Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ultrakonserwatysta

Czemu tyle kobiet ma za sobą przygodny seks bez prezerwatywy?

Polecane posty

Wydają się sympatyczne i niewinne, a kryją w sobie tak niechlubne przeżycia. Dziewczyna o wyglądzie mniej więcej Kingi Dudy powinna być w miarę niewinna. Nie mówię, że ma być 25letnią dziewicą, ale mogłaby mieć w tym wieku 1 partnera seksualnego, z którym straciła dziewictwo na studiach. A nie utratę dziewictwa w wieku 16 lat i w wieku 18 lat przygodny, wulgarny seks ze sporo starszym facetem. Nie łudzę się jednak. Dziewczyny o wyglądzie córki prezydenta zwykle mimo buzi aniołka zwykle nie mają za sobą tylko 1 partnera seksualnego. Smak seksu bez bycia z kimś w związku też im nie jest obcy.

Dla mnie kobieta, która pozwoliła sobie na przygodny seks bez gumy kojarzy się z kimś, komu chuć przysłoniła cały świat. To zachowanie się jak zwierzę. Młoda dziewczyna idzie do łóżka bez zabezpieczenia z jakimś 10 lat starszym od niej facetem i kończy się to wytryskiem w jej tyłku? Przecież ona chuć stawia ponad dobre prowadzenie się. 

Seks bez zobowiązań, bez zabezpieczenia?? 😱

Toz to się nie godzi. 

Akt seksualny tylko i wyłącznie po ślubie. 

Prawdopodobnie tyle samo mężczyzn ma za sobą przygodny seks bez  prezerwatywy. I cóż z tym fantem?

1 godzinę temu, Ultrakonserwatysta napisał:

Wydają się sympatyczne i niewinne, a kryją w sobie tak niechlubne przeżycia. Dziewczyna o wyglądzie mniej więcej Kingi Dudy powinna być w miarę niewinna. Nie mówię, że ma być 25letnią dziewicą, ale mogłaby mieć w tym wieku 1 partnera seksualnego, z którym straciła dziewictwo na studiach. A nie utratę dziewictwa w wieku 16 lat i w wieku 18 lat przygodny, wulgarny seks ze sporo starszym facetem. Nie łudzę się jednak. Dziewczyny o wyglądzie córki prezydenta zwykle mimo buzi aniołka zwykle nie mają za sobą tylko 1 partnera seksualnego. Smak seksu bez bycia z kimś w związku też im nie jest obcy.

Ja taka byłam i co z tego? Co mi przyszło? Tylko straciłam, trzeba było się puszczać aż by furczalo, nikt mi tych lat nie zwróci. 

Nawiasem mówiąc, widać że masz jakieś niezdrowe fantazje na temat córki prezydenta😏

52 minuty temu, Ultrakonserwatysta napisał:

Żona musi być porządna, nie może być zbrukana.

Niekoniecznie to się opłaci.

Gość

Ty jesteś nudny, a rosyjska ruletka jest emocjonująca. Nie mam pozwolenia na broń i nie mogę bawić się w nią z jednym nabojem w obrotowym magazynku, więc wybrałam bardziej dostępną formę jaką jest przygodny seks bez zabezpieczeń. No i pech nie rozwali mi łba, a ponadto ma więcej opcji, co powoduje większe podniecanie.

Gość
1 godzinę temu, _ktoś_ napisał:

pedalskim 

Bronisz jej, świetnie, ale zaczynasz od kalumni, a potem tak nisko upadasz🤦‍♀️

Gość
5 minut temu, PrawiczekPzn napisał:

Zacytuje innego Ultra Konserwatystę: Joe z serialu Przyjaciele:

(parafraza z pamięci, więc to nie jest verbatim)

Gdybym nie mogła być z facetem, który miał więcej partnerek niż ja partnerów to mogę już założyć, że będę zawsze sama. Odstrzał 99%.

Dlaczego? Bo mogą 🙂 Nie Ty jesteś od rozporządzania kobiecymi pochwami -  kobiety robią to, na co mają ochotę i chciałam Ci uświadomić, że nie muszą się liczyć z Twoim zdaniem ani tym bardziej pytać o zgodę na odbycie stosunku w taki czy inny sposób albo z tym czy z tamtym kandydatem 😂 Najzabawniejsze jest to, że faceci naprawdę myślą, że mają jakikolwiek wpływ na kobiece decyzje w kwestii ich życia erotycznego. To, że Was nikt nie chce i z przymusu żyjecie w celibacie nie znaczy, że płeć przeciwna również musi być na to skazana w imię solidarności. Pora to sobie wreszcie uświadomić i zaakceptować 🙂

Gość
5 minut temu, PrawiczekPzn napisał:

Jest taki Hollywoodzki film: Ilu miałaś facetów?
Widziałem tylko trailer, ale generalnie on powstał by zekranizować stereotyp:

że kobiety, które miały 19 lub więcej facetów, nigdy nie wychodzą za mąż.

Ja tam nie zajmuje stanowiska w tej sprawie, mówię tylko, że stereotyp istnieje, i on może mówić, że jesteś w strefie zagrożenia.

Sugerujesz mi coś? Przeczytaj raz jeszcze moją odpowiedź. Każdy facet będzie mieć więcej kobiet niż ja mężczyzn, a to chyba niekoniecznie przypisuje mi rozwiązłość. 

Dnia 14.07.2020 o 19:50, Kato napisał:

Akt seksualny tylko i wyłącznie po ślubie. 

Niekoniecznie, ale w związku.

Jak to jest, niby kobiety nienawidzą roochaczy, a jednak popierają przygodny seks z pierwszym lepszym nieznajomym poznanym na imprezie...

15 godzin temu, Mizo napisał:

Dlaczego? Bo mogą 🙂 Nie Ty jesteś od rozporządzania kobiecymi pochwami -  kobiety robią to, na co mają ochotę i chciałam Ci uświadomić, że nie muszą się liczyć z Twoim zdaniem ani tym bardziej pytać o zgodę na odbycie stosunku w taki czy inny sposób albo z tym czy z tamtym kandydatem 😂 Najzabawniejsze jest to, że faceci naprawdę myślą, że mają jakikolwiek wpływ na kobiece decyzje w kwestii ich życia erotycznego. To, że Was nikt nie chce i z przymusu żyjecie w celibacie nie znaczy, że płeć przeciwna również musi być na to skazana w imię solidarności. Pora to sobie wreszcie uświadomić i zaakceptować 🙂

Czyli co? Facet który manipuluje kobietami po to żeby zaliczać a nie po to żeby sprawiać im przykrość to też jest w twoim miemaniu ok? Bo jeśli nie to jest bardzo zabawne ze próbujesz miec wpływ na decyzję samca w sprawie jego życia erotycznego. 

Czyli taki samiec jest spoko jeżeli zalicza żeby zaliczać a jego głównym celem nie jest krzywdzenie? Bo przecież nie wolno wpływać na życie erotycznego innych osób jeżeli w ich miemaniu nie robią nic złego? Pora sobie to uświadomić i zaakceptować. 

Tak zrozumiałem twoja głupia wypowiedź. 

17 godzin temu, Amadeusz Szowin napisał:

Czyli co? Facet który manipuluje kobietami po to żeby zaliczać a nie po to żeby sprawiać im przykrość to też jest w twoim miemaniu ok? Bo jeśli nie to jest bardzo zabawne ze próbujesz miec wpływ na decyzję samca w sprawie jego życia erotycznego. 

Czyli taki samiec jest spoko jeżeli zalicza żeby zaliczać a jego głównym celem nie jest krzywdzenie? Bo przecież nie wolno wpływać na życie erotycznego innych osób jeżeli w ich miemaniu nie robią nic złego? Pora sobie to uświadomić i zaakceptować. 

Tak zrozumiałem twoja głupia wypowiedź. 

Dokladnie. Nie mam problemu z tym, że ktoś prowadzi bujne życie erotyczne i ma wielu partnerów seksualnych pod warunkiem, że nikomu nic nie obiecuje i otwarcie mówi o swoich zamiarach. Na pewno bardziej szanuję faceta, który wprost potrafi powiedzieć kobiecie, że interesuje go tylko seks i jedyne na co może liczyć to romans bez zobowiązań niż faceta, który zdradza żonę czy partnerkę, którą rzekomo "kocha" 🙂 Nie każdy nadaje się do poważnej i długotrwałej relacji i jeśli nie chce się z nikim wiązać to w porządku, ale nie mam szacunku do ludzi, którzy robią innym złudne nadzieję tylko po to, żeby zaspokoić swoje egoistyczne potrzeby. Oczywiście rozumiem motywacje facetów, którzy manipulują i oszukują bo doskonale zdają sobie sprawę z faktu, że mało która kobieta pójdzie na taki układ, ale jeśli mieliby w sobie choć trochę przyzwoitości i empatii dla drugiego człowieka to nie byliby w stanie kogoś tak perfidnie oszukiwać tylko po to, żeby dobrać się do majtek i szukaliby kandydatek, które mają podobne spojrzenie na relacje damsko-męskie. Niby logiczne, ale bardzo rzadko spotykane 🙂

36 minut temu, Mizo napisał:

Dokladnie. Nie mam problemu z tym, że ktoś prowadzi bujne życie erotyczne i ma wielu partnerów seksualnych pod warunkiem, że nikomu nic nie obiecuje i otwarcie mówi o swoich zamiarach. Na pewno bardziej szanuję faceta, który wprost potrafi powiedzieć kobiecie, że interesuje go tylko seks i jedyne na co może liczyć to romans bez zobowiązań niż faceta, który zdradza żonę czy partnerkę, którą rzekomo "kocha" 🙂 Nie każdy nadaje się do poważnej i długotrwałej relacji i jeśli nie chce się z nikim wiązać to w porządku, ale nie mam szacunku do ludzi, którzy robią innym złudne nadzieję tylko po to, żeby zaspokoić swoje egoistyczne potrzeby. Oczywiście rozumiem motywacje facetów, którzy manipulują i oszukują bo doskonale zdają sobie sprawę z faktu, że mało która kobieta pójdzie na taki układ, ale jeśli mieliby w sobie choć trochę przyzwoitości i empatii dla drugiego człowieka to nie byliby w stanie kogoś tak perfidnie oszukiwać tylko po to, żeby dobrać się do majtek i szukaliby kandydatek, które mają podobne spojrzenie na relacje damsko-męskie. Niby logiczne, ale bardzo rzadko spotykane 🙂

Też uważam że najgorsze w relacjach damsko-męskich jest oszukiwanie partnera, osoby która zaufała.

10 godzin temu, Hellies napisał:

Też uważam że najgorsze w relacjach damsko-męskich jest oszukiwanie partnera, osoby która zaufała.

No dla mnie to jest najgorsze co może być. Aż mi sie płakać chce jak sobie pomyślę ile osób w związkach jest w taki sposób oszukiwanych. To jest coś strasznego... Już wolałabym być ciągle odrzucana przez facetów, którzy mi się podobają niż się wpakować w coś co nie jest i nigdy nie będzie odwzajemnione. Bo przysłowiowy "kosz" wiadomo zaboli, ale prędzej czy później człowiek zapomni a toksyczna relacja odciska piętno na psychice już na zawsze 🙂