Gość Benniee Napisano Maj 26, 2021 (edytowany) Dj wielki h’uj polecam XDD Super się przy tym pracuje. Edytowano Maj 26, 2021 przez Benniee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 26, 2021 4 minuty temu, KorpoSzynszyla napisał: . Paktofonika jest akurat bardzo dobra, a to co wstawiłem jest mocno patologiczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 26, 2021 3 minuty temu, KorpoSzynszyla napisał: To chyba disco polo nigdy nie słyszałeś Oczywiście, że słyszałem. Wychowałem się na disco polo, w rodzinie jedynie mój ojciec trzymał poziom i pokazał mi dobrą muzykę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 26, 2021 2 minuty temu, KorpoSzynszyla napisał: Boże , przecież to podchodzi pod dręczenie psychiczne Dzieci inaczej to odbierają. Później był cyrk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 27, 2021 Zayebisty czosnek. Ode mnie masz Rzabke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bambinno 15 Napisano Maj 27, 2021 piękne iks de Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 27, 2021 Przed chwilą, bambinno napisał: piękne iks de Nie znam tego, kozackie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 27, 2021 A teraz ważny przekaz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 27, 2021 Jak już idziemy w takie klimaty, to zapodam coś zakrawającego o ‚kontrowersje’. Uwaga: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 27, 2021 1 minutę temu, FNicki napisał: co ja słucham Kuki ma więcej takich dzieł, polecam album pt. ‚Summertime Holocaust’. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 27, 2021 Nitka leci dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 27, 2021 Dobra dość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach