Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gahgaj-Gifqe0-karzik

Mój brat ma anoreksję? Jak mu pomoc

Polecane posty

Hej , 

mam problem .. otóż mój brat mieszkał dwa lata za granica i nie widziałam go przez ten czas (Tzn rozmawialiśmy czasami przez kamerki ale niczego nie zauważyłam  ) jakiś czas temu ok 2/3 miesięcy temu wrócił ,przeżyłam szok .. 

On jest wysoki po ojcu ma 198 wzrostu .. 

zawsze był szczupły ale teraz . 
przyznal mi się ze ma problemy ,nie potrafi jeść .. tzn je ale robi to niechętnie jakby z przymusu pytam się o co chodzi mówi ze mu jest tak dobrze . 
Gdy był u mnie prosiłam by się zważył nie chciał tego zrobić ( co mnie wcale nie dziwi bo wie ze nie dałabym mu spokoju ) gdy wyjeżdżał do Anglii ważył 75kg przy tym wzroście to j tak bardzo mało .. teraz myśle ze jest to Max 60  może 65kg jestem przerażona strasznie się o niego martwię.. On na prawdę schudł .. ciężko mi powiedzieć 

jak mogę mu pomoc ? 
zauwayzlam ze nosi bardzo dużo ciuchów myśle ze robi to celowo by nie rzucać podejrzeń i dodać sobie tym brakujące kg .. np ostatnio miał na sobie dwie pary spodni 😞 

mój brat to taki świetny chłopak , wszystko zaczęło się chyba jak poznał ta dziewuche (obecna dziewczynę ) ona z reszta nie wiem czy ślepa jest ze jak tak dalej pójdzie to się przekręci .. teraz wrócili i oboje mieszkają u mamy . 
mama mówi ze on dzień zaczyna od kawy i papierosa później wychodzi czasami zje obiad czasami nie i to wszystko .. 

watpie zeby jadł na mieście . Jak mogę mu pomoc ?