Różowatęcza 3 Napisano Listopad 9, 2021 Ja jej nie oglądam o co chodzi. Pisza że chodzi im o kase a jej kanał i tego youriego ma niecałe 100 tys subks. Malo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PIOTRuszka 14 Napisano Listopad 9, 2021 na ciebie też jest hejt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Różowatęcza 3 Napisano Listopad 9, 2021 22 minuty temu, PIOTRuszka napisał: na ciebie też jest hejt Gdzie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PIOTRuszka 14 Napisano Listopad 9, 2021 2 godziny temu, Różowatęcza napisał: Gdzie ? na tym forum, musisz poszukac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ggość 1174 Napisano Listopad 10, 2021 Bo się zmieniła, oboje się zmienili albo raczej pokazali swoje prawdziwe "ja" bo na początku vlogowania to inni ludzie byli a zwłaszcza ona. Ale ja to wiedziałam od samego początku, nawet pisałam kiedyś taki komenatrz na YT że poczekamy i zobaczymy w przyszłości, bo same zachwyty były że "taka naturalna, swojska Ewcia" 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnykot 158 Napisano Listopad 10, 2021 3 minuty temu, Ggość napisał: Bo się zmieniła, oboje się zmienili albo raczej pokazali swoje prawdziwe "ja" bo na początku vlogowania to inni ludzie byli a zwłaszcza ona. Ale ja to wiedziałam od samego początku, nawet pisałam kiedyś taki komenatrz na YT że poczekamy i zobaczymy w przyszłości, bo same zachwyty były że "taka naturalna, swojska Ewcia" Oj tak. Najpierw płacz, że nie mają pieniędzy (poczatek pandemii?) a pozniej wesele, nowe auto i mieszkanie plus wyjazdy 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hermiona 149 Napisano Listopad 10, 2021 Ewe dało się lubić do momentu aż założyła swój kanał j uderzyła jej sodówka. Jej samouwielbienie nad sobą jest nie do zniesienia.. Ma bardzo negatywny wpływ na Youriego. Wszędzie musi być ona i powiedzieć swoje, wystarczy obejrzeć ostatni film Youriego gdzie mówi że chce zrobić przerwę bo przerósł go tej hejt itd., po jakiego kija ona usiadła obok niego i dorzucała swoje trzy grosze co chwile. To był jego film i jego odczucia dotyczące jego kanału a laska oczywiście musiała być obok i co chwile zwracać na siebie uwagę. Okropna dziewucha. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anna900 2461 Napisano Listopad 22, 2021 Dnia 10.11.2021 o 21:17, Hermiona napisał: Ewe dało się lubić do momentu aż założyła swój kanał j uderzyła jej sodówka. Jej samouwielbienie nad sobą jest nie do zniesienia.. Ma bardzo negatywny wpływ na Youriego. Wszędzie musi być ona i powiedzieć swoje, wystarczy obejrzeć ostatni film Youriego gdzie mówi że chce zrobić przerwę bo przerósł go tej hejt itd., po jakiego kija ona usiadła obok niego i dorzucała swoje trzy grosze co chwile. To był jego film i jego odczucia dotyczące jego kanału a laska oczywiście musiała być obok i co chwile zwracać na siebie uwagę. Okropna dziewucha. Cwaniara. Wiedziała do kogo się przyssać by wypłynąć na YT. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maariolkaa 122 Napisano Grudzień 22, 2021 Tylko ten wątek jest o niej ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geneza. 49 Napisano 3 Styczeń Mnie śmieszą jej dlugie pazury i ta jej dziwna gestykulacja, szczegolnie jak nagrywają podczas jazdy samochodem. Sprawia wrazenie że ma sie za wielka gwiazdę. 3 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kurka na maśle 213 Napisano 17 Czerwiec Pusta dziewczyna, która swój ig coraz bardziej zamienia w galerię zdjęć à la roksa czy jak to się nazywało, a na miniaturce do ostatniego filmu na yt pręży się w specjalnie za małym staniku. Ogólnie osoba nieatrakcyjna zewnętrznie (niemiła twarz o wyrazie zwykle trącącym fałszem) i wewnętrznie. 3 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaręns_reaktywacja 773 Napisano 17 Czerwiec 6 godzin temu, kurka na maśle napisał: Pusta dziewczyna, która swój ig coraz bardziej zamienia w galerię zdjęć à la roksa czy jak to się nazywało, a na miniaturce do ostatniego filmu na yt pręży się w specjalnie za małym staniku. Ogólnie osoba nieatrakcyjna zewnętrznie (niemiła twarz o wyrazie zwykle trącącym fałszem) i wewnętrznie. Ja tez nie mogę z tego jak ona się pręży. Te jej miny na zdjęciach i prawie nagie zdjęcia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaręns_reaktywacja 773 Napisano 17 Czerwiec A hejt na Yurija? Serio, czego się można spodziewać jak zbudował swój content jako Ukrainiec mieszkający w Polsce a jak przyszła do wojna to już jest tylko Polakiem. Ukrainiec nagrywa filmy zaczynajac je zaproszeniem do wspólnego uśmiechu. Jak to mój stary widzi to się pyta czy w Mariupolu tez się uśmiechają. Pozniej stories na insta: wojna przeplatana reklamami. I wieczne wakacje. I Ewka, która nagrała filmik o tym, ze jest wkurzona bo ludzie się ich czepiają. No proszę Was. 3 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Milutka 3120 Napisano 17 Czerwiec 37 minut temu, klaręns_reaktywacja napisał: A hejt na Yurija? Serio, czego się można spodziewać jak zbudował swój content jako Ukrainiec mieszkający w Polsce a jak przyszła do wojna to już jest tylko Polakiem. Ukrainiec nagrywa filmy zaczynajac je zaproszeniem do wspólnego uśmiechu. Jak to mój stary widzi to się pyta czy w Mariupolu tez się uśmiechają. Pozniej stories na insta: wojna przeplatana reklamami. I wieczne wakacje. I Ewka, która nagrała filmik o tym, ze jest wkurzona bo ludzie się ich czepiają. No proszę Was. Tak to jest jakby wojna byłą w Polsce to by na bank uciekł na Ukrainę ,i wtedy by był Ukraińcem. Tak zgrywa Polaka, a Ukraina już feee. Zakłamany grubasek i tyle, z pancią Jeden wart drugiego. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hanipipol 140 Napisano 17 Czerwiec Ona wielka pancia, nic specjalnego nie reprezentuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nozkahop 353 Napisano 17 Czerwiec Ona ma tak przaśną urodę a kreuje się na jakąś miss world, niesamowite 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ggość 1174 Napisano 18 Czerwiec (edytowany) Pamiętam jak na początku nagrywania ona mówiła że jest taka naturalna, że nie lubi makijażu mocnego, że ceni sobie naturalny look itd ale jak kasy przybyło i pojawiły się usługi beauty za barter to twarz jest nie do poznania makijaż permanentny brwi, usta powiększane, rysy twarzy totalnie zmienione, botox na czoło. I ja nie mam nic do tego bo sama mam permanentny i powiększone usta ale nie gadałam na prawo i lewo jaka to byłam naturalna z wyboru (a tak naprawdę to szkoda jej było kasy) xD Edytowano 18 Czerwiec przez Ggość 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaręns_reaktywacja 773 Napisano poniedziałek o 08:01 Myślicie, że Yurija było stać na ten kawalerki w Miami? Wspolprac on nie ma prawie żadnych, bilety i życie tam bardzo drogie wiec trochę nie wiem kto to sponsoruje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AniaPova 285 Napisano poniedziałek o 08:15 12 minut temu, klaręns_reaktywacja napisał: Myślicie, że Yurija było stać na ten kawalerki w Miami? Wspolprac on nie ma prawie żadnych, bilety i życie tam bardzo drogie wiec trochę nie wiem kto to sponsoruje. Na innym forum dotyczącym tych postaci, był motyw, że to Luka sponsorował wyjazd. Tam pojechał też ten trener Miszka i pseudo Grek Majkel, nie wydaje mi się, żeby ich też było stać na Miami, imprezy, atrakcje itp. Może coś tam dołożyli czy zrzucili się na jakieś prezenty dla Luki, ale większość pewnie opłacił Pan Młody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaręns_reaktywacja 773 Napisano poniedziałek o 08:39 23 minuty temu, AniaPova napisał: Na innym forum dotyczącym tych postaci, był motyw, że to Luka sponsorował wyjazd. Tam pojechał też ten trener Miszka i pseudo Grek Majkel, nie wydaje mi się, żeby ich też było stać na Miami, imprezy, atrakcje itp. Może coś tam dołożyli czy zrzucili się na jakieś prezenty dla Luki, ale większość pewnie opłacił Pan Młody Czyli Luka ma kasę by wydać minimum 50 k na kawalerski a dalej nie maja swojego mieszkania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaręns_reaktywacja 773 Napisano poniedziałek o 08:39 23 minuty temu, AniaPova napisał: Na innym forum dotyczącym tych postaci, był motyw, że to Luka sponsorował wyjazd. Tam pojechał też ten trener Miszka i pseudo Grek Majkel, nie wydaje mi się, żeby ich też było stać na Miami, imprezy, atrakcje itp. Może coś tam dołożyli czy zrzucili się na jakieś prezenty dla Luki, ale większość pewnie opłacił Pan Młody Ej i co to za inne forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AniaPova 285 Napisano poniedziałek o 09:16 36 minut temu, klaręns_reaktywacja napisał: Czyli Luka ma kasę by wydać minimum 50 k na kawalerski a dalej nie maja swojego mieszkania? Podobno zakupili mieszkanie za kilka milionów, które się dopiero buduje, ogłoszą to po ślubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ggość 1174 Napisano poniedziałek o 11:43 3 godziny temu, klaręns_reaktywacja napisał: Myślicie, że Yurija było stać na ten kawalerki w Miami? Wspolprac on nie ma prawie żadnych, bilety i życie tam bardzo drogie wiec trochę nie wiem kto to sponsoruje. Myślę że nie było stać inaczej już dawno by tam z żonką był, poza tym jakaś ich znajoma para niedawno brała ślub w USA i oni nie polecieli bo bilety za drogie, także tak Pan Młody bankowo opłacił dużą część, bo pewnie koniecznie chciał mieć kawalerski w Miami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
San DeeDee 15 Napisano poniedziałek o 17:35 Youri wraca chyba.. na stories jest Bye Miami.. i ze najdluzsza podroz przed nim.. A Luka wrzucil stories w tym samym czasie jak pije mimose.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
San DeeDee 15 Napisano poniedziałek o 17:38 Dnia 17.06.2022 o 19:40, nozkahop napisał: Ona ma tak przaśną urodę a kreuje się na jakąś miss world, niesamowite To prawda.. ale z drugiej strony chcialabym miec taka pewnosc siebie jak ona Wyglada na to, ze Moodee dobrze sie rozwija- sporo widzialam na insta dziewczyn ktore zamawialy ciuchy. W sumie to w szoku jestem ze po zaledwie 3 latach na YT, tak udalo sie jej wycisnac jak naj wiecej z tej szansy- Szusz noglaby sie uczyc haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krysia90 360 Napisano poniedziałek o 17:39 Juras to jest taki prostak, że głowa boli. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nozkahop 353 Napisano poniedziałek o 17:55 8 godzin temu, AniaPova napisał: Podobno zakupili mieszkanie za kilka milionów, które się dopiero buduje, ogłoszą to po ślubie Przecież to mieszkanie najpewniej jest zasponsorowane przez ojczyma. Nie ma możliwości, żeby przy ich stylu życia dorobili się na takie mieszkanie sami 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lolalola 519 Napisano poniedziałek o 18:16 20 minut temu, nozkahop napisał: Przecież to mieszkanie najpewniej jest zasponsorowane przez ojczyma. Nie ma możliwości, żeby przy ich stylu życia dorobili się na takie mieszkanie sami To już wiadomo czemu takie ocieplenie stosunków z Wojtkiem. Ciągle teraz się z nim spotyka, chyba nawet jak razem mieszkali to tyle czasu z nim nie spędzała xd 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaręns_reaktywacja 773 Napisano poniedziałek o 18:41 9 godzin temu, AniaPova napisał: Podobno zakupili mieszkanie za kilka milionów, które się dopiero buduje, ogłoszą to po ślubie Ciekawe gdzie to mieszkanie i jakie to mieszkanie za kilka milionów. Trochę wątpię bo takimi milionerami to cała rodzina nie jest. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaręns_reaktywacja 773 Napisano poniedziałek o 18:42 1 godzinę temu, San DeeDee napisał: To prawda.. ale z drugiej strony chcialabym miec taka pewnosc siebie jak ona Wyglada na to, ze Moodee dobrze sie rozwija- sporo widzialam na insta dziewczyn ktore zamawialy ciuchy. W sumie to w szoku jestem ze po zaledwie 3 latach na YT, tak udalo sie jej wycisnac jak naj wiecej z tej szansy- Szusz noglaby sie uczyc haha Ja myśle, że ona w ogóle pewna siebie nie jest. Gdyby była to by nie pokazywała zdjęć gołego tylka by się dowartościować. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach