molly123 6 Napisano Lipiec 14, 2021 1 minutę temu, BoniBluButler napisał: Nie jestem sądem najwyższym. Wiem, spytalam o rade, uwazacie ze ma mnie w dupie, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 14, 2021 No. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skaza 53 Napisano Lipiec 15, 2021 9 godzin temu, molly123 napisał: Czemu faceci kłamią? Mówił, że mnie nie spławia a spławił. Pisał, żechce ze mną rozmawiać. Frajerka ze mnie. Pewnie i wy dziewczyny tak macie. Znaki na niebie i ziemi wskazują leci na ciebie. Ale co mi kurde z tego jak on stoi tam gdzie stał. A jak chce o nim zapomnieć to na social mediach poniekąd sie przypomni, ale nie wiadomością a inaczej. Chociaż nie wie, ze ja o tym wiem co z facetami nie tak? Ale chce albo nie, a nie raz tak raz tak, no ludzieee Większość facetów jest bez kręgosłupa boją się jak dzieci mówić vo siedzi w głowie kombinują motają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lolka1975 197 Napisano Lipiec 15, 2021 7 godzin temu, molly123 napisał: Czy jak ma w dupie to dobre dwa miesiace pisalby w wyszukiwarce instagrama moje imie by wyszukac mnie? Co drugi dzien? Nie onserwujac? Juz przestan. Gdyby nie mial w dupie to by tobie na 100% odpisal, bo by mu zalezalo na kontakcie. Po drugie, nie musi ciebie wyszukiwac, bo na pierwszej stronie pojawiaja mu sie osoby ktore moze znac. Taka niby obeznana na IG jestes, a tego nie wiesz???? Gdyby mu zalazalo to by napisal...walkujesz temat od tygodnia. Czas sobie zdac sprawe, ze facet ma cie gdzies.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbanowany 65 Napisano Lipiec 15, 2021 10 godzin temu, molly123 napisał: Czemu faceci kłamią? Mówił, że mnie nie spławia a spławił. Pisał, żechce ze mną rozmawiać. Frajerka ze mnie. Pewnie i wy dziewczyny tak macie. Znaki na niebie i ziemi wskazują leci na ciebie. Ale co mi kurde z tego jak on stoi tam gdzie stał. A jak chce o nim zapomnieć to na social mediach poniekąd sie przypomni, ale nie wiadomością a inaczej. Chociaż nie wie, ze ja o tym wiem co z facetami nie tak? Ale chce albo nie, a nie raz tak raz tak, no ludzieee to nie faceci robią wam nadzieje tylko wy same sobie, dopisujecie sobie różne fanaberie czy inne fantazje między wierszami a potem pretensja że nie to było wam na myśli i wielkie zawiedzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 15, 2021 43 minuty temu, Lolka1975 napisał: Juz przestan. Gdyby nie mial w dupie to by tobie na 100% odpisal, bo by mu zalezalo na kontakcie. Po drugie, nie musi ciebie wyszukiwac, bo na pierwszej stronie pojawiaja mu sie osoby ktore moze znac. Taka niby obeznana na IG jestes, a tego nie wiesz???? Gdyby mu zalazalo to by napisal...walkujesz temat od tygodnia. Czas sobie zdac sprawe, ze facet ma cie gdzies.... Z ig to wyswietla Ci znajomych a fb proponuje znajomych, mam instagrama od 5 lat i ani razu mi nie zaproponowal znajomych. druga nie odpisal bo nie jarzysz napisalam cis durnego nawet ja bym na to nie odpisala. wiem, męcze temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 15, 2021 12 minut temu, zbanowany napisał: to nie faceci robią wam nadzieje tylko wy same sobie, dopisujecie sobie różne fanaberie czy inne fantazje między wierszami a potem pretensja że nie to było wam na myśli i wielkie zawiedzenie Znajoma go zna i widziala jak sie poznalismy. Mowilam tak ja ty. To ona na to, że kd poczatku byla pewna ze mu sie podobam i ze to on mi zrobil nadzieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 15, 2021 1 godzinę temu, Karollorak napisał: Większość facetów jest bez kręgosłupa boją się jak dzieci mówić vo siedzi w głowie kombinują motają Fakt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lolka1975 197 Napisano Lipiec 15, 2021 1 minutę temu, molly123 napisał: Z ig to wyswietla Ci znajomych a fb proponuje znajomych, mam instagrama od 5 lat i ani razu mi nie zaproponowal znajomych. druga nie odpisal bo nie jarzysz napisalam cis durnego nawet ja bym na to nie odpisala. wiem, męcze temat Oczywiscie, ze na IG proponuje znajomych!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 15, 2021 A po co wam te insta dzikie wenrze ludzie kochani. Nie chce mi się wstać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 15, 2021 6 minut temu, BoniBluButler napisał: A po co wam te insta dzikie wenrze ludzie kochani. Nie chce mi się wstać. Wstawaj, późno już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 15, 2021 4 minuty temu, marinero napisał: Bo strategia klamstwa sie sprawdza najlepiej w relacjach d/m Facet klamiac najwiecej osiaga korzysci:) Korzyści, ale tu wystarczylo napisac, przestan pisac mam cie w dupie i kropka a nie jakiś tam szajs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 15, 2021 5 minut temu, molly123 napisał: Wstawaj, późno już Wstaję. Kobieto, już się uspokój z tym. Dość dzikich wenrzy dla Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 15, 2021 1 minutę temu, BoniBluButler napisał: Wstaję. Kobieto, już się uspokój z tym. Dość dzikich wenrzy dla Ciebie. Wenrzy xd wstawaj słoneczko ładne, pranie rozwiesiłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 15, 2021 1 minutę temu, molly123 napisał: Wenrzy xd wstawaj słoneczko ładne, pranie rozwiesiłaś? Tak. Wstaję i idę ostatecznie. I nawet mnie nje zatrzymuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 15, 2021 9 minut temu, BoniBluButler napisał: Tak. Wstaję i idę ostatecznie. I nawet mnie nje zatrzymuj. Pa pa mordko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 15, 2021 6 minut temu, molly123 napisał: Pa pa mordko Nie mogę dojść do celu. Boże dlaczego taka jestem. Idę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Lipiec 15, 2021 Idę tam gdzie idę, nie idę gdzie nie idę. Idę tam gdzie lubię, nie idę tam gdzie nie lubię. Idę tam gdzie idę, nie idę gdzie nie idę, lubię, lubię, idę, idę. Ole! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 15, 2021 20 minut temu, BoniBluButler napisał: Nie mogę dojść do celu. Boże dlaczego taka jestem. Idę. Hahah też tak mam xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 15, 2021 Doszłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Lipiec 15, 2021 Zostałaś stojąc przed drzwiami z ręką do góry wzniesioną. Palce oplotłaś chmurami i jarzębiną czerwoną... Li tylko cytatowo li dziś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 15, 2021 10 minut temu, BoniBluButler napisał: Doszłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 15, 2021 Jezu umieram. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Lipiec 15, 2021 Czy wiesz, że gdy odjeżdżam, umieram dziewięć razy... Umieram patrząc w okno na korytarzu... Ciekawe kiedy umrę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 15, 2021 Więcej żyć niż kot masz. Współczuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 15, 2021 41 minut temu, BoniBluButler napisał: Jezu umieram. Hahaha ale masz dzisiejszy sukces już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 15, 2021 30 minut temu, marinero napisał: To by bylo za proste i spaliloby mosty za soba To nie jest rozwiazanie optymalne.Ta strategia jest tez stosowana nagminnie przez kobiety wiec powinnas przyjac zasade ze jak facet nie jest konkretny to znaczy ze ma cie w d..:) Po czynach pzonacie intencje jego- nauki Je zusika z Nzare tu:) Proste. Jezeli facetowi zalezy na kobiecie to potrafi przeniesc gore Po tym go poznasz.Reszta to kwakawarakwa szkoda czasu! Cos tam bedzie ale na poziomie letnim i malo konkretnym.To od ciebie zalezy czy chcesz w to wchodzic czy nie ale nie licz ze rozpalisz goscia ktory juz na wstepie pokazuje ze jest srednio zainteresowany.Na pewno moze byc tylko gorzej a nigdy lepiej A zakumulować się? ale myslisz, że od razu by wykazał mase zainteresowania? Mieszkajac z dwa kraje ode mnie. Poki co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 15, 2021 1 minutę temu, marinero napisał: I tak w przypadku obu plci liczy sie "blysk", zachwyt ! nad druga osoba! Wtedy nie ma granic Sila pozadania jest wielka i nie zna granic Albo sie jest zdecydowanym i sie wchodzi ! albo sie nie jest zdecydowanym w ogole i szkoda czasu na takiego "niezdecydowanego"! Oznaki braku zdecydowania nalezy tlumaczyc ze nie jest zainteresowany! a wiec marnujesz czas! Ale zakumpulować sie. Ja jakoś nie szukałam nigdy zwiazkow. Gdyby nawet on mi zaproponował zwizek to bym sie zawachała mocno. Mam już tak nawet jeśli poodba mi sie ta osoba bardzo. Wolałabym w sumie zakumpulować dogadyjemy sie spoko i mamy to samo poczucie humoru. Pozatym z wygladu musial na knie polecieć gapił sie jak widzielismy sie na zywo non stop i nawet mrugnij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 15, 2021 4 minuty temu, marinero napisał: I tak w przypadku obu plci liczy sie "blysk", zachwyt ! nad druga osoba! Wtedy nie ma granic Sila pozadania jest wielka i nie zna granic Albo sie jest zdecydowanym i sie wchodzi ! albo sie nie jest zdecydowanym w ogole i szkoda czasu na takiego "niezdecydowanego"! Oznaki braku zdecydowania nalezy tlumaczyc ze nie jest zainteresowany! a wiec marnujesz czas! Dobra oleje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach