Sofi 119 Napisano Lipiec 16, 2021 kończy jak ,w trakcie dochodzi do wniosku, że popełnił błąd i chce to mieć za sobą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Lipiec 16, 2021 Dyskusje też nie ,są tacy co pierniczą i pierniczą ciągle w koło to samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wilk_i_Zając 20 Napisano Lipiec 17, 2021 To nie jest przypadkiem normalne? Rzadko kiedy człowiek jest zobowiązany do kontynuowania czegoś co mu się nie podoba. To dotyczy obu płci. Dnia 16.07.2021 o 13:08, Anastazja 94 napisał: Dyskusje - tak. Seks - nie . W punkt 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
irukangi 678 Napisano Lipiec 17, 2021 Dnia 16.07.2021 o 13:08, Anastazja 94 napisał: Dyskusje - tak. Seks - nie . Czemu chcesz pozbawić się radości życia ? Bez seksu? Postanowiłaś się umartwiać ? Nie boisz się że to źle wpłynie na psychikę ? Chyba że to chwilowe np. z powodu przyjazdu "cioci" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Lipiec 17, 2021 1 godzinę temu, Wilk_i_Zając napisał: To nie jest przypadkiem normalne? Rzadko kiedy człowiek jest zobowiązany do kontynuowania czegoś co mu się nie podoba. To dotyczy obu płci. Dnia 16.07.2021 o 13:08, Anastazja 94 napisał: I ja tak myślę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Lipiec 17, 2021 1 godzinę temu, irukangi napisał: Czemu chcesz pozbawić się radości życia ? Bez seksu? Postanowiłaś się umartwiać ? Nie boisz się że to źle wpłynie na psychikę ? Chyba że to chwilowe np. z powodu przyjazdu "cioci" Ty tylko o jednym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
irukangi 678 Napisano Lipiec 17, 2021 1 godzinę temu, Sofi napisał: Ty tylko o jednym A to nie forum uczuciowe ? 1 godzinę temu, Anastazja 94 napisał: Nie rozumiem ? Nic z tych rzeczy seks jest ważny. Ale dokończyłam zdanie. Czyli : facet szybko kończy jak ,w trakcie dochodzi do wniosku, że popełnił błąd i chce to mieć za sobą? Czyli w trakcie czego ?? To odpowiedzialam że : rozmowe / dyskusje - tak ( może szybko skończyć ) seks - nie koniecznie A teraz to ma sens Tak to jest z niedomówieniami Nie zrozumiałem bo przekaz był nieprecyzyjny . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Lipiec 17, 2021 Podobny temat był wałkowany do zesrania , więc chciałam go skierować na inne tory ,ale się nie da 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 17, 2021 W sensie, gdy cię bzyka? Bywa. Zwłaszcza, gdy cię bierze tylko od pasa w dół. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Lipiec 17, 2021 6 minut temu, BoniBluButler napisał: W sensie, gdy cię bzyka? Bywa. Zwłaszcza, gdy cię bierze tylko od pasa w dół. Widzę,, ze jesteś głodna ,nie, nie w tym sensie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach