Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rysiek

Hiszpańscy sędziowie odrzucili wyrok TSUE! Wskazali na konstytucje swojego kraju!

Polecane posty

Gość Rysiek

Żydokomuna z Brukseli ma teraz problem! Można? można !

Gość gość

No i baedzo dobrze! Niech ci z PO i inne sprzedajne szuje w kraju, przyjmą to do wiadomości!

Gość Gość
14 godzin temu, Gość Rysiek napisał:

Żydokomuna z Brukseli ma teraz problem! Można? można !

Co można? Nic nie można! Tylko w Polsce jest łamana praworządność, za granicą nie. Tylko w Polka musi dostosować się do wyroku TSUE, innych krajów to nie dotyczy. We Francji jak sędziowie są lani pałami, to jest dobrze, a w Polsce jak sędziowie okradają sklepy, to nie wolno ich ruszyć.

Gość Gość
23 minuty temu, Gość Gość napisał:

Co można? Nic nie można! Tylko w Polsce jest łamana praworządność, za granicą nie. Tylko w Polka musi dostosować się do wyroku TSUE, innych krajów to nie dotyczy. We Francji jak sędziowie są lani pałami, to jest dobrze, a w Polsce jak sędziowie okradają sklepy, to nie wolno ich ruszyć.

Coś ci się pomyliło we Franci ludzie protestują przeciwko podniesieniu wieku emerytalnego i nie są to sędziowie, ty nie czytasz prasy.

Gość Gość

A poza tym we Francji protestujący palą  samochody a nawet sklepy w Polsce marsze z wyjątkiem marszu narodowców są pokojowe.

Gość Gość
57 minut temu, Gość Gość napisał:

Coś ci się pomyliło we Franci ludzie protestują przeciwko podniesieniu wieku emerytalnego i nie są to sędziowie, ty nie czytasz prasy.

To kogo polilcjanci w budynku sądu spacyfikowali?

55 minut temu, Gość Gość napisał:

A poza tym we Francji protestujący palą  samochody a nawet sklepy w Polsce marsze z wyjątkiem marszu narodowców są pokojowe.

To w takim razie dlaczego PE nie uchwali rezolucji Francji, tylko uchwalają Polsce?

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

To kogo polilcjanci w budynku sądu spacyfikowali?

To w takim razie dlaczego PE nie uchwali rezolucji Francji, tylko uchwalają Polsce?

W Polsce chodzi o upartynieniu sądów natomiast we Francji o reformę emerytalną widzisz z różnice .

Gość Gość

To podobnie jak w Polce strajk nauczycieli rezydentów czy dzieci kalekich w sejmie wówczas Unia również nie reagował,

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

W Polsce chodzi o upartynieniu sądów natomiast we Francji o reformę emerytalną widzisz z różnice .

Aha, czyli wg ciebie jak w 2012r. PO-PSL podnosiła wiek emerytalny, to ludzie, którzy wyszli wtedy na ulicę spalaliby tobie chatę i samochód, to byłoby wpożo? Szkoda że wtedy Piotr Duda nie wpadł na taki pomysł i nie zachęcał ludzi do tego. Dla ciebie również jest wpożo, jak sędziowie okradają sklepy, uniewinniają kolegów przestępców i nie ponoszą żadnej konsekwencji? Jeżeli rząd chce wprowadzić żeby sędziowie ponosili jakieś konsekwencje swojego nieudolnego zachowania, to dla ciebie jest to upartyjnienie? Zrozum pusty łbie, że sędzia to jest osoba która musi postępować zgodnie z prawem, jakim by ono nie było to nie może przedstawiać swojego prywatnego zdania, bo wtedy jest osobą obiektywną i nie może orzekać. 

To że coś się nie podoba nauczycielom, dzieciom niepełnosprawnym,  górnikom, rolnikom, lekarzom i innym grupom zawodowym - mają do tego prawo. ALE SĘDZIOWIE NIE MAJĄ TAKIEGO PRAWA!!!

Gość Gość
14 minut temu, Gość Gość napisał:

Aha, czyli wg ciebie jak w 2012r. PO-PSL podnosiła wiek emerytalny, to ludzie, którzy wyszli wtedy na ulicę spalaliby tobie chatę i samochód, to byłoby wpożo? Szkoda że wtedy Piotr Duda nie wpadł na taki pomysł i nie zachęcał ludzi do tego. Dla ciebie również jest wpożo, jak sędziowie okradają sklepy, uniewinniają kolegów przestępców i nie ponoszą żadnej konsekwencji? Jeżeli rząd chce wprowadzić żeby sędziowie ponosili jakieś konsekwencje swojego nieudolnego zachowania, to dla ciebie jest to upartyjnienie? Zrozum pusty łbie, że sędzia to jest osoba która musi postępować zgodnie z prawem, jakim by ono nie było to nie może przedstawiać swojego prywatnego zdania, bo wtedy jest osobą obiektywną i nie może orzekać. 

To że coś się nie podoba nauczycielom, dzieciom niepełnosprawnym,  górnikom, rolnikom, lekarzom i innym grupom zawodowym - mają do tego prawo. ALE SĘDZIOWIE NIE MAJĄ TAKIEGO PRAWA!!!

Wiek emerytalny podnoszą nawet bogate Niemcy i to z prostego powodu, mianowicie społeczeństwo się starzeje i przyjdzie czas że więcej osób będzie na emeryturze i nie będzie komu na nich pracować to po pierwsze a po drugie podaj jacy sędziowie w Polsce palą sklepy czy samochody, natomiast sędziowie w Polsce walczą o nieupolitycznienie sądów .

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Wiek emerytalny podnoszą nawet bogate Niemcy i to z prostego powodu, mianowicie społeczeństwo się starzeje i przyjdzie czas że więcej osób będzie na emeryturze i nie będzie komu na nich pracować to po pierwsze a po drugie podaj jacy sędziowie w Polsce palą sklepy czy samochody, natomiast sędziowie w Polsce walczą o nieupolitycznienie sądów .

Jeżeli jakiś kraj chce sobie podnieść wiek emerytalny, to ch... mnie to obchodzi. Mnie interesuje żeby w Polsce nie był podnoszony. A takie argumenty jakie ty przedstawiasz to wytłumacz to Francuzom a nie mnie, może zrozumieją i rozejdą się do domów. Nic nie pisałem że w Polsce sędziowie palą sklepy i samochody, tylko że kradną i nie ponoszą konsekwencji, nie przekręcaj zdań tłumoku. Sędziowie nie walczą o nieupolitycznienie sądów, tylko walczą żeby w dalszym ciągu byli bezkarni i mogli sobie robić co im się podoba. A choćby nawet gdyby była to prawda co piszesz, to i tak nie mają prawa protestować.

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Jeżeli jakiś kraj chce sobie podnieść wiek emerytalny, to ch... mnie to obchodzi. Mnie interesuje żeby w Polsce nie był podnoszony. A takie argumenty jakie ty przedstawiasz to wytłumacz to Francuzom a nie mnie, może zrozumieją i rozejdą się do domów. Nic nie pisałem że w Polsce sędziowie palą sklepy i samochody, tylko że kradną i nie ponoszą konsekwencji, nie przekręcaj zdań tłumoku. Sędziowie nie walczą o nieupolitycznienie sądów, tylko walczą żeby w dalszym ciągu byli bezkarni i mogli sobie robić co im się podoba. A choćby nawet gdyby była to prawda co piszesz, to i tak nie mają prawa protestować.

Gość Gość
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Czytaj dokładnie, pisałam że  we Francji protesty są z powodu reformy emerytarnej natomiast w Polsce z powodu upolitycznienia sądu a Pisiory walczą z sędziami właśnie po to by bezkarnie łamać prawo i mieć władzę absolutną.

Gość Gość

Kupno inwigilacji pegazusa idzie właśnie w tym kierunku

Gość Gość
13 minut temu, Gość Gość napisał:

Czytaj dokładnie, pisałam że  we Francji protesty są z powodu reformy emerytarnej natomiast w Polsce z powodu upolitycznienia sądu a Pisiory walczą z sędziami właśnie po to by bezkarnie łamać prawo i mieć władzę absolutną.

Pisałaś żebym podał jacy sędziowie w Polsce palą sklepy czy samochody.

Mnie chodziło oto, że nie ważne z jakiego powodu, to sędziom nie wolno protestować.

Pisiory nie walczą z sędziami, tylko chcą żeby sędziowie przestrzegali prawa i ponosili konsekwencje jeżeli je złamią, a sędziom to się poprostu nie podoba i chcą być bezkarni. Demokracja polega na tym że to co zadecyduje większość, to tak ma być. Jeżeli ludziom nie podobałoby się że są przeprowadzane reformy w sądzie, to wybraliby sobie inną władzę.

Uważam również, że podpalenie samochodów przez manifestujących ludzi, to jest karygodne i nic takiego zachowania nie usprawiedliwia. Francuzi tak sobie wybrali, to tak mają. Jeżeli coś im się nie podoba, to niech sobie wybiorą inną władzę. W Polsce ludziom nie podobało się to co zrobiła platforma, to wybrali sobie PiS i cofnęli tamtą ustawę. We Francji niech zrobią sobie dokładnie to samo.

Gość Gość

PiS przekupił  wyborców obietnicami socjalnymi a straci wyborców jak przyjdzie kryzys

Gość Gość
17 minut temu, Gość Gość napisał:

Pisałaś żebym podał jacy sędziowie w Polsce palą sklepy czy samochody.

Mnie chodziło oto, że nie ważne z jakiego powodu, to sędziom nie wolno protestować.

Pisiory nie walczą z sędziami, tylko chcą żeby sędziowie przestrzegali prawa i ponosili konsekwencje jeżeli je złamią, a sędziom to się poprostu nie podoba i chcą być bezkarni. Demokracja polega na tym że to co zadecyduje większość, to tak ma być. Jeżeli ludziom nie podobałoby się że są przeprowadzane reformy w sądzie, to wybraliby sobie 

PiS  chce podporządkować sobie sądy i chce władzy absolutnej stąd ten zakup inwigilacji pegazusa

Gość Gość
11 minut temu, Gość Gość napisał:

PiS przekupił  wyborców obietnicami socjalnymi a straci wyborców jak przyjdzie kryzys

To wtedy Tusk przyjedzie na białym koniu i uratuje Polskę.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

PiS  chce podporządkować sobie sądy i chce władzy absolutnej stąd ten zakup inwigilacji pegazusa

Nie prawda, to sędziowie chcą władzy absolutnej bo uważają siebie za nadzwyczajną kastę i walczą z rządem.

Gość Gość
37 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie prawda, to sędziowie chcą władzy absolutnej bo uważają siebie za nadzwyczajną kastę i walczą z rządem.

Pewnie staď ten hejt w min sprawiedliwości sędziego Piebiaka, PiS ceni wyłącznie takich sędziów oraz Piotrowicz i Pawłowicz to ta co zachowywała się w Sejmie jak w chlewie

Gość Gość
8 godzin temu, Gość Gość napisał:

W Polsce chodzi o upartynieniu sądów

PO upartyjniła sądy, a PiS chce je odpartyjnić.

Gość Gość
15 minut temu, Gość Gość napisał:

PO upartyjniła sądy, a PiS chce je odpartyjnić.

Dlatego w TK jest zacny Piotrowicz i osoba z wyższym wykształceniem ale bez podstawowego Pawłowicz a w KRS szkolna koleżanka Ziobry  Pawełczyk, 

Gość Gość
16 minut temu, Gość Gość napisał:

Dlatego w TK jest zacny Piotrowicz i osoba z wyższym wykształceniem ale bez podstawowego Pawłowicz a w KRS szkolna koleżanka Ziobry  Pawełczyk, 

A co masz przeciwko nim? Najważniejsze że nie biorą łapówek, tak jak Grodzki.

Gość Gość
11 godzin temu, Gość Gość napisał:

A co masz przeciwko nim? Najważniejsze że nie biorą łapówek, tak jak Grodzki.

A skondże przecież w PiSie esbeków od groma a kolesiostwo to standard.