Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Zafascynowanykobiecością

24l chciałbym kulturalnie popisać z dziewczyna

Polecane posty

Mam 24l jestem całkiem przystojny. Chciałbym nawiązać znajomość z młoda (bądź młoda na duchu) kobieta. Chciałbym porozmawiać podzielić się opinia i wrażeniami, chciałbym posłuchać jak opowiadasz o seksie o przeżyciach a fantazjach. Nie oceniam fascynuje mnie to na maksa. Kocham swoje fantazje konfrontować z kobiecym pkt widzenia. Możemy być anonimowi tylko pisanie lub gdy sobie zaufamy może coś dalej np zdj. Wszystko zależy od Ciebie na co miałabyś ochotę. Oczywiście pełna dyskrecja i KULTURA! 

Powiem Tobie tak. szacunek dla kobiet musi być na pierwszym miejscu. Powinieneś skromnie, delikatnie i przede wszystkim grzecznie rozmawiać z kobietami. Nie bać się ich. Traktować je z godnością, dojrzałością zachowywać się kulturalnie i być wobec nich szczerym. Nie można niczego na kobiecie wymagać na siłę. Należy prowadzić rozmowę spontanicznie w taki sposób by kobieta poczuła się przy tobie komfortowo tak psychicznie, fizycznie jak i duchowo. 

8 minut temu, Roman1648 napisał:

Powiem Tobie tak. szacunek dla kobiet musi być na pierwszym miejscu. Powinieneś skromnie, delikatnie i przede wszystkim grzecznie rozmawiać z kobietami. Nie bać się ich. Traktować je z godnością, dojrzałością zachowywać się kulturalnie i być wobec nich szczerym. Nie można niczego na kobiecie wymagać na siłę. Należy prowadzić rozmowę spontanicznie w taki sposób by kobieta poczuła się przy tobie komfortowo tak psychicznie, fizycznie jak i duchowo. 

Myslisz ze on o tym nie wie? 

Bo zabrzmialo to troche jak bys sobie reklame robil.😉

• Haha 1

Dnia 5.03.2021 o 08:03, Roman1648 napisał:

Dnia 5.03.2021 o 08:13, LoveSexOrgasm napisał:

zabrzmialo to troche jak bys sobie reklame robil

Takiego chcę 😄

Dnia 5.03.2021 o 08:13, LoveSexOrgasm napisał:

Myslisz ze on o tym nie wie? 
Bo zabrzmialo to troche jak bys sobie reklame robil.😉

Nie. On na pewno pisał o mnie 😄 ....i słusznie napisał 😄 

4 minuty temu, Nowy w mieścіe napisał:

Pół roku minęło, znalazła się chętna?

Podejrzewam, że raczej nie... co innego gdybyś Ty zamieścił taki anons...  

2 minuty temu, jbsg napisał:

Podejrzewam, że raczej nie... co innego gdybyś Ty zamieścił taki anons...  

Jeśli KULTURALNIE to ja bym mogła.

• Haha 1

25 minut temu, raszpelka napisał:

Szanowna Stefanio,
Zbliża się miesiąc październik dlatego grzecznie chciałem zwrócić uwagę, że to miesiąc różańca.

październik to także miesiąc oszczędzania

6 godzin temu, raszpelka napisał:

Szanowna Stefanio,
Zbliża się miesiąc październik dlatego grzecznie chciałem zwrócić uwagę, że to miesiąc różańca.
Jak rozumiem jesteś w wieku który do czegoś zobowiązuje, dlatego proszę o stosowne komentarze i kulturę wypowiedzi.
Jeśli nudzi Ci się na emeryturze to zawsze możesz sięgnąć po książkę np. polecam "Jak zostać idealną teściową", albo jakąś prasę np. nowy numer "Poradnik szydełkowania". Możesz też założyć nowe zęby i pójść na spotkanie w remizie. Natomiast to forum chyba nie jest najlepszym wyborem.
Gorące uszanowanie!

Szanowna raszpelko, swoje "dobre rady" wsadź sobie w anusa i wepchnij głęboko palcem żeby zostały tam na dłużej. Czemu mi mówisz jak mam żyć? Masz ochotę to czytaj sobie "Poradnik szydełkowania" a ode mnie trzymaj się z daleka a najlepiej całkiem, zupełnie kulturalnie, od/pier/dol się.

Z poważaniem.

3 godziny temu, raszpelka napisał:

Stefciu droga kruszynko, rodzyneczku wysuszony Ty mój.
Niepotrzebnie się unosisz i w ten sposób stajesz się ordynarna kiedy ja jestem bardzo uprzejma i nie używam obelżywych słów.
Jak będziesz się tak nerwusiać to jeszcze poziom cholesterolu Ci skoczy lub puszczą Ci i tak ledwo trzymające zwieraczki.
Dlatego pomimo Twojego nieuprzejmego tonu, życzę spokojnej nocy i jak to się mówiło... te Twoje karaluchy pod poduchy 🙂

Ty naprawdę jesteś mocno ograniczona myśląc, że to ja jestem w awatarze. Gdybym miała np. żyrafę to pisałabyś, że odwiedzisz mnie we wrocławskim zoo. Kafeteria powinna otworzyć specjalny dział dla kre/ty/nów 😄

Edytowano przez Stefania_1947

2 minuty temu, Stefania_1947 napisał:

Ty naprawdę jesteś mocno ograniczona myśląc, że to ja jestem w awatarze. Gdybym miała np. żyrafę to pisałabyś, że odwiedzisz mnie we wrocławskim zoo. Kafeteria powinna otworzyć specjalny dział dla kre/ty/nów 😄

Stefciu połóż żyrafkę już do łóżeczka. Rączki na kołderkę i idziemy spanko.

Dnia 27.09.2021 o 23:12, robięjaklubię napisał:

Stefciu połóż żyrafkę już do łóżeczka. Rączki na kołderkę i idziemy spanko.

Dnia 28.09.2021 o 08:11, raszpelka napisał:

i tego czy masz schizofrenię czy demencję.

" w awatarze. Gdybym miała np. żyrafę" - uprasza się o czytanie ze zrozumieniem, nigdzie nie napisałam, ze uważam się za żyrafę 😄 A wystarczyło przeczytać uważnie.

Poza tym zupełnie nie rozumiem dlaczego mówicie mi jak mam żyć, co robić a czego nie, oceniacie moje zdrowie na podstawie randomowego awataru z netu i przypadkowego loginu. Zajmijcie się swoim życiem - z pożytkiem dla siebie i społeczeństwa. Czego sobie i wam życzę, pozostając bez odbioru.

A znasz takie słowa jak dziękuję proszę przepraszam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować