Kartofelcia 306 Napisano 27 Luty Czemu temat o Boczce zablokowany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnielKa 674 Napisano 27 Luty Niedzielne czystki, o siuśce skasowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron_z_boczkiem 241 Napisano 27 Luty Właśnie też zauważyłam... Ale mamy nowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pusiak 6 Napisano 27 Luty (edytowany) O nie, a myślałam, że do herbatki poczytam btw witam was szmacioory, czytam was od paru ładnych lat ale dzisiaj w końcu założyłam konto Edit: ahh, temat jest dostępny ale nie można odpowiadać. A zatem jednak poczytam! Edytowano 27 Luty przez pusiak głupiam 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Evil👿 316 Napisano 27 Luty Nie zauważylam tego wątku i założyłam już nowy. No cóż, bedzie na zapas. Czemu tamten zablokowany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaba19 221 Napisano 27 Luty Tez mnie zastanawia, czemu raz blokuja, a raz usuwaja bez ostrzezenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie_jem_miesa 61 Napisano 27 Luty Czy ona w ogóle czyta to, co pisze? Podpis pod ostatnim zdjęciem z babcią (czy też psiabcią ) Endżeli to jeden wielki bełkot. Tak w ogóle - kto pamięta ? https://ibb.co/YcXvVsq Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron_z_boczkiem 241 Napisano 27 Luty 35 minut temu, nie_jem_miesa napisał: Czy ona w ogóle czyta to, co pisze? Podpis pod ostatnim zdjęciem z babcią (czy też psiabcią ) Endżeli to jeden wielki bełkot. Tak w ogóle - kto pamięta ? Patologia i żenada w jednym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron_z_boczkiem 241 Napisano 27 Luty Przestałam obserwować Boczkę (bojkot ) i widzę, że nie mogę dodawać jej komentarzy pod postami. Jakoś przeżyję... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach