Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ElitexD

Od dzisiaj spróbuję skończyć z użalaniem się nad sobą

Polecane posty

Postaram się żyć teraźniejszością i nie płakać ze zje.balem mimo iż trochę się boję że nikogo innego sobie nie znajdę :(((

Czy mi się uda to moja sprawa ale miło by było gdyby ktoś trzymał za mnie kciuki :)) 

3 minuty temu, ElitexD napisał:

Postaram się żyć teraźniejszością i nie płakać ze zje.balem mimo iż trochę się boję że nikogo innego sobie nie znajdę :(((

Czy mi się uda to moja sprawa ale miło by było gdyby ktoś trzymał za mnie kciuki :)) 

Trzymam kciuki 😀  Zawsze po burzy przychodzi słońce🌞

Rowniez trzymam kciuki, jestem za i pamietaj o ruchu, w jakiejkolwiek formie, byle do zmeczenia.

18 minut temu, ElitexD napisał:

Jak coś zepsułeś. Może da się naprawić. Próbowałeś? Napisz w czym rzecz. 

10 minut temu, Czerwone korale napisał:

Jak coś zepsułeś. Może da się naprawić. Próbowałeś? Napisz w czym rzecz. 

W moim profilu jest kilka tematów na temat wydarzeń ostatnich z mojego życia, nie chce już kolejny raz o tym pisać :(((

I dziękuję wszystkim za wsparcie 

50 minut temu, ElitexD napisał:

Może za jakiś czas poznasz kogoś, w kim się zakochasz i dawne rozterki pójdą w niepamięć :) A może jeszcze będzie tak, że nowe okoliczności sprawią, że z tą dziewczyną będziecie mogli być jednak razem 😍 Może przez ten czas dojrzejesz i staniesz się mniej toksycznym człowiekiem 😁

Trzymam kciuki, ale tylko pod warunkiem, że nie będziesz świadomie bawił się uczuciami innych ludzi 😌

Ja tez! Zwlaszcza ze rozstaje sie z mezem i jade z dzieckiem na swieta do Pl. A mialy to byc piekne pierwsze swieta w nowym domu. Nawet zatrzymywac nie potrafil

4 godziny temu, PasjoNatka napisał:

Trzymam kciuki, ale tylko pod warunkiem, że nie będziesz świadomie bawił się uczuciami innych ludzi 😌

To nie było celowa bardzo tego żałuję że tak wyszło. Ale z pełną świadomością nie zrobiłbym tego. Nie umiem jednak krzywdzić ludzi specjalnie. Tego żałuję najbardziej. 

Dzieki wszystkim jeszcze raz