Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafal

Ofiara i zakładnik własnych upodobań

Polecane posty

Gość rafal

witam serdecznie 
Chciałbym zapytać was czy ktoś ma podobny problem dotyczący seksualności z którym ja borykam sie od dośc dawna

Jestem zadbanym,kulturalnym 44 letnim facetem..
Nieszczęśliwie się składa że moim największym fetyszem jest tzw lodzik.Mam na tym punkcie totalną faze i niestety przedkładam to nawet nad stosunkiem,o czym każdemu to mówie,bo się z tym nie kryje.Tak już mam i tego nie zmienie.
Pisząc niestety mam na myśli to,że w dużym stopniu zawężało mi to możliwość poznania partnerki o taki samych preferencjach,innymi słowy,dotarło do mnie że kobiety mogą to traktowac co najwyżej jako grę wstepną,dodatek,przypodobanie się facetowi etc. 
Ale nie na tyle,żeby mieć nieodpartą ochotę tylko na to żeby wyssać faceta ktory jej sie podoba

Tym bardziej że najwięcej pikanteri i podniety sprawia mi przygodny,spontaniczny lodzik..bez dorabiania do tego milosnej ideologi..z satysfakcją dla obu stron

Nigdy bym tego nie zrobil z kobietą która tak sobie to lubi,nie lubie przekonywać i namawiać. i tworzyć tzw "seksualny handel wymienny"
Ja wiem..zaraz napiszecie że..egoista,a co z przyjemnością kobiety,trzeba iść na kompromis itd itp..to nie w tym rzecz
Naprawdę nie ma tutaj egoizmu.Ja naiwnie wierze w to.ze tak jak np dwoje obcych sobie Taterników majacych swoje zycie prywatne i rodzinne,wyrusza razem w góry bo taka ich łaczy pasja,bez mieszania w to rodziny,miłości itp
tak samo staram się dotrzeć do tego czy,sa kobiety dla których fetyszem jest zaspakajanie facetow ustami i które szukają partnerów pod tym kątem

Czy ktoś się spotkal z takim przypadkiem?
rafaelduring@gmail.com

Gość rafal

tylko na ile to prawda na ile fejk

Rzeczywistość to nie "Głębokie gardło". Tam nie ma łechtaczki ani punktu gie🙄

Gość rafal

wiedzialem ze to ktos napisze:) to taki dyzurna uwaga:)

1 godzinę temu, Onkosfera napisał:

Rzeczywistość to nie "Głębokie gardło". Tam nie ma łechtaczki ani punktu gie🙄

1 minutę temu, Gość rafal napisał:

wiedzialem ze to ktos napisze:) to taki dyzurna uwaga:)

Sorki. Jestem taka sztampowa. No ale czy nie jest to prawda?

Spontaniczne lodziki z obcymi to dość duże ryzyko. Nie wiem czy znajdziesz chętne. Co innego stały zwiazek. 

Gość rafal

kiedyś pisalem z pewną kobietą  ktora twierdzila ze miewa przy tym orgazm..czyli to taki mit?
tym bardziej ze to byla kobieta na forum:) czyli rownie dobrze mogl to byc pan kazimierz..

2 minuty temu, Gość rafal napisał:

kiedyś pisalem z pewną kobietą  ktora twierdzila ze miewa przy tym orgazm..czyli to taki mit?
tym bardziej ze to byla kobieta na forum:) czyli rownie dobrze mogl to byc pan kazimierz..

Trzeźwa ocena rzeczywistości😏 Nie wyobrażam sobie, że można mieć orgazm stymulując wyłącznie jamę ustną🤨 Chyba potrzeba czegoś jeszcze.

Gość Wiem co mówię
6 minut temu, Onkosfera napisał:

Trzeźwa ocena rzeczywistości😏 Nie wyobrażam sobie, że można mieć orgazm stymulując wyłącznie jamę ustną🤨 Chyba potrzeba czegoś jeszcze.

Też wątpię 😄  Cyckowy moja była młoda kobieta często osiągała autentycznie po 3-5 minutach . Chociaż? Cuda się zdarzają i na sam widok kobiety mokre majtki mają. Ale mi się "rymło" 😄

Gość rafal

tak czy siak:) musze was pochwalić za wysoki poziom rozmowy,bo dlugo nosilem sie żeby tutaj to napisać że ze względu na tzw żartownisiów których malo kto żarty rozumie:)

4 minuty temu, Gość rafal napisał:

tak czy siak:) musze was pochwalić za wysoki poziom rozmowy,bo dlugo nosilem sie żeby tutaj to napisać że ze względu na tzw żartownisiów których malo kto żarty rozumie:)

Nie chwal dnia przed zachodem😏

19 minut temu, Gość Wiem co mówię napisał:

Też wątpię 😄  Cyckowy moja była młoda kobieta często osiągała autentycznie po 3-5 minutach . Chociaż? Cuda się zdarzają i na sam widok kobiety mokre majtki mają. Ale mi się "rymło" 😄

Cycki to jednak inaczej unerwiona część ciała, niż paszcza...

Gość rafal

jak to dobrze mądrego posłuchać:)

28 minut temu, Gość rafal napisał:

jak to dobrze mądrego posłuchać:)

Bo mówi to, co Ci pasuje😊

Gość rafal

myslisz ze tak latwo mnie kupic?:)

36 minut temu, Gość rafal napisał:

myslisz ze tak latwo mnie kupic?:)

Chyba jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Ale obawiam się, że nie znajdziesz wielu potwierdzeń teorii, że skoro orgazm rodzi się w mózgu, to wystarczy stymulować dowolną część ciała. Nawet jeśli jest to przyjemna stymulacja.

Gość Gosc

Czy są kobiety i mężczyźni ktorzy twierdza ze czasem przy duzym podnieceniu moga szczytowac przy 'obslugiwaniu' partnera/ki - tak. 

Ale jak sie dobrze zastanowisz ile czynnikow musialo by sie zgrac zebys spotkal taka osobe i wystarczajaco byl dla niej podniecajacy zeby to sie stalo tobie... Cox, duzo wieksze prawdopodobienstwo ze spotkasz jakas ktora na tyle lubi to robic ze "handel wymienny" moze zostac opozniony. Ale z twojego opisu wynika ze przepuscilbys ja przez palce 😉

Gość rafal
2 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Czy są kobiety i mężczyźni ktorzy twierdza ze czasem przy duzym podnieceniu moga szczytowac przy 'obslugiwaniu' partnera/ki - tak. 

Ale jak sie dobrze zastanowisz ile czynnikow musialo by sie zgrac zebys spotkal taka osobe i wystarczajaco byl dla niej podniecajacy zeby to sie stalo tobie... Cox, duzo wieksze prawdopodobienstwo ze spotkasz jakas ktora na tyle lubi to robic ze "handel wymienny" moze zostac opozniony. Ale z twojego opisu wynika ze przepuscilbys ja przez palce 😉

Tzn zależy co masz na myśli pisząc "handel wymienny"?,

Gość Gosc
22 minuty temu, Gość rafal napisał:

Tzn zależy co masz na myśli pisząc "handel wymienny"?,

W przyblizeniu zapewne to samo co ty wczesniej, tzn. ona zrobi tobie do orgazmu ale ty pomozesz jej sie zrelaksowac podobna, niekoniecznie ta sama, przysluga kiedy indziej. 

Gość rafal

kiedy indziej,,czyli zazwyczaj zawsze wcześniej:) tak to juz u mnie jest:)