Elvis91 8 Napisano 1 Styczeń Wcześniej blokowałeś, a teraz kasujesz ...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janusz_poI 51 Napisano 1 Styczeń 3 minuty temu, Pravik 31le napisał: Nagram Ci jutro te przeprosiny i odchodze stąd bo szczerze mam dość Nie kłam bo ty z tego forum nie odejdziesz do śmierci... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elvis91 8 Napisano 1 Styczeń (edytowany) 4 minuty temu, Pravik 31le napisał: Nagram Ci jutro te przeprosiny i odchodze stąd bo szczerze mam dość Ale to przeprosiny nie będą szczere Edytowano 1 Styczeń przez Elvis91 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elvis91 8 Napisano 1 Styczeń 3 minuty temu, Lidocaina napisał: Tez myslę, ze to dobry pomysł. Odejdż na dłuższy czas. Przemyśl swoje zachowania i wróć jak znajdziesz sposób na radzenie sobie z napadami agresji. Nie możesz ciągle obarczać za to odpowiedzialnością innych ludzi. A ile razy on odchodził. I zawsze wracał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janusz_poI 51 Napisano 1 Styczeń 2 minuty temu, Lidocaina napisał: Tez myslę, ze to dobry pomysł. Odejdż na dłuższy czas. Przemyśl swoje zachowania i wróć jak znajdziesz sposób na radzenie sobie z napadami agresji. Nie możesz ciągle obarczać za to odpowiedzialnością innych ludzi. Przecież on cie okłamuje xD uszatek od 14 lat tak ściemnia... 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janusz_poI 51 Napisano 1 Styczeń 1 minutę temu, Elvis91 napisał: Ale to przeprosiny nie będą szczere Najlepiej niech zje własnego kloca za kare Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elvis91 8 Napisano 1 Styczeń 6 minut temu, Pravik 31le napisał: Jak usunął kreetynie jeebany? Odpierrdol się ode mnie Myślisz ..., że będziesz tak chodził bezkarnie tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elvis91 8 Napisano 1 Styczeń 5 minut temu, janusz_poI napisał: Przecież on cie okłamuje xD uszatek od 14 lat tak ściemnia... Zgadza się!!! On tyle razy odchodził i zawsze wracał!!! Zawsze hejtowal i stalkował kobiety!!! Temu psycholowi nie warto wierzyć w ani jedno słowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elvis91 8 Napisano 1 Styczeń Odpuszczajcie to pewnego dnia dojdzie do tragedii. Latanie z gołym fiuutem po lesie, bicie matki to przedsmak co może czekać kobiety!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach