Dark Evil👿 367 Napisano 27 Luty Czemu wątek o Bu jest zablokowany, ja sie pytam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Muzzy come back 28 Napisano 27 Luty Buka zeżarła. Tu i tak ostatnio mało piszemy. Większość z nas na discordzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Muzzy come back 28 Napisano 27 Luty 1 godzinę temu, Dark Evil napisał: Czemu wątek o Bu jest zablokowany, ja sie pytam? Pisane było m.in o cyrku jaki Bucz zrobiła w sprawie ściągnięcia uchodźców Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pusiak 6 Napisano 28 Luty 13 godzin temu, Muzzy come back napisał: Buka zeżarła. Tu i tak ostatnio mało piszemy. Większość z nas na discordzie Ja wiem, że konto mam krótko, ale można poprosić o link do disco? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamakotapulpeta 2 Napisano 28 Luty 5 godzin temu, pusiak napisał: Ja wiem, że konto mam krótko, ale można poprosić o link do disco? Ja tez potrzebuje. Zablokowali mi innego nicka tutaj i administracja jest marna - wolność słowa niebistnieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kartofelcia 306 Napisano 28 Luty Co się dzieje u Boczki, że taka cisza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron_z_boczkiem 241 Napisano 28 Luty (edytowany) 16 minut temu, Kartofelcia napisał: Co się dzieje u Boczki, że taka cisza? Boczka siedzi cicho, bo teraz nikomu pomagać nie będzie, albo będzie mówić że pomaga w ciszy, bo pewnie wylał się na nią podły hejt w związku z "pomocą" rodzinie na drugim końcu Uk.rainy Edytowano 28 Luty przez Makaron_z_boczkiem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaba19 223 Napisano 28 Luty Ja tez prosze o linka do discorda na priv! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pusiak 6 Napisano 28 Luty 15 minut temu, Zaba19 napisał: Ja tez prosze o linka do discorda na priv! Ja raz jeszcze- także! Na dowód mogę wysłać skrina zem zablokowana u buczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niematakiegonumeru 194 Napisano 28 Luty 1 godzinę temu, Kartofelcia napisał: Co się dzieje u Boczki, że taka cisza? Też mnie to dziwi, bo nowy filmik wjechał na youtuba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przypau 460 Napisano 28 Luty U Boczków dalej burza mózgów. Styki się im zaraz zapalą. Wojna się skończy a ta dalej będzie myśleć. I jedyne co wymyśli to to, że coś by zjadła. 1 10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kartofelcia 306 Napisano 1 Marzec 3 godziny temu, niematakiegonumeru napisał: Też mnie to dziwi, bo nowy filmik wjechał na youtuba Ale komentarzy nie ma, bo ona je musi zatwierdzić. Coś się tam stało u niej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
STOKROTKA 63 Napisano 1 Marzec Przycupnę. Dobrze że zczaiłam że to o bu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron_z_boczkiem 241 Napisano 1 Marzec 8 godzin temu, niematakiegonumeru napisał: Też mnie to dziwi, bo nowy filmik wjechał na youtuba Robi eksperyment i sprawdza ile będzie mieć wyświetleń bez ogłaszania informacji na Instagramie Albo lepiej. Nie ogłasza, bo wyleje się na nią hejt, że jak to tak wrzucać filmik w obecnej sytuacji?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiłaOsoba 129 Napisano 1 Marzec Też bym chciała link Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron_z_boczkiem 241 Napisano 1 Marzec Jakaś idi.otka skomentowała pod nowym filmikiem Boczki, żeby więcej nie znikała bo Putin oszalał jak się dowiedział że nie będzie nowych filmików i wywołał wojnę 3 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaBla Bla 273 Napisano 1 Marzec 2 godziny temu, Makaron_z_boczkiem napisał: Jakaś idi.otka skomentowała pod nowym filmikiem Boczki, żeby więcej nie znikała bo Putin oszalał jak się dowiedział że nie będzie nowych filmików i wywołał wojnę Dla mnie ten komentarz brzmi bardziej jakby ktoś sobie robił jaja z Buni. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kartofelcia 306 Napisano 1 Marzec A już myślałam, że coś się Boczce stało, a to instagram nam przysługę zrobił i ją odcial, aby jeden dzień nie pieeerdooolila głupot. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron_z_boczkiem 241 Napisano 1 Marzec 13 minut temu, Kartofelcia napisał: A już myślałam, że coś się Boczce stało, a to instagram nam przysługę zrobił i ją odcial, aby jeden dzień nie pieeerdooolila głupot. Ale na koncie psa relacje lecą.. To chyba jednak działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kartofelcia 306 Napisano 1 Marzec Ale dopiero dziś zaczęła wrzucać. Wczoraj cały dzień cisza hehe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mecenas.guziczek 76 Napisano 1 Marzec 38 minut temu, Kartofelcia napisał: Ale dopiero dziś zaczęła wrzucać. Wczoraj cały dzień cisza hehe. Bo ją zgłosiliśmy hurtowo za oszustwo (akcja z discorda) 2 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olaolaola 345 Napisano 1 Marzec 11 minut temu, mecenas.guziczek napisał: Bo ją zgłosiliśmy hurtowo za oszustwo (akcja z discorda) Jakie?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kartofelcia 306 Napisano 1 Marzec 20 minut temu, mecenas.guziczek napisał: Bo ją zgłosiliśmy hurtowo za oszustwo (akcja z discorda) Coooo, o jaa, jakie? Ja nie mam discorda, bo nie wiem jak to działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Drejfus 954 Napisano 1 Marzec Za kłamanie w sprawie uchodźców była zgłaszana, jeśli się nie mylę 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron_z_boczkiem 241 Napisano 1 Marzec (edytowany) 4 minuty temu, Kartofelcia napisał: Coooo, o jaa, jakie? Ja nie mam discorda, bo nie wiem jak to działa. Jezu laski ja mam zainstalowanego tego Discorda, ale totalnie nie czaję o co chodzi z tymi zaproszeniami itd. Pomóżcie ogarnąć to starszemu człowiekowi Edytowano 1 Marzec przez Makaron_z_boczkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niematakiegonumeru 194 Napisano 1 Marzec 1 godzinę temu, Makaron_z_boczkiem napisał: Jezu laski ja mam zainstalowanego tego Discorda, ale totalnie nie czaję o co chodzi z tymi zaproszeniami itd. Pomóżcie ogarnąć to starszemu człowiekowi I mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kartofelcia 306 Napisano 1 Marzec 2 godziny temu, Drejfus napisał: Za kłamanie w sprawie uchodźców była zgłaszana, jeśli się nie mylę To akcja z tą rodziną to była ściema? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Drejfus 954 Napisano 1 Marzec Tego nie wiem, ale na pewno była przez nią fatalnie ogarnięta. Chciała pomagać cudzymi rękami i od dupy strony. Jak się wszystko rypło, to wstawiła żenujące story, jaka to ona biedna, wrażliwa i emocjonalnie zaangażowana i to chyba najbardziej ludzi wnerwilo. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Muzzy come back 28 Napisano 1 Marzec Chętnie bym Wam wysłała zaproszenie ale nie kumam jak to się robi. Ktoś mi wysłał i kliknęłam. A tam się dzieje.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Muzzy come back 28 Napisano 1 Marzec Może balkonowy pomoże? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach