Gość Benniee Napisano Maj 19, 2021 Nuda jak sku’rwysyn. Co się z Wami stało? Ciepło się zrobiło i powychodziliście z nor? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 19, 2021 Dobra sam znajdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3535 Napisano Maj 19, 2021 Nie odchodz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3535 Napisano Maj 19, 2021 Bedzie jeszcze wieksza sraka bez Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 19, 2021 Przed chwilą, Kulfon napisał: Bedzie jeszcze wieksza sraka bez Ciebie. Muszę odejść, napisałem już wiadomość o skasowanie konta. Pewnie jeszcze wrócę ale nie chce mieć konta, bo mnie świerzbią ręce żeby tu czas marnować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w doopie 2125 Napisano Maj 19, 2021 Następny desperado co myśli, że skasowanie konta go uleczy. A sraka! Dopóki zakładanie kont jest darmowe, będziecie tu wracać przegrywy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 19, 2021 Przed chwilą, Pieprz w doopie napisał: Następny desperado co myśli, że skasowanie konta go uleczy. A sraka! Dopóki zakładanie kont jest darmowe, będziecie tu wracać przegrywy Nie neguje, że nie wrócę ale przebrnę swój bagienny, życiowy okres bez pisania kocopołów i może realnie w końcu podejmę jakiekolwiek kroki. Rzucanie Kafe jest jak rzucanie alko XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3535 Napisano Maj 19, 2021 Ok Bennie, powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 19, 2021 6 minut temu, Kulfon napisał: Ok Bennie, powodzenia Dziękuje za wszystko Kulfonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 19, 2021 2 minuty temu, EIciaa napisał: 🥺 Nie wiem kiedy kontro wyparuje wiec również dzięki Elciu. Może w wakacje zawitam ponownie i dam Wam znaka co u mnie. Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samiec_mewy_srebrzystej 265 Napisano Maj 19, 2021 1 godzinę temu, Benniee napisał: Nie wiem kiedy kontro wyparuje wiec również dzięki Elciu. Może w wakacje zawitam ponownie i dam Wam znaka co u mnie. Powodzenia Benniee, polecam Ci witaminki. Widzę, że potrzebujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czepek madafaka 131 Napisano Maj 19, 2021 Nie idź!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 974 Napisano Maj 19, 2021 Żegnaj, wnuku. Dziękuję za wspólną srakę i znoszenie mojej z godnością. Idź i nie wracaj. Błogosławię Cię na zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1220 Napisano Maj 19, 2021 Jak będziesz chciał to wracaj wcześniej nie czekając wakacji .) Trzymaj się, pa : ) konto będzie czekało... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 974 Napisano Maj 19, 2021 Ale temat jest o kimś innym, a nie o Tobie. Widocznie on musi usunąć konto, by swoje cele osiągnąć. Tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3632 Napisano Maj 19, 2021 6 minut temu, EIciaa napisał: Jak zniknąć to ja nie wiem bo nie zniknełam A żeby konto zbanowali wystarczy trochę niecenzuralnych słów pisać xD Odchodzisz cicho, bo tak chcesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samiec_mewy_srebrzystej 265 Napisano Maj 19, 2021 Zaczynam rozumieć porównania Nimfetki z pewną inną userką... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3632 Napisano Maj 19, 2021 30 minut temu, EIciaa napisał: Ja to bym wolała odejść głośno a czemu cicho To moje preferencje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3632 Napisano Maj 19, 2021 (edytowany) 4 minuty temu, Cheesek napisał: Hejka, ja nie pisze na razie bo mam malo baterii w telefonie i nie mam gdzie ladiwac, w kazdym razie dzisiaj chyba bedzie pierwsza noc w karawanie, mam swoje pole I mam zamiar zasadzic marchewki I moze ziola, bo slonca I deszczu nie brakuje I bede uczyl sie prowadzic sustainable living No i to rozumiem, a nie mieszkanie pod namiotem i niedbanie o swoje otoczenie. Edytowano Maj 19, 2021 przez agent of Asgard Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3632 Napisano Maj 19, 2021 Przed chwilą, Cheesek napisał: Dbalem o otoczenie, nic nie niszczylem I 0 smieci, teraz mam swoje pole a w karawanie bedzie super :D. moze dzisiaj pierwsza noc bedzie juz super sprawa :D. moge sobie swoje warzywa sadzic :D. Posadze se jeszcze przyprawy do warzyw :D. Chodzi mi o to, że skoro już planujesz gdzieś żyć, powinieneś zadbać o swe bezpieczeństwo i zbudować obóz i zapewnić sobie wygody (suche drewno, żywność itd.). I teraz to masz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3632 Napisano Maj 19, 2021 Powodzenia w nowym życiu, już jako dziki osadnik, nie jak menel. Nie spieprz tego. 🖐 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3632 Napisano Maj 19, 2021 Przynajmniej latem w nim nie zmarzniesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czepek madafaka 131 Napisano Maj 19, 2021 Sraka wróć!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czepek madafaka 131 Napisano Maj 19, 2021 5 minut temu, Cheesek napisał: Sorry ale ostatnio bylem w gosciach I kolezanka powiedziala ze jedyny facet w tym domu, ktory pachnie I sie przytulala do mnie I jeszcze mowila mieszka w namiocie I pachnie, mozna?? Mozna!! Fajne urojenia ta koleżanka to koleś z politbiura milicjant i powiedział w wsadzi ci ziemniaka w żopę a to był kamień. Twój trud kończon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czepek madafaka 131 Napisano Maj 19, 2021 3 minuty temu, agent of Asgard napisał: Przynajmniej latem w nim nie zmarzniesz. Widzisz chore omamy schizofrenika ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czepek madafaka 131 Napisano Maj 19, 2021 8 minut temu, Cheesek napisał: Jak bedzie burza I ulewa to bedzie bomba pootwieram okna I drzwi I bedzie kozacko!! A namiot tez jest super, ale juz ponad pol roku bylem, zmiana otoczenia co pol roku jest podobni dobre DLA zdrowia, tak czytalem. Zmiana sasiadow, otoczenia itp itd. Do namiotu se jeszcze wroce, moge spac tu I Tam xD Monologi dajesz od dłuższego czasu znów cię zamkną w kaftanie w psychiatryku i to nie jest śmieszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czepek madafaka 131 Napisano Maj 19, 2021 15 minut temu, Cheesek napisał: Dbalem o otoczenie, nic nie niszczylem I 0 smieci, teraz mam swoje pole a w karawanie bedzie super :D. moze dzisiaj pierwsza noc bedzie juz super sprawa :D. moge sobie swoje warzywa sadzic :D. Posadze se jeszcze przyprawy do warzyw :D. Chory schoizofreniku urojenia masz od głodu idź coś zjeść od mycia w rzece masz halucynacje z wyziebienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czepek madafaka 131 Napisano Maj 19, 2021 A wodę masz socjopato ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czepek madafaka 131 Napisano Maj 19, 2021 Przed chwilą, Cheesek napisał: Fajnie mam, super. Ale duzo musze sie nachidzic z miasta do mojej chaty, ponad 40 minut ide ale zasuwam szybkim marszem, normalna osoba poltorej godziny, dibrze ze lubie chodzic SRAKA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czepek madafaka 131 Napisano Maj 19, 2021 Przed chwilą, Cheesek napisał: Mam cala wielka torbe paczkow bagietek pastries z greggsa uratowalem tyle jedzenia bo inaczej kosz na smieci 4 bbagietki z tunczykiem i z 30 pacKow z toffee itp Odnos się do wypowiesIn w swojej wypowiedziu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach