Onelife 0 Napisano Czerwiec 21, 2021 Witam, mam taki problem. Od jakiegoś czasu podejrzewam że mój narzeczony ma drugie konto na Messenger. Często jak przychodziłam do pokoju i siadałam obok niego momentalnie odkładał telefon. Wiele razy się go pytałam co ukrywa przede mną ale za każdym odpowiadał że nic i "po prostu nie chciał siedzieć i woli posiedzieć ze mną". Później spostrzegłam że jak wchodził w aplikację Facebook lub Messenger to pokazywało się żeby przełączyć konto. Oczywiście nie było tam drugiego konta. Więc postanowiłam sprawdzić i stworzyłam sobie nowe konto. I faktycznie po usunięciu później drugiego konta za każdym razem pokazywało się "Przełącz konto". Tak jakby przed chwilą usunął drugie konto i Messenger nie załapał do końca na które się zalogować. Tak przynajmniej ja to rozumiem i stąd te moje podejrzenia. Żeby nie było wiele razy się go pytałam, za każdym razem (widać było że jest lekko poddenerwowany) odpowiadał że nie. Proszę o pomoc i jakieś inne pomysły jak mogę sprawdzić cz coś faktycznie ukrywa. Dzięki i pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Czerwiec 21, 2021 (edytowany) A co dalej? Co oprócz tego? Jak jest między Wami? Znika z domu? Olewa? Jak jest między Wami? Może ma drugie konto, ale co z tego? Poddenerwowany? Nic tak nie wqrwia jak bezzasadne podejrzenia. Edytowano Czerwiec 21, 2021 przez Electra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onelife 0 Napisano Czerwiec 21, 2021 11 minut temu, Electra napisał: A co dalej? Co oprócz tego? Jak jest między Wami? Znika z domu? Olewa? Jak jest między Wami? Może ma drugie konto, ale co z tego? Poddenerwowany? Nic tak nie wqrwia jak bezzasadne podejrzenia. Chciałam się dowiedzieć czy jest ze mną szczery i nic nie ukrywa. Gdyby miał konto od tak to mógłby przecież powiedzieć ale skoro nie chce mi powiedzieć to znaczy że coś na nim ukrywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Czerwiec 21, 2021 6 minut temu, Onelife napisał: Chciałam się dowiedzieć czy jest ze mną szczery i nic nie ukrywa. Gdyby miał konto od tak to mógłby przecież powiedzieć ale skoro nie chce mi powiedzieć to znaczy że coś na nim ukrywa. Ale po co mówić takie bzdury? Ze wszystkiego spowiadać się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onelife 0 Napisano Czerwiec 21, 2021 56 minut temu, Electra napisał: Ale po co mówić takie bzdury? Ze wszystkiego spowiadać się? Bzdury? A jeżeli ma kogoś na boku, flirtuje z kimś lub nie wiem co... Jeżeli tak, to jest na drodze do pozbawienia swojego syna ojca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onelife 0 Napisano Czerwiec 21, 2021 58 minut temu, KorpoSzynszyla napisał: Widocznie ma za mało obowiązków domowych skoro ma czas na boki Tego właśnie chcę się dowiedzieć czy coś/ktoś na tym boku jest. Próbowałam rozmawiać z nim ale niestety niczego się nie dowiedziałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duży ogórek 408 Napisano Czerwiec 21, 2021 3 minuty temu, KorpoSzynszyla napisał: Widocznie ma za mało obowiązków domowych skoro ma czas na boki Dzień dobry. Jakie masz pomysły co byś kazała mu robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Czerwiec 21, 2021 Na kiedy macie wyznaczona datę ślubu? Skoro piszesz "narzeczony"... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onelife 0 Napisano Czerwiec 21, 2021 58 minut temu, Bimba napisał: Na kiedy macie wyznaczona datę ślubu? Skoro piszesz "narzeczony"... Nie mamy wyznaczonej. 3 lata po zaręczynach i na razie nie chce ślubu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Czerwiec 21, 2021 57 minut temu, Onelife napisał: Jeżeli tak, to jest na drodze do pozbawienia swojego syna ojca. Ojcem będzie zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onelife 0 Napisano Czerwiec 21, 2021 57 minut temu, Electra napisał: Ojcem będzie zawsze. To twoja opinia. Prawdziwy ojciec by nie zrobił takich rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Czerwiec 21, 2021 17 minut temu, Onelife napisał: To twoja opinia. Prawdziwy ojciec by nie zrobił takich rzeczy. Ojciec i mąż to dwie różne funkcje społeczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Czerwiec 21, 2021 52 minuty temu, robięjaklubię napisał: Na boku Na łyżeczke? Skąd wiesz, że nie na jeźdźca lub na pieska, he? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Czerwiec 21, 2021 Kogo on ukrywa? Kto kryje się za tajemniczym drugim kontem? Czy będą z tego dzieci? Ile razy jej włożył? Zapraszamy po reklamie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Czerwiec 21, 2021 1 minutę temu, robięjaklubię napisał: Reklamy są płatne Dawaj dychę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Czerwiec 21, 2021 1 minutę temu, robięjaklubię napisał: Ja oglądałam tylko kawałek, może być 3,5 zł? Niech stracę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach