Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liza

Postawcie sie na moim miejscu.Jak to zwalczyc?

Polecane posty

Gość liza

Od zawsze bylam jakas taka zaborcza.. brata mlodszego nie chcialam, znudzil mi sie po paru dniach a że rodzice nie chcieli go nigdzie oddać to uprzykrzałam mu dzieciństwo.Może też nie tak do konca bo i wysciskalam go,wycalowalam nie raz, ale wiecej sytuacji bylo takich na niekorzysc.Wszystko chciałam mieć dla siebie a się skonczylo-uwaga rodziców,uwielbienie całej rodziny i sąsiadów bo najmłodsza i najładniejsza (na tamte czasy, kiedy to byłam mieszancem bo mój tata jest Włochem).Potem były różne przyjaźnie, i nawet o dziewczyny byłam zazdrosna gdy widziałam ich zachwyt inną koleżanką czy poświęcanie czasu innej koleżance.Tak,koleżance.Potrafiłam im powiedzieć w twarz ze ich nienawidzę, wyśmiewać czy nawet skłócić puszczając fałszywą plotkę.

Pozniej probowalam sie przekonac do paru facetów,w najlepszym przypadku zignorowali wszystko,w najgorszym wysmiali, a chodzi o to, że...nie chcę mieć przechodzonego faceta ani żadnego hipokryty.Nie chcę powielać schematu z domu więc w przeciwienstwie do większości rowieesnikow zako...e sie ale biore na wstrzymanie-chce kogos dobrze poznac, wiec testuje w ekspresowym tempie i niestety wiekszosc oblewa-wiec jest wielce zdziwiona ze ich nie chce i w ogole ze zwracam na to uwage, no bo przeciez powinni byc wielbieni za sam fakt istnienia.

Ostatni facet trafil mi sie calkiem w porzadku, ale nie spelnia moich potrzeb-jest malo wylewny, cichy wiec nie pogada, nie skomplementuje nie wyzna uczuc sam od siebie a ja nie chce go zmuszac do tego i do tego wiem ze mial sporo bab, dawał im prezenty, seks też bez gumki, brzydzi mnie to.Ja chciałam miec wszystko dla siebie, a taki zuzyty... rzygac mi sie chce. Gdzie mozna znalezc faceta ktory nie jest łatwy i tez ma podejscie, ze wszystko tylko dla partnerki a nie kolezanki z ktora sie widzi pierwszy raz i daje jej prezenty itd., chyba nie ma takich mezczyzn. Uczciwych i porządnych, same puszczalskie i niemyslace cwoki

Gość liza

Nie same związki, bo przyjaznie tez ale jednak zwiazek predzej czy pozniej kazdy chce miec. Nie wiem dlaczego dla mnie wazniejsza jest milosc niz dobra materialne na przyklad