Electra 1973 Napisano Maj 26, 2021 Przesiąkłes współczesnym gów.nem? Twój problem. Pozwól mi być sobą. Daj mi spokój i zajmij się glonojadami z insta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samiec_mewy_srebrzystej 265 Napisano Maj 26, 2021 7 minut temu, Electra napisał: Przesiąkłes współczesnym gów.nem? Twój problem. Pozwól mi być sobą. Daj mi spokój i zajmij się glonojadami z insta. To więcej niż dwa słowa... Tak, wiem że nie do mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty82 898 Napisano Maj 26, 2021 Nowa drama?? Kto tym razem? Ty to jestes Elektroda cicha woda, nie ma co.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samiec_mewy_srebrzystej 265 Napisano Maj 26, 2021 1 godzinę temu, duży ogórek napisał: Nowy amant ? A był na Kafe jakiś stary? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samiec_mewy_srebrzystej 265 Napisano Maj 26, 2021 1 minutę temu, duży ogórek napisał: Nie wiem życzę aby znalazła kogoś, czytając jej wpisy bardzo uczuciowo pisała, ostatnio chyba jej przeszło? Nie przeszło. Jest sama i szuka księcia z bajki, który z młotem pneumatycznym przebije się przez jej skalny pancerz. Ale też jej życzę by go jednak znalazła... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Maj 26, 2021 2 minuty temu, BardziejBrutalnaBabciaBoni napisał: Który to? zaraz go zbiję. Pewnie kafeteryjny lamacz serc Przemyslaw. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach