Krzychu15 1 Napisano Maj 27, 2021 (edytowany) Czy dziewczyna moze zakochac sie w przyjaciółce bo ostatnio nie okazywała uczucia mi a wolała w sobotnie wieczory imprezowac z kolezankami a pozniej ta jedna u niej zostawała na noc juz 2 raz sie tak spotkali w ciagu miesiaca i ta u niej nocowała twierdzac ze nic nie robiły w łóżku jak sie pytałem chodź nasz zwiazek sie rozpadł od tego momentu jak zanocowała u niej kolezanka właśnie.A ona zasłaniała sie tym ze jej samej dobrze sie meszka teraz.Mieliście podobna sytuację ? Edytowano Maj 27, 2021 przez Krzychu15 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzychu15 1 Napisano Maj 27, 2021 6 minut temu, EIciaa napisał: Podobno orientacji zmienić się nie da , ale ja w sumie się jej wcale nie dziwie że wolała imprezować z koleżankami w te sobotnie wieczory tak tylko to byly domowki a pozniej wspólne spanie troche dziwne to dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzychu15 1 Napisano Maj 27, 2021 5 minut temu, EIciaa napisał: Czyli jak dziewczyna zostanie u swojej koleżanki na noc albo koleżanka u niej to jest to dziwna sytuacja? bo od tamtej pory nie sypialismy razem juz wcale az doszło do tego ze mnie zosywiała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzychu15 1 Napisano Maj 28, 2021 4 minuty temu, EIciaa napisał: Czyli od tamtej pory nie spaliście razem nawet jeden raz? nie robilismy tego juz ale w luzku razem spalismy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzychu15 1 Napisano Maj 28, 2021 21 godzin temu, EIciaa napisał: A może pod przykrywką koleżanki jednak nocowała razem z kolegą? xD Może tego sie nie dowiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach