Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Angel Sue

Mam 37,3 i drapie mnie w gardle, zaczynam się bać...

Polecane posty

Najlepsze, że i tak nikt w tym stanie nie zrobi mi testu, więc będę musiała chyba prewencyjnie unikać kontaktu z pewnymi osobami, jak np. moi rodzice...Słyszałam, że nawet przy wysokiej gorączce, jeśli nie ma potrzeby hospitalizacji jest duzy problem z testem i tak sobie można gdybać

A jest to tym bardziej niepokojące, że ja rzadko choruję, ostatni raz miałam podwyższoną tamperaturę z 1,5 roku temu jak sobie przypomniałam

Nie wiem też czy temperatura na tym stanie bo mam jakby takie dreszcze, choć w pokoju u mnie jest gorąco. Nie przeziębiłam sie raczej, w sensie nie zmarzłam...

Trochę się boję

Zadzwoń do NFZ, niech cię pokierują. 800 190 590 

Tak mnie pokierują, że albo powiedzą, że to nic takiego, albo każą mi zostać w domu, co i tak bez nich zamierzam zrobić.

Testu mi nie zrobią, tylko w ciężkich przypadkach robią, więc tak czy siak, o ile przejde to łagodnie nie będę wiedziała co mi jest.

Także albo to taki pech, że akurat teraz w czasie szczytu epidemii, choc wyjątkowo rzadko choruję, coś innego mnie dopadlo, albo to to...

masz tez katar?

Za to mam:

-utrzymującą się od kilku dni podgorączkę- rano około 37, popołudniu 37,3-37,5

- bóle stawów wczoraj tez były

-powiekszone węzły chłonne na szyi,

-drapanie w gardle,

-złe samopoczucie.

Już znalazłam punkt gdzie robią płatne niestety testy, jak mi nie przejdzie do poniedziałku chyba pojade się przebadać...

Wedle mojej wiedzy nie robią już takich szopek z testami jak na początku, gdy tych testów nie było. Zgłoś się do sanepidu, bo zakażasz pewnie. 😄

a wedle mojej znowu puszczasz bąki ktore nijak mają się do rzeczywistości. 

Lepiej sie nie odzywaj zamiast pisać jakies totalne brednie.