ilakos 5 Napisano Sierpień 15, 2021 tutaj tylko ja jestem czlowiekiem. nie wiem kim wy jestescie ale przygladajac sie temu co tutaj sie dzieje, uwazam ze cos jest jest nie tak. moze faktycznie w psychiatryku pozwolili chorym pisac na forum by lepiej sie poczuli. no naprawde biore taka opcje pod uwage Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilakos 5 Napisano Sierpień 15, 2021 PS. chcialbym juz stad wyjsc. oddzialowa otworz te cholerne drzwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilakos 5 Napisano Sierpień 15, 2021 3 minuty temu, Srãka napisał: Oddziałowa ma wolne. Dyżur przejmuje groźny pederasta. Lepiej udaj się do łóżka. tak wlasnie zrobie. zaczynam sie dziwnie czuc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilakos 5 Napisano Sierpień 15, 2021 polykam tabletki i zmykam spac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Sierpień 15, 2021 Ja jestem bogiem. Uświadom to sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny umysł 64 Napisano Sierpień 15, 2021 Mój niczek będzie idealnie tu pasował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skorelowana 45 Napisano Marzec 22, 2023 Dnia 16.08.2021 o 00:23, agent of Asgard napisał: Ja jestem bogiem. Uświadom to sobie. $obie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach