Anim47 0 Napisano 20 Maj Witam Niestety nigdzie nie mogę kupić Ozempic 0,25. Może ktoś ma do odsprzedania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mohania 0 Napisano 20 Maj (edytowany) Jeśli potrzebujesz tabletek na odchudzanie to Ci mogę polecić te: dietalux.wordpress.com Mi pomogły Edytowano 20 Maj przez mohania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anim47 0 Napisano 20 Maj 5 minut temu, mohania napisał: Jeśli potrzebujesz tabletek na odchudzanie to Ci mogę polecić te: dietalux.wordpress.com Mi pomogły Niestety nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anim47 0 Napisano 20 Maj 2 minuty temu, Anim47 napisał: Niestety nie. Lekarz wypisał a niestety dostępności ZERO. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aneczka1706 Napisano 5 Czerwiec (edytowany) Odsprzedam ozempic 0,25mg lub tabletki Tenuate. Edytowano 5 Czerwiec przez Aneczka1706 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aneczka1706 Napisano 5 Czerwiec Odsprzedam ozempoc 0,25mg lub tabletki Tenuate. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aneczka1706 Napisano 5 Czerwiec 2 godziny temu, Aneczka1706 napisał: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hlo81 0 Napisano 8 Czerwiec Czy jeszcze aktualne? Jaka cena? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropkiwkratke 0 Napisano 9 Czerwiec Poszukuję mysimbe i ozempic kropkiwkratke@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinowa 36 Napisano 12 Czerwiec Proszę próbować szukać na stronach typu: ktomalek.pl lub gdziepolek.pl. Wiem jaki to problem, ostatnio jechałam po ten lek (tylko większa dawka) dla mamy ponad 300 km. Proszę codziennie sprawdzać, gdzie jest dostępny i dzwonić z rezerwacją do aptek. Można też po kilku okolicznych aptekach poprosić o "zapisanie" się na lek, może dadzą radę go ściągnąć. Życzę pomyślności w szukaniu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mini_33 0 Napisano 24 Czerwiec Jestem zainteresowana ozempiciem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mini_33 0 Napisano 26 Czerwiec Dnia 5.06.2022 o 20:17, Gość Aneczka1706 napisał: Odsprzedam ozempic 0,25mg lub tabletki Tenuate. Prosze o kontakt w sprawie ozempicu. Mini_30@vp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cornea 0 Napisano 28 Czerwiec Odstąpię 3 z 4 dawek ozempic 0.25mg. Lek kupiony 26.06. ktos chetny? Śląsk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mini_33 0 Napisano 28 Czerwiec 3 peny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mini_33 0 Napisano 28 Czerwiec Jak tak to rezerwuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cornea 0 Napisano 28 Czerwiec Nie... Jeden pen z 3 dawkami. Niestety nie toleruję tego leku, a szkoda mi go zutylizować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mini_33 0 Napisano 28 Czerwiec Jaka cena? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cornea 0 Napisano 28 Czerwiec Mogę prosić o maila? cornea1@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna196712 0 Napisano 6 Lipiec Dnia 5.06.2022 o 20:17, Gość Aneczka1706 napisał: Odsprzedam ozempic 0,25mg lub tabletki Tenuate. Aktualne, jestem zainteresowana zakupem ozempik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joena 0 Napisano 11 Lipiec (edytowany) Dnia 20.05.2022 o 09:09, Anim47 napisał: Witam Niestety nigdzie nie mogę kupić Ozempic 0,25. Może ktoś ma do odsprzedania? Ja mam . Jeśli jesteś zainteresowana proszę o kontakt Edytowano 11 Lipiec przez Joena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hlo81 0 Napisano 11 Lipiec 40 minut temu, Joena napisał: Ja mam . Jeśli jesteś zainteresowana proszę o kontakt Odkupię, proszę o kontakt hloee@interia.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joena 0 Napisano 11 Lipiec 13 minut temu, hlo81 napisał: Odkupię, proszę o kontakt hloee@interia.pl. Wysłałam maila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hlo81 0 Napisano 11 Lipiec 1 minutę temu, Joena napisał: Wysłałam maila Już odp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach