feliz navidad2 20 Napisano Październik 31, 2021 (edytowany) https://allegro.pl/oferta/pakiet-3-ksiazek-swieta-prezent-promocja-hit-11294147665?bi_s=ads&bi_m=listing%3Adesktop%3Aqueryandcategory&bi_c=OTgwZjAyNDQtM2U4Mi00MmJjLTgzZTctYjUzMGUwOWM1NDRhAA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=1b894bb9-caa2-4c7b-b4a5-5e94b0dbf156 dużo pieniędzy Edytowano Październik 31, 2021 przez feliz navidad2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stała 42 Napisano Październik 31, 2021 Pewnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stała 42 Napisano Październik 31, 2021 Apropos, nadal obowiązuje kwarantanna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
feliz navidad2 20 Napisano Październik 31, 2021 3 minuty temu, WojciechBojler napisał: Nie lubię świąt. Ale masz ładny czerwony sweterek, taki świąteczny Wojtek very Christmas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
feliz navidad2 20 Napisano Październik 31, 2021 3 minuty temu, WojciechBojler napisał: To se kup bagno Podoba Dodałam do zakładek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
feliz navidad2 20 Napisano Październik 31, 2021 1 minutę temu, WojciechBojler napisał: Jestem diabłem. Ja myślała, że mikołaj, dobrze że mówisz, bo prawie usiadła na kolanka i czekała na prezent Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
feliz navidad2 20 Napisano Październik 31, 2021 1 minutę temu, WojciechBojler napisał: Weź mnie nie obrzydzaj. zoba, to opłaca https://allegrolokalnie.pl/oferta/zestaw-12-ksiazek-literatura-kobieca-bet tylko same gołe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
feliz navidad2 20 Napisano Październik 31, 2021 44 minuty temu, WojciechBojler napisał: Ty młoda jesteś, to jeszcze możesz czytać głupoty. I dla Ciebie książka https://allegro.pl/oferta/czterdziesci-pakiet-4-ksiazek-k-kostolowska-11235430669 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
feliz navidad2 20 Napisano Październik 31, 2021 2 godziny temu, TenX napisał: Oinks jak Twoja randka? Będą ? Oinks to konto Ogórka, ja wiem, bo do mnie pisał, a nawet wysłał mi swoje zdjęcie tyłem i wiem dobrze kto to jest Ja do tych kieszeni zawsze wkładałam łapki jak zmywał gary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinka 123 159 Napisano Październik 31, 2021 1 godzinę temu, TenX napisał: Dziękuję. A kiedy zaczyna się starość? Z twoim wyglądem już się zaczęła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna Pantera 175 Napisano Październik 31, 2021 1 godzinę temu, malinka 123 napisał: Z twoim wyglądem już się zaczęła. Poprawiłaś mi humor . 1 godzinę temu, feliz navidad2 napisał: Oinks to konto Ogórka, ja wiem, bo do mnie pisał, a nawet wysłał mi swoje zdjęcie tyłem i wiem dobrze kto to jest Ja do tych kieszeni zawsze wkładałam łapki jak zmywał gary Tak tak, jak tam ramkowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
feliz navidad2 20 Napisano Październik 31, 2021 1 minutę temu, Czarna Pantera napisał: Tak tak, jak tam ramkowanie Dobrze, pogniewałam się i będę podrywała i będą dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna Pantera 175 Napisano Październik 31, 2021 Przed chwilą, feliz navidad2 napisał: Dobrze, pogniewałam się i będę podrywała i będą dzieci Będziesz miała dużo dzieci, na co się pogniewałaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
feliz navidad2 20 Napisano Październik 31, 2021 Przed chwilą, Czarna Pantera napisał: Będziesz miała dużo dzieci, na co się pogniewałaś. Na tego co mówi, że jemu aby moja pu.pa podoba, to frajer jest i gamoń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna Pantera 175 Napisano Październik 31, 2021 Przed chwilą, feliz navidad2 napisał: Na tego co mówi, że jemu aby moja pu.pa podoba, to frajer jest i gamoń Tak pisałem coś pomyliło, pisałem ładna jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna Pantera 175 Napisano Październik 31, 2021 Jestem stary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
feliz navidad2 20 Napisano Październik 31, 2021 2 minuty temu, Czarna Pantera napisał: Jestem stary to prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna Pantera 175 Napisano Październik 31, 2021 Przed chwilą, feliz navidad2 napisał: to prawda Ty młoda jak byś wyszła gdzieś na jakąś imprezę to przecież byś miała ich 10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
feliz navidad2 20 Napisano Październik 31, 2021 6 minut temu, Czarna Pantera napisał: Ty młoda jak byś wyszła gdzieś na jakąś imprezę to przecież byś miała ich 10 Nie ilość, a jakość rzekła jemu baba wtedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna Pantera 175 Napisano Październik 31, 2021 Przed chwilą, feliz navidad2 napisał: Nie ilość, a jakość rzekła jemu baba wtedy Tak jest i tak daleko mieszkasz, ale chciał abyś poznała jakiegoś wartościowego mężczyznę bys miała dobrze nie wirtualnie tylko na żywo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
feliz navidad2 20 Napisano Październik 31, 2021 1 minutę temu, Czarna Pantera napisał: Tak jest i tak daleko mieszkasz, ale chciał abyś poznała jakiegoś wartościowego mężczyznę bys miała dobrze nie wirtualnie tylko na żywo. Widzisz jak szybko zadziałało, poznałam następnego dnia Z mieszkaniem też tak było, jak facet mi się wycofał znalazłam sobie inne tego samego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna Pantera 175 Napisano Październik 31, 2021 Przed chwilą, feliz navidad2 napisał: Widzisz jak szybko zadziałało, poznałam następnego dnia Z mieszkaniem też tak było, jak facet mi się wycofał znalazłam sobie inne tego samego dnia Starszy bardziej doświadczony, pochopnie nie podejmuje działań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
feliz navidad2 20 Napisano Październik 31, 2021 Przed chwilą, Czarna Pantera napisał: Starszy bardziej doświadczony, pochopnie nie podejmuje działań. Uczam na błędach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna Pantera 175 Napisano Październik 31, 2021 Przed chwilą, feliz navidad2 napisał: Uczam na błędach Każdy popełnia błędy ważne aby dobrze czuć w towarzystwie drugiej osoby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach