Łukimaximhowlettflintpalme 64 Napisano Czerwiec 24, 2021 (edytowany) gdzie mam poznać kobietę ,chce miłości karwasz twarz! Edytowano Czerwiec 24, 2021 przez Łukimaximhowlettflintpalme Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Transgression 296 Napisano Czerwiec 24, 2021 7 minut temu, Łukimaximhowlettflintpalme napisał: gdzie mam poznać kobietę ,chce miłości karwasz twarz! Chyba seksu! Gdy miałem 15 lat, wróżka powiedziała mi: idź na dyskotekę. Za te sms-ową radę zapłaciłem kilka złotych! Ja serwuje ci ją za darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukimaximhowlettflintpalme 64 Napisano Czerwiec 25, 2021 ale na dyskotekach,w klubach ,pubach itd jest taki określony typ dziewczyn... poza tym rzadko kiedy one tam są same (w sensie bez chłopaka ,przyjaciółki itd) i nie ma warunków żeby podbić i zarywać,muzyka ,dym ,hałas,to już wole szukac na miescie ,albo w necie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Czerwiec 25, 2021 Karwasz barabasz chūje muje dzikie wenrze, odbyt swój w bólu naprężę. Boże kocham tego człowieka. Boże, pobłogosław Amerykę i Dżejmsa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasspej 47 Napisano Czerwiec 25, 2021 Dnia 24.06.2021 o 07:33, Łukimaximhowlettflintpalme napisał: gdzie mam poznać kobietę ,chce miłości karwasz twarz! na ulice ruszaj, mało ich chodzi? zarwij jakąś i tyle. Gdzie problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kurka na maśle 251 Napisano Czerwiec 25, 2021 15 minut temu, Łukimaximhowlettflintpalme napisał: ale na dyskotekach,w klubach ,pubach itd jest taki określony typ dziewczyn... wole szukac na miescie Na miescie - dlaczego nie. Pozytywnym przykladem sa Kazik Staszewski z Kultu i jego zona (razem od prawie 40 lat). Nie jestes lasy na specyficzny typ dziewczyn, wiec jak najbardziej rowniez masz szanse spotkac kogos moze i na cale zycie. Rozgladaj sie szczegolnie w fajnych miejscach, bedzie latwiej zagaic rozmowe (Staszewscy poznali sie pod pomnikiem Kopernika w Toruniu). 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukimaximhowlettflintpalme 64 Napisano Czerwiec 25, 2021 55 minut temu, kasspej napisał: na ulice ruszaj, mało ich chodzi? zarwij jakąś i tyle. Gdzie problem? no właśnie zarwałem wczoraj i we wtorek mam randkę , wlasnie na miescie ,na spontanie,na luzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach