NigdyNieMiałemDziewcz 1984 1 Napisano Maj 7, 2020 PPP = Polska Partia Prawiczków Sądząc po tym forum, to jest nas całkiem sporo :) Postulaty: 1. Seks dla każdego przynajmniej raz w tygodniu 2. Reszta postulatów nieważna ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBombelek 432 Napisano Maj 7, 2020 A kto by was obsługiwał? Niewolnice jakieś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NigdyNieMiałemDziewcz 1984 1 Napisano Maj 7, 2020 A kto by was obsługiwał? Niewolnice jakieś. Wiesz, prawo jest prawem i trzeba go przestrzegać, miałybyście taki ustawowy obowiązek, a jak nie, no to różnie: więzienie, grzywna, to są szczegóły do ustalenia ;) Mnie tylko dziwi a zarazem jest mi przykro, że naczelny prawiczek naszego państwa, który już od kilku lat sprawuje władzę, o nas nie zadbał :( PS. Tak przy okazji, to ciekawe, czy Polska jest jedynym państwem na świecie rządzonym przez prawiczka?... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBombelek 432 Napisano Maj 7, 2020 To zdecydujcie się czy praviczek czy gej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NigdyNieMiałemDziewcz 1984 1 Napisano Maj 7, 2020 To zdecydujcie się czy praviczek czy gej. A kto go tam wie? A może aseksualny? A może uprawia, lub uprawiał seks, tyle, że żony nie miał? A co to, trzeba mieć żonę, żeby seks uprawiać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBombelek 432 Napisano Maj 7, 2020 A kto go tam wie? A może aseksualny? A może uprawia, lub uprawiał seks, tyle, że żony nie miał? A co to, trzeba mieć żonę, żeby seks uprawiać? No to po chooj plotki siejesz? Nic nie wiemy tak naprawdę. A to ze ktoś oficjalnej baby nigdy nie miał nic nie znaczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NigdyNieMiałemDziewcz 1984 1 Napisano Maj 7, 2020 No to po chooj plotki siejesz? Nic nie wiemy tak naprawdę. A to ze ktoś oficjalnej baby nigdy nie miał nic nie znaczy. oj tam, pożartować se nie można? ;P Poza tym to chyba raczej by dobrze świadczyło? Wszak seks przedmałżeński i pozamałżeński to grzech :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBombelek 432 Napisano Maj 7, 2020 oj tam, pożartować se nie można? Poza tym to chyba raczej by dobrze świadczyło? Wszak seks przedmałżeński i pozamałżeński to grzech I ręcznie tez wiec nie grzesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NigdyNieMiałemDziewcz 1984 1 Napisano Maj 7, 2020 I ręcznie tez wiec nie grzesz. Skąd wiesz? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBombelek 432 Napisano Maj 7, 2020 Skąd wiesz? Jestem jasnowidzem. Już ci błony rosną między palcami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NigdyNieMiałemDziewcz 1984 1 Napisano Maj 7, 2020 Jestem jasnowidzem. Już ci błony rosną między palcami. ;( Ehh tam, błony to mi wyrosły już dawno. Włosy na wewnętrznej stronie też :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBombelek 432 Napisano Maj 7, 2020 Pójdziesz do piekła bo bóg wszystko widzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NigdyNieMiałemDziewcz 1984 1 Napisano Maj 7, 2020 Pójdziesz do piekła bo bóg wszystko widzi. A dlaczego piszesz z małej litery? Bóg, a nie bóg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NigdyNieMiałemDziewcz 1984 1 Napisano Maj 7, 2020 Pójdziesz do piekła bo bóg wszystko widzi. A Ty? Uprawiasz seks małżeński, pozamałżeński, czy rosną Ci błony między palcami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBombelek 432 Napisano Maj 7, 2020 Bo tak chce i tak będę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBombelek 432 Napisano Maj 7, 2020 Ja już jestem w piekle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brokentiger87 670 Napisano Maj 7, 2020 a DDD? Doskonała Dywizja Dziewic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBombelek 432 Napisano Maj 7, 2020 Brokuła jaka chętna haha. Do każdego się rzuca taka napalona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NigdyNieMiałemDziewcz 1984 1 Napisano Maj 7, 2020 Brokuła jaka chętna haha. Do każdego się rzuca taka napalona Uprawiasz seks małżeński, pozamałżeński, czy rosną Ci błony między palcami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBombelek 432 Napisano Maj 7, 2020 Uprawiasz seks małżeński, pozamałżeński, czy rosną Ci błony między palcami? Cudzoloze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NigdyNieMiałemDziewcz 1984 1 Napisano Maj 7, 2020 Cudzoloze. :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NigdyNieMiałemDziewcz 1984 1 Napisano Maj 7, 2020 Cudzoloze. zazdroszcze ci... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NigdyNieMiałemDziewcz 1984 1 Napisano Maj 7, 2020 A to uczucie? Związek? Udany? Czy Nieudany? Czy tylko seks? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBombelek 432 Napisano Maj 7, 2020 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NigdyNieMiałemDziewcz 1984 1 Napisano Maj 7, 2020 ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach