Jaksieziemniakiugotuja 227 Napisano 2 Marzec Ktoś zapytał czy nie wstyd jej wydawać takiego ebooka jak ten śniadaniowy "Co ty w ogóle piszesz dziwna osobo. Musicie wiedzieć, że to właśnie dezinformacja. " Nie umiem tego skomentować 1 8 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RozczeszKołtuna 203 Napisano 2 Marzec Jeszcze niech powie ze ruskie trolle krytykują jej ibuki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KasiaKoczi 22 Napisano 2 Marzec ale wnerw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaksieziemniakiugotuja 227 Napisano 2 Marzec Nie no złoto "nie jestem dobrem jak podatki danym wszystkim" ❤ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkawka 5905 Napisano 2 Marzec Ależ się spruła musicie wiedzieć, że robienie lajwów jest bardzo obciążające psychicznie. XDD Jak za bardzo wkurzycie An to znowu dostaniemy miesiąc bana na lajwy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maarchewa Napisano 2 Marzec ależ wku...ona heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Receopadaja 287 Napisano 2 Marzec …dodaje łyżeczkę cukru… i bach an sypie ich z 5,6 masakra 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maarchewa Napisano 2 Marzec Przed chwilą, Receopadaja napisał: …dodaje łyżeczkę cukru… i bach an sypie ich z 5,6 masakra i poleciał ban za pytanie o ten cukier Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaksieziemniakiugotuja 227 Napisano 2 Marzec Ale dzisiaj nas opitala co chwila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alicjaaaa21 114 Napisano 2 Marzec Ja zapytałam czy jej nie wstyd. Normalne pytanie bo jestem w szoku co w tym ebooku jest za taka kasę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maarchewa Napisano 2 Marzec lecą pytania o wośp, o pottera i fit wyzwanie... poki co ignoruje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maarchewa Napisano 2 Marzec Mlaski alert ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żołędziak 1232 Napisano 2 Marzec Alocha podkurzona bo wojna i moze być gorzej ze sprzedażą czego jej szczerze zycze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korpogirl 514 Napisano 2 Marzec Obrzydliwa podła i brudna baba. Bije z niej taka pasywna agresja, ze taki ktoś nie powinien pojawiać sie w żadnej przestrzeni internetowej. 5 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xtina 320 Napisano 2 Marzec Jak mają cię nie boleć nogi przy takiej wadze Kto z was to napisał? Hahahaha 3 8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żołędziak 1232 Napisano 2 Marzec Alocha podkurzona bo wojna i moze być gorzej ze sprzedażą czego jej szczerze zycze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RozczeszKołtuna 203 Napisano 2 Marzec Alex sie obraziła i nie będzie fit wyzwania 🥲🥲 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rękowyczyny 139 Napisano 2 Marzec ona nie ma kostek - jakoś nie wyglądają te birkeny na wegańskie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszorkowska 402 Napisano 2 Marzec Ostatnio nawet nie mam kiedy śledzić An. Jak byłam na story kilka dni temu to akurat miała jakąś sraczkę, ale widzę, że już zdrowa i znowu wpierdala bez umiaru. Czy ona umie chociaż przez kwadrans nie mielić czegoś w gębie? Pytanie oczywiście retoryczne. 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maarchewa Napisano 2 Marzec Nie bedzie fit wywaznia, bo dziwne rzeczy byly na tym lajwie Moze zacznij od tego paskudna babo, ze nagle chcialas wziąc za to 30 ziko ???!!!???!! a wczesniej przez pół roku nie bylo o tym słowa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszorkowska 402 Napisano 2 Marzec (edytowany) Ale serio, to już jest obrzydliwe. Żaden inny influ, nawet jedzeniowy, nie wpierdala na lajwach. A pan Bulwa to jak widzę już się ulotnił. Jeszcze niedawno opisywała szczegóły jego ciała i relacjonowała wspólne aktywności, a teraz granica prywatności. XD. Edytowano 2 Marzec przez myszorkowska 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maarchewa Napisano 2 Marzec 1 minutę temu, myszorkowska napisał: A pan Bulwa to jak widzę już się ulotnił. Jeszcze nie dawno opisywała szczegóły jego ciała i relacjonowała wspólne aktywności, a teraz granica prywatności. XD. Też jestem zdania, ze bulwa poszedł w siną dal... Non stop gadanie o nim, ćwierkanie, ukradkowe foty a nagle prywatność hahahaha AN , mozesz powiedzieć, ze nie wyszło. To nie koniec świata... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkawka 5905 Napisano 2 Marzec Pana Bulwy już nie będzie bo to jest jej granica prywatności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xtina 320 Napisano 2 Marzec Ona jest w spektrum ale głupoty. 8 7 11 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Receopadaja 287 Napisano 2 Marzec …dodaje łyżeczkę cukru… i bach an sypie ich z 5,6 masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Receopadaja 287 Napisano 2 Marzec Ciśnie mi się tyle słów, ale powiem jedno. Ona jest naprawdę nieźle szurnięta. Szkoda mi tylko tego biednego dziecka. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korpogirl 514 Napisano 2 Marzec Obrzydliwa podła i brudna baba. Bije z niej taka pasywna agresja, ze taki ktoś nie powinien pojawiać sie w żadnej przestrzeni internetowej. Bulwa pewnie sie ulotnił, dziwicie sie? Wątpię żeby ona była zdolna do innych uczuć niż miłość do siebie i żarcia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KasiaKoczi 22 Napisano 2 Marzec co ta reka miedzy cyce?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korpogirl 514 Napisano 2 Marzec Obrzydliwa podła i brudna baba. Bije z niej taka pasywna agresja, ze taki ktoś nie powinien pojawiać sie w żadnej przestrzeni internetowej. Bulwa pewnie sie ulotnił, dziwicie sie? Wątpię żeby ona była zdolna do innych uczuć niż miłość do siebie i żarcia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach