syn nie ma silnej wiary i kręgosłupa moralnego. Takich jak on łatwo przekonać do zmiany religii czy wyznania. 

Gość Nauczyciel
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Mądry nauczyciel, nie chce żeby wyrastało kolejne pokolenie moherowych beretów. Dzięki jego świeckim metodom wychowawczym Pani syn nie będzie wprowadzał fanatyzmu religijnego jak kiedyś założy własną rodzinę.

Brawo

Gość Retoryk pozamaciczny

Sztuka walki na miecze świetlne to cecha rycerzy zakonu Jedi.

Sztuka walki na straszenie mieczem sprawiedliwości Sądu Ostatecznego to cecha rycerzy herbu czarna sutanna.

Sztuka walki na argumenty to cecha uczestników zakonu racjonalizmu.

Gość gość
3 godziny temu, Gość Nauczyciel napisał:

Brawo

Czekam, aż was dosięgnie sprawiedliwość Boska przede wszystkim za agitowanie dzieci i młodzieży przeciwko Bogu, wierze, jak również ich rodzicom. To, że były głosy pozwalające "terenowi"na agitowanie na rzecz ateizmu, to już jest oznaka  waszej przegranej, wątłego kręgosłupa moralnego, nie macie prawa tego robić, macie spłyconą moralność. W nagrodę za wasze myślenie, przerobią wam po cichu dzieci dzieci na gender i inne dewiactwa...a wy siedźcie cicho, prości ludzie. Tak, były przypadki, że nauczyciele agitowali dzieci przeciwko religii po cichu i w tzw. inteligentny sposób zarażali niechęcią do religii, a w efekcie dzieci uczęszczały niechętnie lub się wypisywały... Za nic nie odpowiedzieliście ale kiedyś odpowiecie!!!!

A teraz nius: pewni zakonnicy prowadzili sprawę sądową z nauczycielką, która zachęcała dzieci do wypisywania się z religii i wygrali. Więc ostrożnie z tymi sądami bando!

Gość gość

Znacie trochę historię? Pamiętacie czasy psychola Hitlera? Bójówki SS - tam też ich odpowiednio agitowali, a rodzice niczego do końca nie byli świadomi. Czasy niewiele się różnią, pozwalajcie byle pchlarzowi agitować na rzecz ateizmu, pozwalajcie! niedługo zobaczycie skutki!

Gość Nie

To nie prawda że tylko ludzie wychowani na wierze katolickiej mają zdrowy kręgosłup moralny!!!

Gość Monika

Chodzilo o zgloszenie do przelozonego:)

Gość Jasssssj

Nie ma prawa tak postepowac. To niezgodne z etyka zawodowa. Zglos sprawe do kuratotium.

Gość Gość
11 godzin temu, Gość Nauczyciel napisał:

Brawo

I pomyśleć że takie bezmozgi żądają podwyżek. 

Gość gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

I pomyśleć że takie bezmozgi żądają podwyżek. 

dobry głos

brawo!

Gość gość
7 minut temu, Gość Jasssssj napisał:

Nie ma prawa tak postepowac. To niezgodne z etyka zawodowa. Zglos sprawe do kuratotium.

dobry głos 

Brawo!

Gość gość
7 godzin temu, Gość gość napisał:

Czekam, aż was dosięgnie sprawiedliwość Boska przede wszystkim za agitowanie dzieci i młodzieży przeciwko Bogu, wierze, jak również ich rodzicom. To, że były głosy pozwalające "terenowi"na agitowanie na rzecz ateizmu, to już jest oznaka  waszej przegranej, wątłego kręgosłupa moralnego, nie macie prawa tego robić, macie spłyconą moralność. W nagrodę za wasze myślenie, przerobią wam po cichu dzieci dzieci na gender i inne dewiactwa...a wy siedźcie cicho, prości ludzie. Tak, były przypadki, że nauczyciele agitowali dzieci przeciwko religii po cichu i w tzw. inteligentny sposób zarażali niechęcią do religii, a w efekcie dzieci uczęszczały niechętnie lub się wypisywały... Za nic nie odpowiedzieliście ale kiedyś odpowiecie!!!!

A teraz nius: pewni zakonnicy prowadzili sprawę sądową z nauczycielką, która zachęcała dzieci do wypisywania się z religii i wygrali. Więc ostrożnie z tymi sądami bando!

super głos!

brawo!

Gość gość
15 godzin temu, Gość seepku napisał:

To kościół robi pralnie mózgu ciemnocie od tysięcy lat, ci ludzie są jak nawiedzeni gdy na te zachowania popatrzy się z boku.

Brawo. Prawda.

Gość gość

g. prawda zakłamańcy ateistyczni!

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

g. prawda zakłamańcy ateistyczni!

Prawda boli?😏