Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Karolina pani

Chodzicie nago

Polecane posty

Dnia 1.11.2021 o 10:54, ilan napisał:

Jak jestem na Mazurach i cumuję na dzikusa codzienna poranna kąpiel na golasa cała załoga wiadomo higiena najważniejsza kiedyś nawet załoga jachtu obok nas cumujaca wskoczyla do wody było na co popatrzeć tylko szkoda że wymiany nie bylo

Cudownie 

13 godzin temu, Złotykwiat napisał:

A możesz to udowodnić ze tak chodzisz np jakieś zdjęcie?

Daj mejla to dam Ci zdjęcia ,

Jako facet zdarza mi się w mieszkaniu gdy gorąco i jestem sam. Lecz uwielbiam patrzeć na kobiety dziewczyny gdy choda po mieszka bez ubrań. Jest kilka pięknych pan mieszkających naprzeciwko które nie mają problemu by je podglądać i z  przyjemnością to czynie. Natura nas facetów tak ukształtowała jako wzrokowcy i drogie panie możecie być oburzune, nic to nie da, będziemy was podglądać jeżeli będzie taka okazja. 

Kilka miesięcy temu pierwszy raz od dłuższego czasu poszłam na basen, a z racji że jestem osobą niepełnosprawną poprosiłam o pomoc pracownika basenu. W przebieralni poprosiłam żebym pomógł mi ubrać strój kąpielowy. Widziałam że starał się nie patrzeć na moje piersi, ale cały czas zerkał :). Potem ewidentnie było widać że mu stanął 😉

• Like 2

kiedyś poza sezonem wybraliśmy się w Bieszczady. Nie dość że poza sezonem, to wybraliśmy dolinę Sanu, rejon Tworylnego. Jesteśmy zafascynowani programem "nagi instynkt przetrwania" w discovery i dla zabawy zrobiliśmy sobie małą próbę nagiego pobytu. Początek maja więc nie jakoś hardkorowo, ale w nocy było zimno. Ale było fajnie. Oczywiście mieliśmy trochę sprzętu, namiot i zapałki. Nie dewastowaliśmy też otoczenia. Było super, odludzie takie, że całe trzy dni i dwie noce mogliśmy czuć się swobodnie. Zresztą w marę upływu czasu coraz swobodniej. Na początku były obawy że ktoś się pojawi, ale z czasem coraz dalej się oddalaliśmy na golasa. Trochę tylko nie pasowało do formuły programu to że jesteśmy parą, a nie sytuacja nagich i obcych ludzi. 

Uwielbiam takie tematy. Nagle się okazuje, że żyjemy w kraju gdzie wystarczy wejść do sklepu żeby sprzedawczyni się przed nami rozebrała albo zaczęła się pieprzyć ze stadem napalonych studentów. Szkoda, że mieszkam w tym ostatnim muwjsxuyw Polsce gdzie nie mam piętnastu napalonych sąsiadek, które tylko czekają żebym je podglądał gdy chodzą nago. Chyba muszę się przeprowadzić.

9 godzin temu, Karolina pani napisał:

Też tak uważam że chodzeni ,pokazywanie się  nago jest cudowne 

oczywiście w odpowiednich miejscach i warunkach, tak żeby nikogo, szczególnie młodych osób, nie zgorszyć.

W takich warunkach nagość jest bardzo relaksująca. Ja lubię chodzić raniutko nad morze, teraz to w okolicach wschodu słońca, trochę gimnastyki i wskok do wody. Jak akurat blisko nikogo nie ma, to można sobie pozwolić na zupełną swobodę i na golasa. Praktycznie i super atrakcja i emocje. Chadzam czasem rano na basen i sauny i stamtąd można przejść bezpośrednio na plażę żeby nie było problemu potem z ubieraniem. W tym hotelu wyskoki do zimnego morza robi całkiem sporo osób i jednego dnia w rozmowie w saunie wspomniałem tym co się właśnie wybierali do wody że ja już wróciłem, że wcześniej (ok 7 jak jeszcze szaruga) jest ekstra i można nawet na golasa. Po jakimś tygodniu spotkałem dwie babki z tego towarzystwa przy wejściu do spa, zapytały czy dzisiaj też idę do morzu i czy mogą przyłączyć. Po drodze nad wodę jeszcze zapytałem czy pamiętają jaki mam zwyczaj i czy nie będzie im przeszkadzało. Tylko się śmiały i co - też zrzuciły stroje. Super nakręcające chwile. Oczywiście tylko zabawa i emocje bez żadnego ciągu dalszego bo nikomu o to nie chodziło. Tylko luz i fun.

Spanie nago to objaw higieny, powinniśmy spać nago. Jako facet to robię, lecz paradowanie nago po plaży lub pokazywanie komuś że jestem nagi, nie to domena kobiet z racji ponętnego ciała. Kobiety od wieków pokazują nagość i to jest estetyczne, tak natura zrządziła. Facet raczej to przykry widok. 

16 minut temu, Hrabia123 napisał:

Spanie nago to objaw higieny, powinniśmy spać nago. Jako facet to robię, lecz paradowanie nago po plaży lub pokazywanie komuś że jestem nagi, nie to domena kobiet z racji ponętnego ciała. Kobiety od wieków pokazują nagość i to jest estetyczne, tak natura zrządziła. Facet raczej to przykry widok. 

Zgadzam się w  całości

1 godzinę temu, lubię to i owo napisał:

Ja latem na balkonie rozwieszam pranie naga  , po mieszkaniu też chodzę naga a po ulicy bez stanika i majtek

agamert39@interia.pl

Chce ci się tak, do każdego wpisu na forum zakładać nową skrzynkę e-mailową? 🤨

w dawniejszych czasach skorzystaliśmy z uprzejmości znajomych i spędzaliśmy tydzień w domku letniskowym. Było przed sezonem i przyjechaliśmy w tygodniu więc pusto w sąsiedztwie i swobodnie opalaliśmy się i cały czas spędzaliśmy nago. W piątek jeszcze przed południem już się dobrze pokręciliśmy po naszym terenie jak zauważyliśmy spokojnie odpoczywającą parę w sąsiedztwie - starsi od nas wtedy o jakieś 15 lat. My zaskoczeni szybciutko się ubraliśmy i wtedy przeprosiny przez ogrodzenie. Tak nas sympatycznie skomplementowali, że to tak miło popatrzeć na młode, wysportowane ciała, na taką swobodę i otwartość że miło by im było jakbyśmy nadal czuli się swobodnie i nie psuli regularnej opalenizny. Że oni nie będą się narzucać, nie będą robić fotek, jak trochę popatrzą to naprawdę dla wrażeń estetycznych bo to takie urocze. No to dalej korzystaliśmy ze swobody.

Zawsze sypiam tylko nago. Teraz aktualnie jestem już w łóżku i nago 😎 Gdy zdarza się, ze muszę spać w piżamie to normalnie jest dla mnie męką 😬

21 minut temu, Silena napisał:

Zawsze sypiam tylko nago. Teraz aktualnie jestem już w łóżku i nago 😎 Gdy zdarza się, ze muszę spać w piżamie to normalnie jest dla mnie męką 😬

To teraz już tylko będziesz spać czy coś jeszcze będziesz robić przed snem ? 

6 minut temu, merpik93 napisał:

To teraz już tylko będziesz spać czy coś jeszcze będziesz robić przed snem ? 

Już zrobiłam 😎 Teraz już tylko będę spać 😜

• Like 1

4 minuty temu, Silena napisał:

Już zrobiłam 😎 Teraz już tylko będę spać 😜

Co zrobiłaś ? 

Dnia 7.12.2021 o 00:24, merpik93 napisał:

Co zrobiłaś ? 

Zgadnij 😎

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!