Misiowie puszyści 146 Napisano Czerwiec 19, 2021 Kto był ojcem Maleństwa z Kubusia Puchatka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Czerwiec 19, 2021 Samo wylazło z torby. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiowie puszyści 146 Napisano Czerwiec 19, 2021 1 minutę temu, Electra napisał: Samo wylazło z torby. Nie o poród pytam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiowie puszyści 146 Napisano Czerwiec 19, 2021 1 minutę temu, Mewa kontratakuje napisał: Musi jakiś kangur... Był tylko jeden Kangurzyca i ani razu Maleństwa nie zostało nazwane kangurem także ten tego kangury odpadają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiowie puszyści 146 Napisano Czerwiec 19, 2021 No też nie przepadałem za Kangurzycą choć bardziej mnie Sowa wku/rwiała. Nie, myśliwy też nie, tylko Krzyś mógłby być myśliwym w tej bajce ale był za mały na bycie ojcem Maleństwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiowie puszyści 146 Napisano Czerwiec 19, 2021 3 minuty temu, BardziejBrutalnaBabciaBoni napisał: W ogóle nie lubiłam tego. Tylko kłapołuch był spoko, bo miał wyebane. I tu masz dobry trop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach