dziabdziab 8 Napisano 24 Styczeń Za to, że usunąłem żonie sejwa z gry o kucykach, teraz siedzę sam i czekam aż wróci od kolegi rano. Wmawia mi, że niby tylko na takie pogadanki. What the fuck ja się pytam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziabdziab 8 Napisano 24 Styczeń Beja to twoja matka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzień dobry 3 Napisano 24 Styczeń 33 minuty temu, dziabdziab napisał: Za to, że usunąłem żonie sejwa z gry o kucykach, teraz siedzę sam i czekam aż wróci od kolegi rano. Wmawia mi, że niby tylko na takie pogadanki. What the fuck ja się pytam. haha co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzień dobry 3 Napisano 24 Styczeń 3 minuty temu, loca foka napisał: Star stable A horse game full of adventures! Co to jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziabdziab 8 Napisano 24 Styczeń 9 minut temu, dzień dobry napisał: haha co Jajco, takie komentarze lecą mi koło ...a jak muchy wokół gówna, którą jest twoja prababka. Potnij się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzień dobry 3 Napisano 24 Styczeń 6 minut temu, dziabdziab napisał: Jajco, takie komentarze lecą mi koło ...a jak muchy wokół gówna, którą jest twoja prababka. Potnij się. Żonę to ty chyba w simsach masz. 7 minut temu, loca foka napisał: Strzelam w co grała ładne pony Jak lubisz koniki to Lesznie masz przynajmniej jedną stadninę, a przynajmniej kiedyś była. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziabdziab 8 Napisano 24 Styczeń C h u j ci w d u p e Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach