Karinnka 19 Napisano 12 Maj (edytowany) Ja wiem, że nie mam u ciebie szans. Co konkretnie ma na myśli, co siedzi w jego głowie? Jak to u was wygląda chłopaki? Dlaczego uważacie, że nie macie szans u danej dziewczyny? Edytowano 12 Maj przez Karinnka . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
QWERTYzOLKUSZA 104 Napisano 12 Maj że innej karinki szuka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
George Patton 5 Napisano 12 Maj to oznacza mniej więcej to , że uważa, że ma u ciebie szansy ale chciałby to usłyszeć od ciebie dlatego walnął tekstem, że pewnie nie ma szans.. byś zaprzeczyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karinnka 19 Napisano 12 Maj 29 minut temu, George Patton napisał: to oznacza mniej więcej to , że uważa, że ma u ciebie szansy ale chciałby to usłyszeć od ciebie dlatego walnął tekstem, że pewnie nie ma szans.. byś zaprzeczyła Serio taki pewny siebie? A jak dziewczyna zaprzeczy lub nie da jasnej odpowiedzi, to co wtedy taki typ sobie myśli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
George Patton 5 Napisano 12 Maj 6 minut temu, Karinnka napisał: Serio taki pewny siebie? A jak dziewczyna zaprzeczy lub nie da jasnej odpowiedzi, to co wtedy taki typ sobie myśli? ze może faktycznie nie ma szans i zbastuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karinnka 19 Napisano 12 Maj (edytowany) 27 minut temu, George Patton napisał: ze może faktycznie nie ma szans i zbastuje No i to by było super, bo typ jest tak pewny siebie, że aż mnie wkurza. Ostatnio rozmawialiśmy o czyms i mówię pogadamy później, bo teraz nie mam jak, a ten o widzę, że spadłem na drugi tor myślę sobie jprd człowieku skąd ta myśl, że byłeś na pierwszym. Aż żałuję, że nie odpisałam tak jak pomyślałam. Edytowano 12 Maj przez Karinnka . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach