Szynszylka 674 Napisano 21 Marzec 1 minutę temu, L!bed napisał: łapy sie nie ruszaja od kiedy w sierpniu mnie tir potracil zmartwychwstałem ale niedowład został To czym klawiaturę obslugujesz cwaniaczku ... ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szynszylka 674 Napisano 21 Marzec 1 minutę temu, Nickname napisał: Boję się libeda, on jest nieobliczalny. Straszył mnie, że zostanę zamknięta w piwnicy Jeśli się zadajesz z typami z którymi nikt inny gadać nawet nie chce to jest cień szansy że ma chłop trochę racji ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szynszylka 674 Napisano 21 Marzec Przed chwilą, Nickname napisał: Zadawanie się z nimi to w pewnym sensie moja misja, bo chcę aby świat był lepszy. A więc to oni powinni bać się ciebie ? Tego się nie spodziewałam. Kobiet się o morderstwa nie podejrzewa często ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szynszylka 674 Napisano 21 Marzec 2 minuty temu, L!bed napisał: mam taki ołówek w gebie i nim pisze dlatego tyle literówek bo ciezko trafić Uff, a już myślałam że siurkiem ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach