X.Y.Z, 27 Napisano 23 Maj (edytowany) W serwisach randkowych, znajomości szukają brzydule. Ładne dziewczyny reklamują tam tylko swoje konta na instagramie, lub jeśli jakaś ładna szuka znajomości i jest miła, to okazuje się, że jest w pakiecie z gratisem w postaci dziecka (no i oczywiście ojca dziecka i jego dziadków od strony ojca dziecka) Edytowano 23 Maj przez X.Y.Z, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
X.Y.Z, 27 Napisano 23 Maj Chyba tylko na studiach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Esox 219 Napisano 23 Maj Ładne ,bezdzietne i co bardzo ważne jeszcze wolne? Odpowiedź jest prosta- w szkole średniej i na studiach. Potem większość dziewczyn jest już zajęta. Akurat wczoraj mój młodszy kolega w wieku 30+ zwierzył mi się, że próbował startować do dziewczyny 20+, która od niedawna pracuje tam gdzie my. Bardzo mu się spodobała i miło się mu z nią gadało. Jest atrakcyjna. Nie powiem. Niestety oświadczyła mu, że ma już chłopaka. Zdziwiłbym się gdyby było inaczej. Mój kolega jest bardzo zawiedziony i bardzo przeżywa tą sytuację. Mówiłem mu, że teraz to już będzie tylko pod górkę. Przespał czasy szkolne, kiedy mógł przebierać jak w ulęgałkach. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
X.Y.Z, 27 Napisano 23 Maj 11 godzin temu, Esox napisał: Ładne ,bezdzietne i co bardzo ważne jeszcze wolne? Odpowiedź jest prosta- w szkole średniej i na studiach. Potem większość dziewczyn jest już zajęta. Akurat wczoraj mój młodszy kolega w wieku 30+ zwierzył mi się, że próbował startować do dziewczyny 20+, która od niedawna pracuje tam gdzie my. Bardzo mu się spodobała i miło się mu z nią gadało. Jest atrakcyjna. Nie powiem. Niestety oświadczyła mu, że ma już chłopaka. Zdziwiłbym się gdyby było inaczej. Mój kolega jest bardzo zawiedziony i bardzo przeżywa tą sytuację. Mówiłem mu, że teraz to już będzie tylko pod górkę. Przespał czasy szkolne, kiedy mógł przebierać jak w ulęgałkach. Nie do końca. Atrakcyjne dziewczyny były zajęte już i na studiach i w szkole średniej. Tak do końca 8-klasowej podstawówki moźe były wolne, ale też nie wszystkie, niektóre już też miały chłopaków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sleeping_crazy_nieblond 544 Napisano 23 Maj Gdziekolwiek, w pracy np 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blankets 80 Napisano 23 Maj Ładne, bezdzietne i jeszcze młode. A mamy jakieś kryteria co do charakteru? Czy to jednak mało ważne, takie zepchnięte na drugi plan? 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
X.Y.Z, 27 Napisano 23 Maj 24 minuty temu, Blankets napisał: Ładne, bezdzietne i jeszcze młode. A mamy jakieś kryteria co do charakteru? Czy to jednak mało ważne, takie zepchnięte na drugi plan? Z charakteru, żeby miała dobre serce, żeby była dla mnie dobra i mnie kochała 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
X.Y.Z, 27 Napisano 23 Maj 2 minuty temu, Dzika kotka napisał: A może mieć obesrana duupe???? Nie 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monika 1046 Napisano 23 Maj W klasztorze. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taki obraz wasz 414 Napisano 23 Maj 13 godzin temu, Esox napisał: Przespał czasy szkolne, kiedy mógł przebierać jak w ulęgałkach. Jakby mógł przebierać, to zapewne teraz by nie szukał. Ja na studiach nie mam ani jednej wolnej i w miarę wyglądającej dziewczyny, mimo że jestem na kierunku, na którym stanowią one większość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
QWERTYzOLKUSZA 239 Napisano 24 Maj Nauczycielki podobno często zostają starymi pannami, wkręć sie w to środowisko 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
QWERTYzOLKUSZA 239 Napisano 24 Maj 1 minutę temu, Mieczwpochwie napisał: I ich maniera ciągłego pouczania wykończy chłopa Zawsze może ją zakneblować 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
QWERTYzOLKUSZA 239 Napisano 24 Maj 1 minutę temu, Mieczwpochwie napisał: I związać! A wiesz Qwerty, że takie zabawy są czasami przyjemne? Cos tam słyszałam kiedyś. Niektórzy preferują kaloryfery. No różne są dewiacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Puchaсz Rolny 135 Napisano 24 Maj 9 minut temu, QWERTYzOLKUSZA napisał: Cos tam słyszałam kiedyś. Niektórzy preferują kaloryfery. No różne są dewiacje Słyszałem, że trzeba mieć kaloryfer i dwa plastry boczku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
użyszkodnik 295 Napisano 24 Maj 4 minuty temu, Mieczwpochwie napisał: Wracając do tematu: gdzie można spotkać ładne i bezdzietne dziewczyny? Powiem Ci Autorze, że to nie jest trudne bo wymagania masz z dolnej półki. Ja to pytam wprost: dzieci mo? Ni mo! Cnotliwo jest? Nie zupełnie! Widzisz autor, ja to szukam cnotliwej, może być z dzieckiem Cnotliwa z dzieckiem byla jedna i sw. Jozef juz Ciebie ubiegl. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Esox 219 Napisano 24 Maj 7 godzin temu, taki obraz wasz napisał: Jakby mógł przebierać, to zapewne teraz by nie szukał. Ja na studiach nie mam ani jednej wolnej i w miarę wyglądającej dziewczyny, mimo że jestem na kierunku, na którym stanowią one większość. Sęk w tym, że mógł przebierać, ale nie przebierał gdyż miał problem z sobą- nieśmiałość, niska samoocena itp. Lata upłynęły nim zdołał pokonać te demony. Teraz gdy nabrał odwagi, trudno mu znaleźć wolną dziewczynę w jego kategorii wiekowej, która by mu się spodobała. Wszystkie te, które są w jego typie mają partnerów. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Korpo Szynszyla 865 Napisano 24 Maj 3 minuty temu, Esox napisał: Sęk w tym, że mógł przebierać, ale nie przebierał gdyż miał problem z sobą- nieśmiałość, niska samoocena itp. Lata upłynęły nim zdołał pokonać te demony. Teraz gdy nabrał odwagi, trudno mu znaleźć wolną dziewczynę w jego kategorii wiekowej, która by mu się spodobała. Wszystkie te, które są w jego typie mają partnerów. To niech jeszcze trochę poczeka . Dzieci dorosną a mężowie poumierają i znowu będą wolne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Korpo Szynszyla 865 Napisano 24 Maj Autor wątku sam jest pusty jak dzban aż echo huczy. Ciężko będzie o taką głupia gąskę a do tego jeszcze ładna bo już u kogoś bardziej obrotnego pod pazuchą dawno siedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Esox 219 Napisano 24 Maj 9 godzin temu, X.Y.Z, napisał: Nie do końca. Atrakcyjne dziewczyny były zajęte już i na studiach i w szkole średniej. Tak do końca 8-klasowej podstawówki moźe były wolne, ale też nie wszystkie, niektóre już też miały chłopaków Pamiętam czasy gdy byłem w 8 klasie. Miało się wtedy 15 lat. W tamtych czasach 15 letni chłopak idący za rękę z dziewczyną uznawany był przez kumpli za kosmitę. Dziwiliśmy się z kumplami z osiedla, że ktoś w naszym wieku miał już potrzebę posiadania dziewczyny, a tacy już wtedy byli. Woleliśmy kopać piłkę na podwórku niż chodzić z dziewczyną za rączkę. Dopiero po ok.3 latach zmieniliśmy zdanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Siurante 134 Napisano 24 Maj (edytowany) 6 minut temu, Korpo Szynszyla napisał: Autor wątku sam jest pusty jak dzban aż echo huczy. Ciężko będzie o taką głupia gąskę a do tego jeszcze ładna bo już u kogoś bardziej obrotnego pod pazuchą dawno siedzi Ale fakt faktem, że w pewnym wieku (30+) to trzeba się trochę napracować, jak się chce poznać fajne singielki-rówieśniczki Edytowano 24 Maj przez Doktor Siurante Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BikWorm 100 Napisano 24 Maj 2 minuty temu, Korpo Szynszyla napisał: Autor wątku sam jest pusty jak dzban aż echo huczy. Ciężko będzie o taką głupia gąskę a do tego jeszcze ładna bo już u kogoś bardziej obrotnego pod pazuchą dawno siedzi zgadzam sie z Pania !!!!!!!! kto normalny kategoryzuje kobiety w taki sposob ?? tylko jelop !!!!! i to bez jajeczny . !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Siurante 134 Napisano 24 Maj (edytowany) 1 minutę temu, Esox napisał: Pamiętam czasy gdy byłem w 8 klasie. Miało się wtedy 15 lat. W tamtych czasach 15 letni chłopak idący za rękę z dziewczyną uznawany był przez kumpli za kosmitę. Dziwiliśmy się z kumplami z osiedla, że ktoś w naszym wieku miał już potrzebę posiadania dziewczyny, a tacy już wtedy byli. Woleliśmy kopać piłkę na podwórku niż chodzić z dziewczyną za rączkę. Dopiero po ok.3 latach zmieniliśmy zdanie. Prawda. Jeśli się już coś z dziewczynami robiło, to w tajemnicy przed światem Edytowano 24 Maj przez Doktor Siurante Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BikWorm 100 Napisano 24 Maj 3 minuty temu, Doktor Siurante napisał: Ale fakt faktem, że w pewnym wieku (30+) to trzeba się trochę napracować, jak się chce poznać fajne singielki-rówieśniczki chcial bym zeby to byla prawda ??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Korpo Szynszyla 865 Napisano 24 Maj 3 minuty temu, Doktor Siurante napisał: Ale fakt faktem, że w pewnym wieku (30+) to trzeba się trochę napracować, jak się chce poznać fajne singielki-rówieśniczki Co musi się w życiu wydarzyć żeby niebrzydka bezdzietna babka, zrównoważona psychicznie i niezależna finansowo i nie desperatka, szukała związku 30+ ? Chyba tylko wypadek komunikacyjny. Sorry za brutalność. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Siurante 134 Napisano 24 Maj 7 minut temu, Korpo Szynszyla napisał: Co musi się w życiu wydarzyć żeby niebrzydka bezdzietna babka, zrównoważona psychicznie i niezależna finansowo i nie desperatka, szukała związku 30+ ? Chyba tylko wypadek komunikacyjny. Sorry za brutalność. No bez przesady. W puli (30+) też mamy mimo wszystko normalnych singli i singielki, a ludzie (a przynajmniej cześć) potrzebuje bliskości z drugim człowiekiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Esox 219 Napisano 24 Maj 10 godzin temu, X.Y.Z, napisał: Nie do końca. Atrakcyjne dziewczyny były zajęte już i na studiach i w szkole średniej. Tak do końca 8-klasowej podstawówki moźe były wolne, ale też nie wszystkie, niektóre już też miały chłopaków Ok, najbardziej atrakcyjne maturzystki mogły być już w komplecie zajęte. Tak było w mojej szkole. Było jednak mnóstwo fajnych i wolnych dziewczyn w młodszych klasach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BikWorm 100 Napisano 24 Maj 16 minut temu, Mieczwpochwie napisał: Wystarczy, że jedna miała to reszta nie chciała być gorsza. Masa tej "zajętości" była czysto na pokaz. ah ta solidarnosc jajnikow !!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciаа 555 Napisano 24 Maj (edytowany) 3 godziny temu, QWERTYzOLKUSZA napisał: Cos tam słyszałam kiedyś. Niektórzy preferują kaloryfery. No różne są dewiacje Oj tam od razu dewiacje, normalna rzecz. Edytowano 24 Maj przez Elciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
QWERTYzOLKUSZA 239 Napisano 24 Maj 47 minut temu, Elciаа napisał: Oj tam od razu dewiacje, normalna rzecz. Ktoś nam sie tu rozbrykał Możesz nam opowiedzieć więcej o kneblowaniu i wiązaniu do kaloryfera, Elcia, my chętnie posłuchamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sleeping_crazy_nieblond 544 Napisano 24 Maj (edytowany) 1 godzinę temu, Korpo Szynszyla napisał: Co musi się w życiu wydarzyć żeby niebrzydka bezdzietna babka, zrównoważona psychicznie i niezależna finansowo i nie desperatka, szukała związku 30+ ? Chyba tylko wypadek komunikacyjny. Sorry za brutalność. Wystarczy, ze sie rozstanie po latach/rozwiedzie Edytowano 24 Maj przez sleeping_crazy_nieblond Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach