FashFash 902 Napisano Styczeń 15, 2021 Czy poprzedni wątek padł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zadra 2 6468 Napisano Styczeń 15, 2021 Patryk się chce zaszczepić, co na to Jura który uważa, ze wirusa nie ma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yuhema 229 Napisano Styczeń 15, 2021 Wgl myślicie, że będzie jakieś awanti na Dominikanie? Bo wydaje mi się, że Jura się z Patrykiem nie lubią, niby udaje Jura (na potrzeby bycia super pozytywnym i uśmiechniętym), że jest git, ale na tym vlogu u Andzi było widać jakieś zgrzyty. A jadą tam spora ekipa i właśnie i Jura z Ewka i Patryk z chłopakiem. Ciekawe jak to będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zatorzanka 17 Napisano Styczeń 16, 2021 Obejrzałam vloga Luki i Jurasa i mam tylko jeden wniosek - Juras jest strasznym prostakiem. Jeszcze ten tekst, że on Marysię ucałuje w plecki i w dupkę... Nie wiem, czemu Majkel i Adrian się z nim trzymają, bez kitu. Prostak i tyle. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ololo 531 Napisano Styczeń 16, 2021 Ale Ewka narzucała mu mięsem xd za ten zarcik z autem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FashFash 902 Napisano Styczeń 16, 2021 1 godzinę temu, Ololo napisał: Ale Ewka narzucała mu mięsem xd za ten zarcik z autem. też byłam w szoku, że ona tak intensywnie przeklina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chitza 952 Napisano Styczeń 16, 2021 ja bym nie dała rady kumplować się z ukraincem. jest taki wsiowy, że dramat. w ogóle w filmiku u muki jak była anieta, kto ma płacić za maka to ukrainiec się bał, że na niego wypadnie. robił dobrą minę do złej gry. dopiero jak wyszło, że muczos zapłaci to poczuł taką uglę 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FashFash 902 Napisano Styczeń 16, 2021 wanda. hmcloud. pl zapraszamy na forum (usuńcie tylko spacje) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bułeczka 170 Napisano Styczeń 17, 2021 Dnia 15.01.2021 o 23:37, yuhema napisał: Wgl myślicie, że będzie jakieś awanti na Dominikanie? Bo wydaje mi się, że Jura się z Patrykiem nie lubią, niby udaje Jura (na potrzeby bycia super pozytywnym i uśmiechniętym), że jest git, ale na tym vlogu u Andzi było widać jakieś zgrzyty. A jadą tam spora ekipa i właśnie i Jura z Ewka i Patryk z chłopakiem. Ciekawe jak to będzie. Jura mi się nie wydaje jakieś super tolerancyjny, żeby miał ochotę patrzyć na P.z chłopakiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sway25 162 Napisano Styczeń 18, 2021 3 godziny temu, cecece13 napisał: A tutaj jest jeszcze jakiś wątek o Wandzie ,? Czy tylko te forum pozostało, co dziewczyny założyły ? Tylko nowe forum Wandzia i Muka wygrali bitwę, ale przegrali wojnę xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kot Gustaw 43 Napisano Luty 19, 2021 Który to chłopak Patryka? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hermiona 149 Napisano Luty 19, 2021 3 godziny temu, Kot Gustaw napisał: Który to chłopak Patryka? Chyba nietrudno się domyślić, jeżeli ogląda się vlogi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka81 80 Napisano Kwiecień 3, 2021 Ja pierdziele Szok nie było ich stać na mieszkanie i zmienili na mniejsze a teraz się wiozą jak wielkie państwo. Szkoda tylko że uważają ze to dzięki im jest taka popularność a przecież to dzięki Angelii... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
travella 84 Napisano Kwiecień 7, 2021 Oni są ja tacy biedni krewni, których się zaprasza na wakacje, bo inaczej nie wypada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach